Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam güzel anneler 07,06 saat 14,29 da suni sancı normal dogumla kızım ecrin 3310 gr 50cm doğdu.RABBİM herkesi yavrusuna kavuştursun sağlıkla..
maşallah kızına canım..Allah analı babalı büyütsün inşallah.
selam güzel anneler 07,06 saat 14,29 da suni sancı normal dogumla kızım ecrin 3310 gr 50cm doğdu.RABBİM herkesi yavrusuna kavuştursun sağlıkla..
maşallah kızına canım güle güle büyüt bebeğini. ben de 40.haftadayım, daha gelmeye niyeti yok oğlumun. önümüzdeki hafta içi gelmezse suni sancı verip başlatıcaz doğumu.
sana suni sancı verdiklerinde açılman ya da sancın var mıydı? anlatırsan sevinirim.
eeee haziran annişleri bu kadarmıydık??yeni doğum yapan arkadaşlar yokmu?
selam kızlar geçen cuma günü sezeryan ile 3.150 48 cm uzunluğunda bi bebiş dünyaya geldi kaydirigubbakcemile3
kızlar bebeğim çok iyi fakat ben kendime yeni yeni gelmeye başladım.doğumdan sonra çok sıkıntılatr çektim ruhi anlamda sizdede oldumu lohusa bunalımı denen şey n e olur yardım edin ne yapmam lazım gitmediğim doktor kalmadı noroloji kan tahlili her şey yaptılar vucuden bişeyim yok ama ruhen kendimi iyi hissetmiyorum bir tek bendemi var anlamadı siz ne duırumdasınız CEvaplarınız benim için çok ama çok önemli..
selam kızlar geçen cuma günü sezeryan ile 3.150 48 cm uzunluğunda bi bebiş dünyaya geldi kaydirigubbakcemile3
kızlar bebeğim çok iyi fakat ben kendime yeni yeni gelmeye başladım.doğumdan sonra çok sıkıntılatr çektim ruhi anlamda sizdede oldumu lohusa bunalımı denen şey n e olur yardım edin ne yapmam lazım gitmediğim doktor kalmadı noroloji kan tahlili her şey yaptılar vucuden bişeyim yok ama ruhen kendimi iyi hissetmiyorum bir tek bendemi var anlamadı siz ne duırumdasınız CEvaplarınız benim için çok ama çok önemli..
canlar hepinizin yanında birileri var rahat mı batıyor cadılar:)
ben 12.günden beri yalnızım,20si,40ı hepsini kendim yaptım:)
ne kadar şanslısınız yardım eden birileri var,tadını çıkarın,
dört gözle bekledik kuzularımızı,sağlıkla geldiler çok şükür,daha ne olsun dimi ama:)
hatırlayın hamileyken bi gelsinler uykusuzluk falan vız gelir demiyor muyduk?
ağlamak falan yok,kuzucuklarımız strese sokmayın,bilmez kuzular sizin lohusa kuruntusu yaptığınızı da bişi var zanneder kuzularım,çok kızarım o zamannnklava:
salı günü sat 7:30 da epiduralli sezeryan olacağım, bebeğim biraz iri ,çok korkuyorum eyvahedigeldismile