- 29 Haziran 2010
- 514
- 1
iyiyim canım asıl siz nasılsınız oğlun nasıl, kolay olmasına sevindim canım ama sancı kötüymüş:)
iyiyiz canım bizde hastahaneye falan gidiyoruz bebişin kontrolleri için çok şükür iyi oğlumuz vallaha canım sancıdan delircektim Allah sabrını veriyor ama o kadar zorduki
yarenkacım hakkında hayırlısı olsun inş istanbulu alırsın da 2 seneye kalmaz dolapları istediğin gibi yaparsın
damlacım bebişin cok tatlı masaalllah görüyorum resimlerini ismi ne oldu peki ali kaanmı? canım Allah herkese senin gibi dogum nasip etsin amin :) peki yapay sancımıydı ondan verdiler mi aklıma gelmedi şimdi
sağol canım darısı başına diyelim:)ali mert koyduk ismini ama ali diyoruz inşallah canım herkesin doğumu böyle olsun evet canım verdiler suni sancı açılmayı çabuklaştırdı sanırım ama bana ilk serum takmışlardı iğneyle hemşire geldi birşeyler verdi ben suni sancı olduğunu o zaman anlamadım bile onlarda söylemedi korkmayayım diye herhalde doktorla hemşire o kadar iyiydiki hayat hikayemi anlattım nerdeyse doğumdada sancı çekerken de beni dinlediler sağolsunlar
inşallah canım
damlaaaa ben de resim istiyorum ama
canım burdan atılıyormu resim nasıl yapıcam sen bana söyle sanada göstereyim bebişi yarenka teyzesi:)