2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

sağol canım içim rahatladı :)

tebrik ederim canım..
henüz çok erken ben 5 haftalık kadarken gittiğimde ne test yaptı ne de ilaç verdi... 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım o zman bakıcaz testlerine dedi...ama folik asit almanın çok yararlı olduğunu ben de okumuştum..

cnm çok saoş yaaa denicem mutlaka bnde çok çekiyorm çnkü inşallah fazla sürmez yaaa

hormonlardan kaynaklanıyormuş.. tek çare sana ne gaz yapıyor belirleyerek hareket etmek.. azizenin de dediği gibi kuru kayısı da çok işe yarıyor. üzerine ılık su iç süper çalıştırıyo bağırsakları...
roka falan çiğ sebzelerden uzak durmanı tavsiye ederim 2 gün süründüm misalen roka yediğimde...
umarım yararı dokunur...

merhabalar listede bende varım. 11 haftalığım bende. biraz ani oldu bizimki. 1o haftalıkken öğrendik. malesef bide bitlisteyim. dolayısıyla özel doktor şansım yok. bu saydığınız testlerin hiçbirini yaptıramadım henüz. bide ben kızamıkçık aşısı olmustum. 2 3 ay hamile kalmamalısınız demişlerdi. ama olmadı:KK43: bi sorun olurmu? bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

canım bence sitede yorum yerine doktoruna gidip net bilgi almalısın... hamile kalmaman konusunda ikaz edildiğine göre net bir cevap alman daha sağlıklı olur kanımca.
umarım hiçbirşey olmayacağı bilgisini alır ve bizimle paylaşırsın

ilahi ne var bunda can sıkıcak.. benimki de öyle.
maya geç tutmuş canım yapçak bişi de anormal bişi de yokkaydirigubbakcemile3

canımm çok tuttum seni valla.harikasın.haklısın üzmemek lazım.maya geçtutmuştur.opuyorumnanaktan

azize nasılsın canım.bel ağrım çok oluyor.mide bulantısı yok hala.sende ne belirtiler var*

slm tatlım...bugün benimde belim ve kasıklarım ağrıyo rahat yok artık bize bu iyi günlerimiz kızz.
ben gazdan ve kabızlıktan şikayetçiyim masalcım sendede var mı?

ewett canım gaz çok varda kabızlık yok bende. kasıklarım ağrımıyo ama belim öldürüyor.diş ağrımda var üstüne üstlük.

hgs 5 haftalık benim daha.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım biran önceopuyorumnanaktan

allahın izni ile alacağız elbette...içinize ne doğuyor ,kız erkek var mı tahmin kızlar :)))

X