Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlişoğlum naber nasıl gidiyo canımm
sevra hoşgelin canımm.doğumun haziranda o zaman demi
kızlar ben 5 haftalığım kese kaç haftalıkken gözüküyor?
valla ne kadar en sağlıklısı normal doğum densede benimde hiç cesaretim yok hem günümüzde spontan doğumun daha çok komplikasyonu var sezaryene oranlasevra aynen canım en iyisi sezeryan normal doğuma cesaretim yok.sezaryanda çabuk iyileşiyor zaten
taze hamişler topiğiniz hayırlı olsun ama bizide öksüz bırakmayın
sizlere bişey danışıcam benim kasıklarımda yumurrtlama günümden beri batmalar var özellikle sol tarafımda ki ordan yumurtladım bence bazen sağdada olduğu oluyor sizdede oldumu birde göğsünüzde damarlanma oldumu olduysa ne zaman
sevra doktor kendi çağırdı.3 gün sonra randevum var.bişey sorcam.allttan bakar mı ?? hiç istemiyorum bakmasını.
ayşe canım benim yumurtlam döneminde akıntım oluyor.ordan anlıyorum.adetten bir hafta önce kasıklarım çok ağrıdı.batmalar oldu.ama göğüslerimde damarlar oluşmadı.uçları çok acıdı ve şişti.adet günü gelince geçti.bel ağrım başladı.ama herkesde belirtiler farklı oluyo.inşallah hamilesindir canım.adetine kaç gün var
ayşecim dr bana sağdan yumurtlamışsın dediğindede soldan yumurtlamışsın dediğindede hem sağ hem sol kasığım ağrıyordu biraz bi taraf biraz bi taraf.ayrıca ben klomen kullandım ve karın bölgem çok hassastı sabahlara kadar uyuyamadığım oldu ha bire ovup durdum
canım aynen bi bi taraf bi diğeri ama yoğunluk solda ben geçen ay kolomen kullandım iğneden sonra 3 gün feciydi sonra geçti ama bu sefer geçmedi buda beni umutlandırıdı
inş bebiş vardır canım benimde hamile olmadığım aylarda ağrım kramplarım geçerdi bir süre sonra ama hamile olduğum ay geçmedi hatta hamileliğimi öğrendikten uzun bi süre sonra bile devam ediyordu ve ektopik gebelikten kuşkulandım ben ama deyilmiş allaha şükür herşey normal ve ağrılarımda geçti sayılır
canım inşallh bebişim gelmiştir
tatlım maşallh sen baya bi tıbbi bilgin var galiba
nerden bu bilgiler bakim?