Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora gittinmi mehtapcim?insallah kotu bisey yoktur.benim arkadasim 35ci haftaya grerken kanamasi olmusdu,igne filan yapildi ama 36+0-da geldi bebisi sabirsiz cikti :)) hicbir problem yasamadilar.3000gr dogmusdu zaten.bak dogum olursa haber et bana ekleyim seni listeye tamam mi? (ben de listeyi artirmak icin seni dogum da yolladim iyimi kaydirigubbakcemile3 )
a_ilcin çok tebrik ederim allah sağlıkla güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin
bu arada küvözde falan kaldılarmı erken doğum olmuş
zaman ne çabuk geçiyor çok heyecanlandım sıra bize gelmeye başladı
ben ilk bombayı mhtp veya ben patlatırım diye düşüüyordum :)) olmadı
:))) aynen canım ya sen ya ben doğurur ilk oluruz diyordum...eh ikinci oluruz artık..kaydirigubbakcemile3
aynı gün gidiyormuşuz doğuma :))
olurmu olur valla o kadar ortak şey yaşadıkki
topikte okudum hafif kan gelmiş iyki progestronları bıraktın kullanmasaydın allah korusun rahmin daha erken açılmaya başlayabilirdi
bende dün bıraktım senin lekeleri okuyunca bende tırstım benimki zaten açık bakalım ne süpriz olacak
bende hep dua ediyorum acil bişey olursa gündüz olsun diye gece gece macerelarla uğraşmayalım :)) nedense 35. hafta beni çok ürkütüyor sanki doğum olacakmış gibi bir his var içimde
dr aradım canım açılma başlıyor olabilir dedi önemli olan ağrılar dedi..zaten önceki kontrolde çantan hazır bekle bebek olmuş artık her an gelmeye kalkabilir demişti.:)
36 haftalık oldu ya artık durdurmaya çalışmıyomuş drlar...
haber ederim tabi canım...zeyhatta numaram var ona mesaj atarım o size haber verir..eve gelince de hemen yazarım zaten..oğluşum sağlıkla gelsinde görmemişin oğlu olmuş dicekler her yana haber vericem..delikafadulden
aynı gün gidiyormuşuz doğuma :))
olurmu olur valla o kadar ortak şey yaşadıkki
topikte okudum hafif kan gelmiş iyki progestronları bıraktın kullanmasaydın allah korusun rahmin daha erken açılmaya başlayabilirdi
bende dün bıraktım senin lekeleri okuyunca bende tırstım benimki zaten açık bakalım ne süpriz olacak
bende hep dua ediyorum acil bişey olursa gündüz olsun diye gece gece macerelarla uğraşmayalım :)) nedense 35. hafta beni çok ürkütüyor sanki doğum olacakmış gibi bir his var içimde
valla kız herşey aynı oldu doğumda aynı gün olabilir hiç şaşırmam..:)))
gece kan geldi o gün öğlen progeatanın sonunu içtim..hızlanırsa açılma şaşmam....
şükür kız bugünlere geldik ...
hayirlisi insallah canim yeter ki sag salim gelsinler.artik gelisimlerini tamamlamislar zaten cok sukur.
bende bu hafta dogurucam gibime geliyor :)) kizimin haraketleri degisti bi garip oldu yaa 2-3 gundur daha agir,daha guclu haraket ediyor.
bu 35. hafta sinir bir hafta demekki doğum hissine kapılmışız bari tamamlasakta bebeklerimiz hemen kucağımıza gelse
a_ilcin gözün aydin canim.ne gzel bir haber.hihoyyytAllahim dogumlar basladi,nerelere kacsam:1shok:,hepimiz icin hayirli olsun.ayyy erken falan demeyin kizlar,bu sira bendede var o korku,akannehirerken doguracakmisim gibi,yani 2-3 hafta sonra falan.Allahim simdi olmasin:Saruboceq:,tasiniyorum,ortada kalmak istemem.zamaninda gelsinnnn.leylacim topigin hayirli olsun.Rabbim hepimize saglikla sihhatle bebeklerinizi kucagimiza almayi nasip etsin...........