Düğün 2010 haziran gelinleri düğüne hazırlanıyoruz :)

merhaba canım geçmiş olsun dikkat et kendine...Bende bugün sabah arkadaşımın mesajıyla uyandım liseden başka bir arkadaşım ailesiyle trafik kazası geçirmiş anneannesiyle kardeşi ölmüş daha 12 yaşındaydı çok üzüldüm:43:

Allah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsun

2600dü 2 hafta önce biraz kilolu galiba:)) eşimde 4500 kilo doğmuş:) ben 12 kilo aldım canım

sağol teyzesii senin bebeğine de maşallah :))

masallah bebişine :nazar: fazla almamıssın canım :46: normal mi olcak sezeryan peki darısı lucky senin bebişine

2600dü 2 hafta önce biraz kilolu galiba:)) eşimde 4500 kilo doğmuş:) ben 12 kilo aldım canım

sağol teyzesii senin bebeğine de maşallah :))
maşallah canımmm:nazar::nazar:
yesinler onu yaaa :D :D
masallah bebişine :nazar: fazla almamıssın canım :46: normal mi olcak sezeryan peki darısı lucky senin bebişine

amin bitanem isteyen herkese inşallahhh :D

36 bedendim eskiden ama herkes şimdi daha güzel falan diyor belkide vermem kiloları:))şuanda normal canım ben sezeryandan korkuyorum zaten biraz garip ama:49:

hamilelik sana yaramıs ozaman dahada güzellestirmistir seni :nazar: kız neden korkuyon bende normal dogumdan korkuyorum :52:

hadi yarenkacım tekrar hayılısı olsun cnm allah sağlıkla oturmayı nasib etsin
:nazar:

gülpembecim haberlerde izledim de daha büyük depremin habercisi dediler allah hepimizi korusun :26:
çok sağol canım:16:
günaydın kıslar nasılsınız ben hiç iyi değilim bogazım agrıyor yutkunmakda zorlanıyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine, tatil acısını çıkartıyor galiba:)
merhaba canım geçmiş olsun dikkat et kendine...Bende bugün sabah arkadaşımın mesajıyla uyandım liseden başka bir arkadaşım ailesiyle trafik kazası geçirmiş anneannesiyle kardeşi ölmüş daha 12 yaşındaydı çok üzüldüm:43:
off çok üzüldüm canım yaa allah rahmet eylesin ani ölümler çok kötü oluyor:14:
36 bedendim eskiden ama herkes şimdi daha güzel falan diyor belkide vermem kiloları:))şuanda normal canım ben sezeryandan korkuyorum zaten biraz garip ama:49:

kız ben de normalden korkuyorum maaşallah valla sana:1:

kızlar biz de bugün kredi işini hallettik belki haftaya pazar taşınırız

Son düzenleme:

havaların etkiside olabilir canım burası suan sogukk :37: hayırlısı olsun:nazar: Allah kolaylık versin tasınma da zor

hamilelik sana yaramıs ozaman dahada güzellestirmistir seni :nazar: kız neden korkuyon bende normal dogumdan korkuyorum :52:

yıllarca normal doğumdan korktum şimdide bi cesaret geldi sezaryan istemiyorum:49: Normalde yapınca hemen ayaklanabiliyorsun ya ondan da istiyorum bide o anı yaşamak:emir_bebek:

yıllarca normal doğumdan korktum şimdide bi cesaret geldi sezaryan istemiyorum:49: Normalde yapınca hemen ayaklanabiliyorsun ya ondan da istiyorum bide o anı yaşamak:emir_bebek:

aslında bende istanbulda kontrol oldum doktorda yasadıklarım ve aldıgım ilaçlar sonrasında bende diyorum bunları yaptım normal dogumda ederim oyuzden bende korkmuyorum :35: aslında normal dogum cok saglıklı ama bazı seylerde de iyi değil hayırlısı canım adına

kızlar nasılsınız ???

size çok güzel bir haberim varrrrr

hamileyim :49:

dün idrar testi yaptım bugünde kan testi çok şükür rabbim bizi fazla bekletmedi :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar nasılsınız ???

dün idrar testi yaptım bugünde kan testi çok şükür rabbim bizi fazla bekletmedi :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar: cok sevindim canım ne güzel haberler bunlar Allah analı babalı saglıkla gelmesini nasip etsin lucky ile birlikde dogurcaksınız

günaydın kıslar nasılsınız ben de idare eder 2 gündür bogaz agrısı cekiyorum :50:
canım bence doktora git yani antibiyotik kullanmadan biraz zor geçer
kızlar nasılsınız ???

ayy çok sevindim şebnemcim sağlıkla doğsun analı babalı büyüsün inşallah:emir_bebek: lucky ile aynı gün doğurursunuz belki:) darısı önce gülpembenin başına:3:

Back