2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bende ilac kullaniyorum tatlicadim.
progestan,folikasit,kan durulmasi icin aspirin ve igne vitamin kompleksi.bunlardan da kaynaklanabilirmi acaba?

evet canım bende.. progestan, folikplus, coraspin haplarını kullanıyorum . zaten coraspin biçok insanda miğde rahatsızlığı yapıyormuş. ama bence içtiğimiz ilaçlardan kaynaklanıyor.

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bulantılarımla geldim işyerine devam ediyoz sizler nasılsınız?

o bulantılar beni mahvediyo nasıl geçecek bilemiyorum sensicim benim yaşadığım korkularda hep bu yönde arınlar için biz artık anne olucaz ona bişey olursa bana bişey olursa bu korkularla nasıl yaşıcaz

ya kıslar bn bir kere balık kokusundan tiksindimm artık her aklıma gelişinde daha bir tiksiniyom bu nasıl bşi

sağolun kızlar ya. her gün buraya girip yazdıklarınızı okudukça biraz rahatlıyorum, benzer şeyleri benim giibi yaşayan, anlayanlar var diye.
o akıntı durdu şimdi. inşallah sizde de öyle akıntı olmaz, doktor düşük riski oluşturduğunu söyledi kahverengi olmasaına rağmen..
bu arada tubicik bende balıktan inanılmaz tiksindim ama yemek de lazım.
o yüzden kılçıkları temizleyip bir yığın haline getirip bol limon sıkıp öyle koklamadan ilaç alır gibi yutuyorum az bile olsa. roka da daha kolay yemeye yardım ediyor yanında seversen eğer.

selam arkadaşlar ben geldim :)
zeyhat ve xthefelix kızlar çok geçmiş olsun Rabbim meleklerinizi korusun ve sağlık versin
hepimizin de.

biz dün gittik dr muza çok şükür kalp atışlarını hem gördük hem duyduk resmimizide aldık geldik
sabahda kan testlerim yapıldı yarın sonuçlarımı alacağım inşallah...
çok fazla giremiyorum koçiş girme diyor evdeyim yarında tatil dinlezcez..
Görüşürüz herkes kendine ve bebişine dikkat etsin...

canım çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah cümlemize:nazar:

evet canım bende.. progestan, folikplus, coraspin haplarını kullanıyorum . zaten coraspin biçok insanda miğde rahatsızlığı yapıyormuş. ama bence içtiğimiz ilaçlardan kaynaklanıyor.
ben de bugun ogrendim mide rahatsizligim aspirindenmis.zaten midemde sorun var benim kucuklukten beri.simdi iyi ama yine de cok fazla kuru yemek yedikde,eksi biseyler cok yedikde agriyor.aspirin de mideyi rahatsiz ediyor.

ya kıslar bn bir kere balık kokusundan tiksindimm artık her aklıma gelişinde daha bir tiksiniyom bu nasıl bşi

bende seviyordum,hatta canim da cekiyordu.ama gecen gun yedim,tadi cok igrenc geldi,tiksindim bende.

Benim de 3 gundur bulantilarim var gelip gidiyor belli bir duzeni de yok,
birseyden tiksindigim yok ama fazla istahim da yok ac olmama ragmen
Bende 8inci haftamdan sonra bulantilarim fazlalasir diye korkuyorum. :umursamaz:

Bende balik yemedim epeydir ama ceviz yiyorum onda da omega3 varmis galiba.

ben de bugun ogrendim mide rahatsizligim aspirindenmis.zaten midemde sorun var benim kucuklukten beri.simdi iyi ama yine de cok fazla kuru yemek yedikde,eksi biseyler cok yedikde agriyor.aspirin de mideyi rahatsiz ediyor.

Canim bana da doktorum gaviscon yazdi migdem icin.

slmkızlar nasılsınız giremiyorumbayadırsiteye sorun var sanırım hastanede kan tahlili sonucu kesinleşti gebeliğim 4 haftalık var sonuca göre yarın hastaneye gidip ilaç falan yazdırıcam kasıklarıma ara aragiren sancılardan ve karın ağrımdan başka bişeyim yok en kötüsü belki kızıcaksınız amma midem bulanmıyo neyesem yiyeyim doymak bilmiyom sanki midem delindi şaştım kaldım 2 kilo 1 ayda alınırmıağlıcam sinirden nerdeyse zaten 85le hamilekaldımoff offff ne yapacam bilmem

kıslaar bizim de pıtpıtlarımız çarşamba günü duyuldu çok şükür...
listeye ekleyebilir misiniz acaba?
teşekkürler

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
ya benim acayip midem bulanıyordu dün felan çok afadersiniz öğürtü oluyordu hatta kasıklarım buyüzden çok ağrıyor bebeğim içinde endişeleniyorum bişey olmaz değilmi böyle kendimi kasınca
ona bişey olcakmış gibi korkuyorum. :KK43: bugün daha iyiyim henüz çıkarma yok ama tiksinme var
korkuyorum :KK43:

ben girmeyeli ne kadar ilerlemiş sayfalar böyle.. uzun zamandır bakmaya fırsatım olmadı..
ben de biara duygusala bağlamıştım sürekli ağlıyodum eşimden aşırı ilgi bekliyodum ama şimdi daha iyiyim..
dün çamaşırımda hafif pembelik vardı yarın doktora gidicem..üşütmüştüm bikaçgün acayip öksürdüm ve kendimi zorladım ondan olabilir diye düşünüyorumya inşallah bi aksilik çıkmaz..
görüşürüz kızlar..

günaydın annişler nasılsınız dr dış gebelikten şüphelendi çok şükür iyiyiz iki kere bete hcg tekrarladık en son 4456 cıktı çok şükür bir dahaki kontrolüm salı günü buğün kesemiz 6.2 mm kızlar cok şüküe yarabbim

kızlar ben geldımm.. nasılız bugun?
bıkac gundur yoktum kusura bakmayın lısteyı duzenlemem lazım. sızlerden rıcam lıste duzenı ıcın ozelden mesaj atınız..

uklacım komsum hala eklemedın benı.. nasılsın?

kızlar merhaba. bende 1,5 günlük tatilden sonra bugün işe çok zor geldim. neyse bugün cuma 2 gün daha dinlenme şansım var. gaz sancısı, hazımsızlık ve şişkinlik beni mahvediyor.
sizleri özlemiişim. bu arada bizim bir leylamız daha vardı. kardeşi hasta olan, yurtdışında yaşayan. o da epeydir girmiyor. acaba kötü bişey mi oldu? mehtap da yok. merak ettim.

kızlar merhaba. bende 1,5 günlük tatilden sonra bugün işe çok zor geldim. neyse bugün cuma 2 gün daha dinlenme şansım var. gaz sancısı, hazımsızlık ve şişkinlik beni mahvediyor.
sizleri özlemiişim. bu arada bizim bir leylamız daha vardı. kardeşi hasta olan, yurtdışında yaşayan. o da epeydir girmiyor. acaba kötü bişey mi oldu? mehtap da yok. merak ettim.

kızlar ben geldımm.. nasılız bugun?
bıkac gundur yoktum kusura bakmayın lısteyı duzenlemem lazım. sızlerden rıcam lıste duzenı ıcın ozelden mesaj atınız..

uklacım komsum hala eklemedın benı.. nasılsın?

canım biz kalp atışlarımızı duyduk nete giremedim 1 gün oda 10 dk koçiş izin vermiyo :KK43:ki bi türlü şimdi burdan açıcam msn gizli inşallah anlamazlar :)

X