2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selam kızlar ben malesef hala hastayım atlatmaya çalışıyorum
biraz hafifledi ama öksürük geçmedi
sağolsun bugünde annem geldi
dinleniyorum devamlı

dün ki tatilden sonra bugün pazartesi gibi geldi
bende seviniyordum kalp atışlarını duymaya 3 gün kaldı diye
sonra kendime geldim :umursamaz:

ay bugun bende pazartesı sendromu yasıyorum sınır oldum bı gun ıcın ıse geldık:S

neysekı yarın evdeyımmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar kan tahlili yaptırdım 9000 lerde çıktı 5-6 haftalıkdedi ultrasyona ayın 15 şinden sonra gidicemmm inşallah hayırlısı pregastan vevitamin verdi bakalım neolacak sonum acayipiştahım açık vallahiii

iyi akşamlar cici anneler
bende bugün doktora gittim testleri yaptırmaya
meğerse sabah aç karnına gidilecekmiş
sakın siz de aynı hatalara düşmeyin , çok sinirlendim bugün
boşu boşuna işyerinden izin aldım
pazar günü aç karnına tekrardan gideceğim

iyi akşamlar cici anneler
bende bugün doktora gittim testleri yaptırmaya
meğerse sabah aç karnına gidilecekmiş
sakın siz de aynı hatalara düşmeyin , çok sinirlendim bugün
boşu boşuna işyerinden izin aldım
pazar günü aç karnına tekrardan gideceğim

Hayirdir canim ne testi icin gitmistin?

buarada kızlar bebişine alışveriş yapmaya başlayan var mı.. biz dayanamayıp geçen gün internetten oto koltuğu-ana kucağı sipariş ettik.. biliyorum daha erken ama :emir_bebek:
bi de geçen gün trabzondaydım, trabzonsporun bebekler için taraftar kıyafetleri var, üzerinde "yavru hamsi" yazan bi tulum vardı çok tatlı, trabzonla alakam yok ama komik geldi bana hoşuma gitti..ama doğana kadar pek kıyafet almayı düşünmüyorum hediyeler gelcek çünkü..fazlasına gerek yok..

ben başladım hatta çoğu şeyi aldım. Geçen aralık ayında bebek odası takımını bile aldım :) Hastane çıkışları zınınlar emzik ayakkabı hiçbirşey eksik değil.

Hammile kaınca daha çok alışveriş yapacağımı sanıyordum ama şuan bir çorap bile almıyorum iyice zaman geçsin istiyorum yaşadıklarım beni çok korkutuyor.

bana danone activiayı tavsiye eden akaşım ismini unutum ama çok teekkür ediyorum gerçekten işe yaradı.

Hayirdir canim ne testi icin gitmistin?

kan testleri vermişti doktor
TSH, toxoplazma , demir daha bir sürü şey
meğerse sabah aç karnına gidilmesi gerekiyormuş
bana da açıklama yapmayınca bende elimi kolumu sallayarak gittim
işyerinden izin almasam sorun değil ama bu aralar çok fazla izin aldım
yakında kovacaklar beni

buarada kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz bana dr gaviskon verdi ama içerken çok zorlanıyorum ben naneli şeker bile ağzıma alamazken şuruba tahammül edemiyorum çok zorda kalınca içiyorum.

Mide yanmasına gaviskonn harici bildiğiniz işe yarayan bişey varmı

bana danone activiayı tavsiye eden akaşım ismini unutum ama çok teekkür ediyorum gerçekten işe yaradı.

kabızlık için mi danone yiyorsun
valla iyi geldiyse bizde yiyelim
yoksa gaz sancısından yakında fenalık geçireceğim

buarada kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz bana dr gaviskon verdi ama içerken çok zorlanıyorum ben naneli şeker bile ağzıma alamazken şuruba tahammül edemiyorum çok zorda kalınca içiyorum.

Mide yanmasına gaviskonn harici bildiğiniz işe yarayan bişey varmı

Canim doktorum bana da gaviscon yazdi ama surubunu degil de
cignenilir tabletini yazdi birde onu sor daha iyi gelir belki.

Kizlar ya hepiniz kabizlik mi cekiyorsunuz bende ishal'e daha yakinim. :1ninca:

evet canım kabızlık için yiyorum her akşam bir tane yiyorum içinde kalsiyumda var

bayanlar siz ailelerinize hamile olduğunuzu söylediniz mi??
biz kalp atışlarını görmeden söylememe kararı aldık ama
çok da sabırsızlanıyorum söylemek için

Herkese degil canim, birkac en yakinlara soyledik.
Bizde gelecek hafta gidecegiz kalp atislarini dinlemek icin, sen nezaman gidiyorsun?

ben de sölemicektim kalp atışına kadar ama dayanamadım söyledim şükür bi sorun çıkmadı.
bence duramıyosan söyle

zeyhatcım bendim aktivyayı söyleyen afiyet olsun arkadaşım ben de ihmal ediyorum 2 gündür hemen açıyorum 1 tane

kızzzzlarrrr bebeğimi rüyamda gördüm ben çok mutlu uyandım ayaklarını avcumun içine aldım

sensicim haftaya gideceğim belki o zaman duyarız kalp atışlarını
maviumutolsun ben söylemeyi çok istiyorum ama eşim istemiyor
aslında haklı da , sonuçta bir aksilik çıksa onlar da bzim kadar üzülecekler.
3-4 gün daha bekleyeceğim artık.

sensicim haftaya gideceğim belki o zaman duyarız kalp atışlarını
maviumutolsun ben söylemeyi çok istiyorum ama eşim istemiyor
aslında haklı da , sonuçta bir aksilik çıksa onlar da bzim kadar üzülecekler.
3-4 gün daha bekleyeceğim artık.

Canim ya haklisin aslinda da ama iste kalp atislarini duyduktan sonra veya uc ay gectikten sonra da
bi garantimiz yok aslinda herkese duyurmaya da gerek yok ta en yakinlarina soyleyebilirsin canim.

canım Allah korusun bi aksilik çıkarsa zaten ailelere söyleriz Allah hiçkimseye yaşatmasın ama yaşarsakta paylaşıcaz zaten yine de sen bilirsin zaten az kalmış duyun inşallah sesini de sonra bağıra bağıra söylersiniz

X