Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilac kullaniyorum tatlicadim.
progestan,folikasit,kan durulmasi icin aspirin ve igne vitamin kompleksi.bunlardan da kaynaklanabilirmi acaba?
selam arkadaşlar ben geldim :)
zeyhat ve xthefelix kızlar çok geçmiş olsun Rabbim meleklerinizi korusun ve sağlık versin
hepimizin de.
biz dün gittik dr muza çok şükür kalp atışlarını hem gördük hem duyduk resmimizide aldık geldik
sabahda kan testlerim yapıldı yarın sonuçlarımı alacağım inşallah...
çok fazla giremiyorum koçiş girme diyor evdeyim yarında tatil dinlezcez..
Görüşürüz herkes kendine ve bebişine dikkat etsin...
ben de bugun ogrendim mide rahatsizligim aspirindenmis.zaten midemde sorun var benim kucuklukten beri.simdi iyi ama yine de cok fazla kuru yemek yedikde,eksi biseyler cok yedikde agriyor.aspirin de mideyi rahatsiz ediyor.evet canım bende.. progestan, folikplus, coraspin haplarını kullanıyorum . zaten coraspin biçok insanda miğde rahatsızlığı yapıyormuş. ama bence içtiğimiz ilaçlardan kaynaklanıyor.
ya kıslar bn bir kere balık kokusundan tiksindimm artık her aklıma gelişinde daha bir tiksiniyom bu nasıl bşi
ben de bugun ogrendim mide rahatsizligim aspirindenmis.zaten midemde sorun var benim kucuklukten beri.simdi iyi ama yine de cok fazla kuru yemek yedikde,eksi biseyler cok yedikde agriyor.aspirin de mideyi rahatsiz ediyor.
kızlar ben geldımm.. nasılız bugun?
bıkac gundur yoktum kusura bakmayın lısteyı duzenlemem lazım. sızlerden rıcam lıste duzenı ıcın ozelden mesaj atınız..
uklacım komsum hala eklemedın benı.. nasılsın?