canım ucuz olanların pek işe yaradığını zannetmiyorum o yüzden boşuna para vermeyelim, biz belki temmuzda falan alırız yengemin kullandığından
evet pahalı alıp yıllarca kullanmak var alırsın inş.canım bi ara ücretli ögretmenlik yapıyordun gene baslıcakmısın peki
yok canım bu sene hiç başlamayacağım, onun stresine değmiyor zaten dersaneyle ikisi bir arada yürümüyor
anladım canm hayırlısı olsun senin için
sağol canım, bakalım bu sene de şansımızı deneyeceğiz, birkaç tercihime normal memurluk da yazacağım
diyebilceklerimi buraya yazamıyorum anla sen inş sende ve herkes istediği yerlere gelir cok üzülüyorum hersey için ama
valla canım 1 yıllık emeğimin çöpe gitmesi beni çok üzdü, sınavdan çıkınca annemlere gitmiştik ne doğru düzgün konuşabildim ne de yemek yedim çok kötüydüm ama zamanla her şeye alışıyor insan, ne kadar da zor olsa 1 yıl daha çalışmak zorundayım sonucunun ne olacağını bilmeyerek
bu stresi 5 yıl öncede yasadın neden üniye girebilmek için üniye girdin bitti şimdi ise işe girebilmek Allah bu sene inş bi kapı acar sana herseyde bi hayır vardır
herkese slm.................
herkese slm.................
canım inan o zaman daha kolaydı kopya falan bilmiyorduk ama şimdi o da üzerimizde baskı yapıyor ya bir şey olursa ya yine iptal edilirse gibi. üstelik çıkacak sorular da şansımıza kalmış mesela bu sene hiç görmediğim terimleri sınavda gördüm, bir sürü kaynaktan da çalışmıştım
Gunaydin kislar nasilsiniz ben hala yatakdayim :)
ohh canım özendim vallaha sana ben bebişim doğduğundan beri 2saatte bir uyanmaktan uyku nedir unuttum
olsun canım belli bi ay dan sonra düzelcek bunlar onda şimdi gece gündüz olayı yoksen rahatlıcan sonra sebnem lucky sonra ben sonra yarenka
Daha benim rahatlamamaa çok var çok:))Bence elinizi çabuk tutun ne kadar erken o kadar iyi büyüyüp gider nasılsa:))
olsun canım gelsin diyordun bak geldi beraber uyursunuz ali mert ile bakalım hersey kısmet vala
evet canım iyiki gelmiş kokusu herşeye değer benim minik oğlumun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?