2010 Haziran Bebekleri Geliyoooor....

dogum yapan arkadaslarimizi tebrik ederim hayirli olsun bebisleri.:nazar: ne güzel ya keske bizde sag saglim dogura bilsek hemencik.

kızlar tşk ederim darısı sizlerin başına bizim bebiş daha fazla içeride kalmak istemedi 3 hafta erken geldi allahım isteyen herkese versin çok güzel bi duygu allah sizleride kurtarsın canlarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

kızlar tşk ederim darısı sizlerin başına bizim bebiş daha fazla içeride kalmak istemedi 3 hafta erken geldi allahım isteyen herkese versin çok güzel bi duygu allah sizleride kurtarsın canlarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Canım bebişin kaç kilo doğdu:emir_bebek: Ben bide doğumum kolay olsun diye hurma yemeye başladım.

:nazar: masallah allah saglik ve sihatle büyütmeyi nasip etsin..darisi bizim basimiza son 13 günüm ama agrilarim cok var bende biran evvel gelsin istiyorum :Saruboceq:

2010 haziran anneleri bebişlerimiz hayırlı olsun ALLAH salık sıhhat versin hepsine

canım valla ben ilkn ayımdan beri hurma yiyorum sempatiksalakcinni
ama bilmiyordum kaolay doğuma sebep oldugunu :jeyyar:
bakalım nasıl olacak delikafadulden

Ben yeni başladım canım.Genelde kimden duyduğsam açılması çabuk olmuş.Bide son ay yiyin kasılma olabilir diye duydum.Ben inanıyorum faydası çok.Sabah aç karna yiyorum 2 tane.Bide sürekli ayaktayım.Kolay doğurayım diye.Ama belim çok ağrıyor.eyvahedigeldismile

Umarım hemencecik doğuruveririzhihoyyythihoyyythihoyyyt

Ben yeni başladım canım.Genelde kimden duyduğsam açılması çabuk olmuş.Bide son ay yiyin kasılma olabilir diye duydum.Ben inanıyorum faydası çok.Sabah aç karna yiyorum 2 tane.Bide sürekli ayaktayım.Kolay doğurayım diye.Ama belim çok ağrıyor.eyvahedigeldismile

Umarım hemencecik doğuruveririzhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım ben sezeryan yapıcam 2 hafta sonra
hurma yememe gerek yok galiba :roflol: :roflol: :roflol:
doktor bebeği zor durduruyo bide hurma yemeye devam edersem delikafadulden delikafadulden
önceden hep yedim bilseydim yemezdim :ecrin_bebek:

canım ben sezeryan yapıcam 2 hafta sonra
hurma yememe gerek yok galiba :roflol: :roflol: :roflol:
doktor bebeği zor durduruyo bide hurma yemeye devam edersem delikafadulden delikafadulden
önceden hep yedim bilseydim yemezdim :ecrin_bebek:

Bencede sen hurma yeme.Bebiş ben gelivereyim der sonrahihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım ya negüzel 2haftan kalmışzemuszemus Ah keşke senin yerinde olsaydım.Bazen diyorum 2hafta sonra bebişim doğuversin:emir_bebek: ama daha 37.haftanın içinde olacak ve çok bencilim.Bebişim hayırlısı ile gelsin:nazar:.Ama çok şanslısın bebişinie kavuşmana çok az kalmış ayyyyyyyy ne güsellllllllllopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bencede sen hurma yeme.Bebiş ben gelivereyim der sonrahihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım ya negüzel 2haftan kalmışzemuszemus Ah keşke senin yerinde olsaydım.Bazen diyorum 2hafta sonra bebişim doğuversin:emir_bebek: ama daha 37.haftanın içinde olacak ve çok bencilim.Bebişim hayırlısı ile gelsin:nazar:.Ama çok şanslısın bebişinie kavuşmana çok az kalmış ayyyyyyyy ne güsellllllllllopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt

aynen canım bende senın gıbıyım erken dogsun ıstıyorum ama kendımede cok kızıyorum boyle dusundugum ıcın sanırım gunler artık zor gecmeye basladı o yuzden boyle dusunuyoruz ins bızde saglıkla o gunlere gelırız

canım ben 1 hafta eksik hesaplamışım doktor 1 hafta fazladan deyince dünyalar benim oldudelikafadulden delikafadulden
canım bende senin yerindeyken bende öle diyordum yani ben daha bencillik yapmıştım 33 haftalıkkne kendi kendime ayy gelsin prenesim diyordum delikafadulden
ama herşeyin zamanı var :1shok:
ayyyyy çok heycanlıyımmm delikafadulden delikafadulden

delikafadulden delikafadulden

aynen canım bende senın gıbıyım erken dogsun ıstıyorum ama kendımede cok kızıyorum boyle dusundugum ıcın sanırım gunler artık zor gecmeye basladı o yuzden boyle dusunuyoruz ins bızde saglıkla o gunlere gelırız

Canımseninle doğum zamanımızda aynı imiş.Bakarsın aynı gün doğuruveriirz:jeyyar: Sende öğretmensin sanırım bende erken olmasını birazda okullar çılısayıda kadar büyük olur diye istiyorum.Tabi hem diyorum bencillik etme diyede hayırlısı.Benim şimdilik normal doğum olacak senin için dr birşey dedimi?

Çiçeği burnunda bütün annelerin gözüaydın..
Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi..

Ohhh 4. bebeğimiz de gelmiş, süper vallahi allah sağlıkla büyütsün hepsini, doğunca bizimkilerini de inşallah :KK70::KK70:

hamile270 seni çok tebrik ediyorum gözün aydın olsun kızında çok tatlı maşallah

X