- 3 Aralık 2010
- 3.422
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlaaar nasılsınız???
damlacım meleğin nasıll???
merhaba kızlar nasılsınız, 1 haftadır modem bozuktu ancak şimdi hallettik, dersaneye de sabah seansına yazıldım 22 ekimde başlıyor, sizler neler yapıyorsunuz
sağol canım valla senin için zaman çok önemli artık boş bulduğun her anı değerlendirmen lazım:)iyiyim canım siz nasılsınız,bugün işitme testi vardı oğluşumun onun için hastaneye götürdük geldik iyi bebişim ama uykusuz hergece annesini mahvediyor:)
iyiyim canım sen nasılsın,hayırlı olsun bakalım en iyisini yapmışın sabah seansına yazılmakla ben bebişle uğraşıyorum napayım zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile:)
merhaba kıslar nasılsınız evet bi kaç gündür bos bıraktınız burayı ben kursa basladım yogun bişekilde oraya gidiyorum
yarenkacım hayırlı olsun kursun
Ali Mert'e de kocaman
sebnem yok görüşeniz varmı
sağol canım valla senin için zaman çok önemli artık boş bulduğun her anı değerlendirmen lazım:)
sağol gülpembecim senin kursun nasıl gidiyor, ben de haftaya yavaştan çalışmaya başlayayım dersane başlayana kadar biraz çalışmış olurum
canım en iyisini yapmışsın sabah seansı ile :)))) özlemiştik senimerhaba kızlar nasılsınız, 1 haftadır modem bozuktu ancak şimdi hallettik, dersaneye de sabah seansına yazıldım 22 ekimde başlıyor, sizler neler yapıyorsunuz
iyiyim canım siz nasılsınız,bugün işitme testi vardı oğluşumun onun için hastaneye götürdük geldik iyi bebişim ama uykusuz hergece annesini mahvediyor:)
iyiyim canım sen nasılsın,hayırlı olsun bakalım en iyisini yapmışın sabah seansına yazılmakla ben bebişle uğraşıyorum napayım zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile:)
günaydın herkeseeee
canım en iyisini yapmışsın sabah seansı ile :)))) özlemiştik seni
yerim ben onuuu benim için de öp kokla nolur canım... Biz de idare ediyoruz canım şükür..
günaydın kızlarr:)) bu saatte günaydın dediğime bakmayınn gün bana saat 4 de 5 te başlıyor
öptüm kokladım teyzesi uyuyor şimdi yaramazım:))
neden meslek düşünüyorsun canım:26:benimde iyi gidiyor 3 gündür gidiyoruz işte bakalım neler olcak bu aralar meslek düşünmem gerek
kıslar şimdi sebnem ile görüştüm anneannesi vefat etmiş 10 gün önce giremiyor oyuzden
günaydınn kızlarr nasılsınız:)
günaydın cnm nasılsın biz iyiyiz şükür
günaydın canım iyiyiz bizde uğraşıyoruz işte ali beyle sen nasılsın geçtimi bulantıların
neden meslek düşünüyorsun canım:26:
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, yine sıralı ölüm olsun diğer türlüsü çok kötü
herkese günaydın
vala kararsızım bi sürü meslek var aklımda :44:
amin canım
herkese tünaydın eve geldim ama cok yorgunum evi toparlamam gerek haftasonu misafir var
benim de cumartesi misafirim var, amcam ve yengem gelecek, sabah 10 gibi gelip akşam 10 gibi gidecekler:) anneme de gel dedim bütün gün sıkılmayalım diye