2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

Kizlar Bende burdayim 6 haftaligiz. benide ekleyin listeye :)
bu arada dun bende kahverengi lekelenme oldu, miktari cok azdi peceteye cikacak kadar, bugun yok cok sukur. boyle birsey yasayan varmi?

kızlar merhaba bende temmuz başı doğum yapacaklardanım kısmetse bugün itibariyle 6 haftalık olduk geçen hafta keseyi gördük bu hafta sonu kalp atışına gideceğiz belirtileriniz başladımı benim bulantılarım var 4 gündür. Göğüslerimde pek şişlik yok ama uçlarında renkte koyulaşma var sadece normal mi merak ediyorum

arkadaşlar benimde ikinci doğumum olacak nasipse..4 yaşında bir oğlum var.7 ocak ta doğdu o.buda tam tersi yaz bebeği olacak inşallah.sol tarafımda ki kasık ağrısı geçse bide daha çok sevineceğim..

kızlar merhaba beni de listeye ekler misiniz?
6+1 oldum bugün...3 temmuz evlilik yıldönümüm,güzel bi şans ki doğumda o gün olacak allah nasip ederse...hepimize kolaylıklar diliyorum şimdiden...

Kizlar Bende burdayim 6 haftaligiz. benide ekleyin listeye :)
bu arada dun bende kahverengi lekelenme oldu, miktari cok azdi peceteye cikacak kadar, bugun yok cok sukur. boyle birsey yasayan varmi?

canım bence endişe edilecek bi durum diill.bende henüz olmadı ama yerleşme kanaması olabiliyormuş normal bi durum yani tabi sen yinede de unu haberdar et bilsin elbette.hatta şöylede bi şey varmış beklediğin adet tarihinde adet ağrısına benzer ağrı hatta biraz kanama bile olabiliyormuş vücut alıştığı şekilde devam etmeye çalışıyormuş ama bununda bi zararı olmuyormuş

slm canım...evet oldu şu an bile batıyo...biraz öncede açık kırmızı biraz akıntım oldu çok korktum bu ne şimdi...ilk hamileliğimde böyle olmadı.
yarın dr.gidicem kısmetse canım çok sıkkın.

azizecim bence yerleşme kanaması canım endişelenme ama elbette dr un bilsin canım

kızlar merhaba beni de listeye ekler misiniz?
6+1 oldum bugün...3 temmuz evlilik yıldönümüm,güzel bi şans ki doğumda o gün olacak allah nasip ederse...hepimize kolaylıklar diliyorum şimdiden...
canım benimle aynı tesadüfü sen de yşamışsın..
benim de evlilik yıldönümüm 21 haziran.. bebişin beklenen doğum tarihi de o güne denk geliyo

slm canım...evet oldu şu an bile batıyo...biraz öncede açık kırmızı biraz akıntım oldu çok korktum bu ne şimdi...ilk hamileliğimde böyle olmadı.
yarın dr.gidicem kısmetse canım çok sıkkın.

korkma canım inşallah önemli birşey değildir

canım benimle aynı tesadüfü sen de yşamışsın..
benim de evlilik yıldönümüm 21 haziran.. bebişin beklenen doğum tarihi de o güne denk geliyo

canım benim,nasıl bi duygu...aslına bakarsan hem zor hemde kötü yanı olacak..ama yine de mutlu günüme bi mutluluk daha istiyorum...

meraba kızlar benıde aranıza alın 5 haftalık hamıleyım ınşallah kısmetse temmuzda dogum yapıcam

X