2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

aa tüm mesajlarım s,ilinmiş yaaaa ben silmedim bu otomatikmi siliniyor acep????

selam siteye bir türlü girilemiyor gıcık etti beni günlerdir umarım herkes iyidir güzel bir gün geçirmeniz dileği ile kendinize iyi bakın..

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım bugun ozgecaaaaay nerelerdesın arkadasım sırra kadem bastın sandım ozlettın kendını nasıl gıdıyor hamıslıkhihoyyyta.s.

ya delı olucam sıteye noluyo boyle.. ukla ve reblıd pıtlarınızı ekledım canım zor bela

napcaz bole yaaa

merhaba kızlarrr.nasılsınız?evet sitede sorun var.girmek veya mesaj yazmak dert.sinirlerim bozuluyo o yüzden bikaç gündür pek açmıyorum.

ay ne zor girdim yahuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar benim de midem akşamları kötü poluyo çıkarıyorum hep
ama buldum çözümünü midenin tam dolmaması lazımmış o rahatsız ediyomuş
az az sık sık yicez hiiiiç bana göre değil ama mecburuz

rüyamda bebeğimi gördüm be tekmeliomuş karnımı dışardan ayağını falan gördüm hissettim eşim de seviyodu
sonra doğmuş,çıplak bembeyaz bi bebek erkekmiş
hep kız olacak derdim ama erkekmiş rüuyamda
ama bence yine kız:))

daemond saol canım..
benimde midem ağrıyor öğlen işyerinde yemek yemek işkence berbat yemekler..
kraker yemekten bıktım artık üşüyorumda buz gibi burası ıhlamur içiyorum ısınayım diye..

fazla ıhlamurun zararlı oldugunu duymustum ama emın degılım bı doktoruna sor ıstersen canım..

ya aynen sıteye gırmek dert hıc gırmek ıstemıyorum sınırlerım bozuluyo

ekledım canım kesenızı gozun aydın yakında pıt pıtlarda geır ınsallahkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Daemon merhaba benim de kese gözükmüştü.kalp atışı için 18inde gidicez.beni de eklersen sevinirim.o zamana kadar boş durmasın kese sütunumuz:)

biz dün tekrar gittik doktora.bebeğim 22 mm olmuş allaha şükür.göbek kordonu bile görünüyodu biliyomusunuz.zaten artık bu defa karnımdan baktı.gerçekten büyüdüğünü hissettim bebeğimin.allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.mucize bişey kaydirigubbakcemile2

liste kaabrmış haziran annişleri çoğalmış sayfalarda artık hızla ilerliyo hadi bakalım bizde bebişlerinizi merak ediyoruz sabırsızlıkla bekliyoruz kızlar sorunuz var merak ettiğiniz bişi 2009 haziran annelerine sorabilirsiniz

buarada kızlar bebişine alışveriş yapmaya başlayan var mı.. biz dayanamayıp geçen gün internetten oto koltuğu-ana kucağı sipariş ettik.. biliyorum daha erken ama
bi de geçen gün trabzondaydım, trabzonsporun bebekler için taraftar kıyafetleri var, üzerinde "yavru hamsi" yazan bi tulum vardı çok tatlı, trabzonla alakam yok ama komik geldi bana hoşuma gitti..ama doğana kadar pek kıyafet almayı düşünmüyorum hediyeler gelcek çünkü..fazlasına gerek yok..

ben almamak ıcın zor tutuyorum kendımı bebısımızın haberını almadan once esım dogum gunumde ıkı tane ayakkabı almıstı 5gun sonrada hamıle oldugumu ogrendık bırde arakdasım ayakkabı almıs 3 cıft ayakkabımız var sımdılık

Kızlar ben Çıkıyorum. ÖpÜyorum. Yoruldum. Eve gıdıp dınlenmek ıstıyorum. Pazartesı gÖrÜŞÜrÜz. Aaa bu arada yarın dr a gıdecem. Kontrole ÇaĞırmıŞtı. ınŞ. HerŞey yolundadır.

aynen benim arkadaşım da hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ayakkabı alıp yollamış, onu seviyoz şimdilik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…