2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

canım benim içime erkek doğuyor.çünkü belim çok ağrıyor.çin takviminede baktım erkek çıkıyor.tabi öncesi sağlıklı olması

selam,ben rüyamda iki gece üst üste göğsümden süt aktığını gördüm. ınternetten araştırdım. Kız çocuk olacağına işaretmiş. :KK70: Hayırlı ve sağlıklı olsun da bana da kız olacakmış gibi geliyor. ılk çocuğum da kız...

allah sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düz noksansız ,güzel bi bebek nasip etsin hepimize,inşallah kolay hamilelik ve doğum geçiririz..benimde içime kız doğuyor zaten ultrasonda bakıldığında bebek solda muhtemelen kız...erkek bebek sağda, kız solda olurmuş kızlar :KK66:

evet 1 gün :) Ama benim sat 7 eylül, sanırım geç yumurtlama olmuş. ıleride hızlı gidip farkı açabilirim haberiniz olsun :KK70:

günaydın kızlarrrrrr bgn dra gidicem bebişimin kalp atışları ne alemde die geçen hafta gtmiştm daha çok yeni haftaya gel dedi bakalım dua edin bnm için nolur bebeğim iyi olsun

hayırlısıyla duyarsın inşallah tatlım...bende yarın gidicem dr.kalp atımını görcez.
benimde 6.haftam doldu.:nazar:
günaydın kızlarrrrrr bgn dra gidicem bebişimin kalp atışları ne alemde die geçen hafta gtmiştm daha çok yeni haftaya gel dedi bakalım dua edin bnm için nolur bebeğim iyi olsun

hormonlardan kaynaklanıyormuş.. tek çare sana ne gaz yapıyor belirleyerek hareket etmek.. azizenin de dediği gibi kuru kayısı da çok işe yarıyor. üzerine ılık su iç süper çalıştırıyo bağırsakları...
roka falan çiğ sebzelerden uzak durmanı tavsiye ederim 2 gün süründüm misalen roka yediğimde...
umarım yararı dokunur...

her sabah kuru kayısı yicem artık hey allahım ne günlere kaldık kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla duyarsın inşallah tatlım...bende yarın gidicem dr.kalp atımını görcez.
benimde 6.haftam doldu.:nazar:

maşallah hepimize :nazar:
inşallah sağlıklı sıhatli güzeller güzeli bebişlerimizi kucağımıza alırz..
bnmde 7+1 ama hata payı falan diyolar ya gebelik hesaplamasnda ona göre 7+3 kaydirigubbakcemile2
allah korusun bizi ve bebişlerimizi amiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Benimde inanılmaz bel ağrılarım var ve sırtıma vuruyo bazen dayanılmıycak gibi oluyo o kadar merak ediyorm ki nasıl acaba cinsiyeti ne kime benziyo bu kış bitmez ya kızlarr biran evvel sağlıcakla bebişleri kucağımıza alırız inşallah. Cinsiyet konusundada büyük çekişme var bakalım kız diyen çok erkek diyende benim bi tahminim yok şu anda

allahın izniyle 4ay sonra hepimiz öğrencez cinsiyetleri ayy çok heycan verici yaa...
allah herkezin gönlüne göre versin.

her zaman giremiyorum siteye
ama fırsat buldukça bakıyorum
benimde bir kızım var
bunuda kız hissediyorum
kasık ağrım heppppppp vardı ve hala devam ediyoooooo
geç kaldım ama yarın doktora gidicem kısmetseeeeeee
inşallah kalp atışını duyarım

aaa ben bu topiği yeni gördüüüm

kızlar size bişey sorucam bu c.tesi dr.a gidicem ilk randevum

c.tesi 5+3 olarak gidicem yani dr.a kese görünürmü kızlar
yoksa daha beklememiyim

ben geçen hafta gittim 5haftalıktım ve kese görüldü hemde karnımdan baktı dr.
bazılarının karından görülmüyomuş vajinadan bakıyolarmış.
aaa ben bu topiği yeni gördüüüm

kızlar size bişey sorucam bu c.tesi dr.a gidicem ilk randevum

c.tesi 5+3 olarak gidicem yani dr.a kese görünürmü kızlar
yoksa daha beklememiyim

X