2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

slm canım bende progestan alıyorum sabah akşam düşük tehlikem vardı ama iğne olmuyorum benimde kasık ağrılarım çok vardı geçen hafta şimdi 2gündür iyiyim...
ama göğüslerim çok ağrıyo...bide belim.
merhaba kızlar geçen hafta 3 gün raporluydumbulantılardan dolayı evde olup dinlenmek acaip iyi geliyor kasık ağrılarım falan geçti. Benim sabah bulantılarım çok kötü. Bugün geldim işe yine elim kolum kalmıyo. Uykum var. Bi atlatsaydık şu üç ayı. Bir de ben cleaxan iğne oluyorum günde 4 kere progestan alıyorum vajinal
başka iğne olan varmı benim gibi?

inşallah bu bebeğinde sağlıcakle gelir azizecim
ALLAH gönlündekini versin
benim kızım 3 yaşındaaaa

azize1 canım topiğn hayırlı olsun canımmmm
inşallah bizde tez zamanda bu topiğe katılırız.
Göbüşünüzdeki bebişler sağlıklar dünyaya gelirler inşallah canım benimmmm

sağol tatlımm...inşallah sizleride eklerim listemize.
tez zamanda beklerim canım:Saruboceq:
azize1 canım topiğn hayırlı olsun canımmmm
inşallah bizde tez zamanda bu topiğe katılırız.
Göbüşünüzdeki bebişler sağlıklar dünyaya gelirler inşallah canım benimmmm

kızlar az önce dr.dan geldm bebişim iyi çok şükr :) ama geç döllenme olmuş 7 haftalık gözüküyrm sat'a göre ama 6ymışm... olsn bebeğim ve bn iyiyz ya daha ne isterm herkese sağlklı günler diliyormmmmmmopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım çok sevindim...
bende yarın gidicem kısmetse.
kızlar az önce dr.dan geldm bebişim iyi çok şükr :) ama geç döllenme olmuş 7 haftalık gözüküyrm sat'a göre ama 6ymışm... olsn bebeğim ve bn iyiyz ya daha ne isterm herkese sağlklı günler diliyormmmmmmopuyorumnanaktan

yerimsenibenslm arkadaşlar bende allah izin verirse haziran sonu yada temmuz başı doğum yapacağım. gelin hep beraber burada ilerleyelim güzel paylaşımlarda bulunalım.:lepi:

işte listemiz...isimlerimizin karşısına bebeklerimizin cinsiyetlerini yazıcam kızlar.:nazar:

:CüvCüv:azize1...............................
:CüvCüv:zceren...............................
:CüvCüv:eylulylcn............................
:CüvCüv:sevra.................................
:CüvCüv:ozmos...............................
:CüvCüv:glupglup.............................
:CüvCüv:dusunmemlazim.................
:CüvCüv:sofia..................................
:CüvCüv:kumral...............................
:CüvCüv:hgs2002.............................
:CüvCüv:ozgecay.............................
:CüvCüv:bal kavanozu.......................
:CüvCüv:beyza88.............................
:CüvCüv:oya....................................
:CüvCüv:ozlem28.............................
:CüvCüv:nurdannurdan......................
:CüvCüv:muzurperi...........................
:CüvCüv:enderose............................
:CüvCüv:senfoni1..............................
:CüvCüv:gulyhas...............................
:CüvCüv:elvan77................................
:CüvCüv:ebru2910.............................
:CüvCüv:gelisimci..............................
:CüvCüv:askkizi.................................
:CüvCüv:melis_melis..........................
:CüvCüv:marya..................................
:CüvCüv:senem1787...........................
:CüvCüv:ska_m..................................
:CüvCüv:mhtp.....................................
:CüvCüv:mugeu1.................................
:CüvCüv:seloş.....................................
:CüvCüv:reyoo....................................
:CüvCüv:tombilibu...............................
:CüvCüv:cubuk_kraker.........................

:CüvCüv:alberzey................................
:CüvCüv:kumru3.................................
:CüvCüv:mavermis.............................

arkadaşlar hepimize hayırlı doğumlar:Saruboceq: :nazar:

:lepi: listemiz hamişlerle doldu kızlar ne güzel maaşallah:nazar:

ya kızlar bu geç döllenme olayını anlamadm ben hala banada doktor son adet tarihimi sordu ona bakıp o zaman 6 haftalık hamilesn dedi ama diyorum ki ben kendimi biliyorm ben bana göre son adet tarihimden bi 15 gün sonra felan hamile kaldım o zaman gebelik 2 hafta eksik çıkıyo zaten kesemde görünmemişti o zaman benim tahminime göre görüldü kaldıki ben sat den 14 gün sonra kan testi yaptırdığımda hamile değildm şimdi bu hesabın hangisi doğru doktor olsun diyo son adet tarihine bakıyoruz diyo ama bana göre arada 15 gün var çünkü eşim burda değildi zaten yani ilişki olma:kedi:dı ben o zaman geridenmi geliyorm nasıl oluyo

Arkadaşlar,aylara göre hamilelik topiğini kazen açıyor,farkederse kaldırabilir bu topiği....

evet biraz karışık bi durum canım...sana dr. ne diyosa doğrusu odur.
bizim hesaplarımız tutmaya bilir tahmini gebelik haftasını dr.lar son adet tarihine göre hesaplarlar canım. ve böylede ilerlerler. sen kafanı takma canım.yerimseniben
ya kızlar bu geç döllenme olayını anlamadm ben hala banada doktor son adet tarihimi sordu ona bakıp o zaman 6 haftalık hamilesn dedi ama diyorum ki ben kendimi biliyorm ben bana göre son adet tarihimden bi 15 gün sonra felan hamile kaldım o zaman gebelik 2 hafta eksik çıkıyo zaten kesemde görünmemişti o zaman benim tahminime göre görüldü kaldıki ben sat den 14 gün sonra kan testi yaptırdığımda hamile değildm şimdi bu hesabın hangisi doğru doktor olsun diyo son adet tarihine bakıyoruz diyo ama bana göre arada 15 gün var çünkü eşim burda değildi zaten yani ilişki olma:kedi:dı ben o zaman geridenmi geliyorm nasıl oluyo

canım ben muğlada oturmuyorum.ilçesinde oturuyorum.özel bir polikinliğe gidiyorum.hastaneye gitmiyorum.doktorum özel.ama çok inceliyor.bazen moral bozuyor.ama iyi bir doktor diyolar.sen kaç haftalıksın

geçen gün 5+4 günlük çıktı ultrasonda.işte doktorda 7 temmuz gibi olur nasipse dedi.sen nerde doğum yapacaksın?yücelende fiyatları falan bir sorayım dedimde 800 ytl ye doğum yapılıyormuş.özel oda,refekatçı bide ertesi günkü çocuk doktoru fiyata dahilmiş.çok uygun geldi bana....kızlar siz ne diyorsunuz?

X