2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

slm kıslarrrrr bi kacgündür yataktan kalkamıyordum..sürekli midem bulanıyor kusuyorum..hiç birsey yiyemiyorum iki gündür ya salatalık yada marulla günümü geciştirdim..cok zorluyorum ama yemek yiyemiyorum.bugün doktora gittim bebegimin ne kadarlık oldugunu ögrenmek için..daha 6 haftalıkmıs teyzişleri..cuma günüde testler için gidicem bakalım durumlar nasıl..bu arada devlet hastanelerinden nefret ediyorummm insanı cileden cıkartıyorlar birde suratsızlarki sormalmaz:
kıslar sanıyordumki her ultroson cektiren kadın hamilelik için cektiriyor.:)bugün sonucları beklerken yaslı yaslı kadınlar giriyordu doktorun yanına..ay içimden dedimki masallah nasılda hamile kalmıslarr ne cesaret:)sonradan anladım baska rahatsızlıkları varmıs güldüm sonra kendi kendime:)ay ne bileyim sanki 10 kere ultrosona girdimde herseyini biliyorum:)
2 gün öncede kocamı iş dolayısıyla ist. gönderdim sanırım 1 hafta tek basıma idare edicem cok sinir bozucu ya

Ben o ani hayal bile edemiyorum, simdiden herseye duygulaniyorum ozaman naparim bilemem. Esleriniz de duydu mu o ne tepki verdi?

cnım ben hastanede çalıştıgım için istediğim zaman gidiyorum doktoruma.. bugün de doğum günümdü, bi bakayım bebiş ne kadar büyümüş bana hediye verecek mi diye bir gittim. hadi kalp atışlarına bakalım dedi. ay daha erken değil mi falan dedim yok dedi, öyle bir baktık gördük. sonra dinletti falan. harika bir andı.. rüya gibi..
o nedenle eşim yanımda olamadı..
hmen aradım söyledim çok sevindi.
cd ye çektirseydin kalp sesini diyo :)
birdahakine doktordan bunu istemeyi düşünüyorum :))

selamlar kizlar.. listeye benim adima pit pitlar duyuldu diye yazarmisiniz.. cok tesekkür ederim. ben herzaman giremiyorum malesef calistigim icin ama sizleri takip ediyorum. opuyorumnanaktan

hosgeldin ne kadarlık bebeiş bakalım:ecrin_bebek:

ya kıslar iyiki iyileştim herkes kaybolmus nerdesiniz yaguuu..bi ögürmeden sizi görseydim:)..neyse hepinizi öpüyorumm

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız herşey yolunda mı ?Biz iyiyiz çok şükür inşallah sizlerde de herşey yolundadır.Hepinizi öptük bebişlere iyi bakın

kızlar bende haberler cok sinir bozucu(
bu sabah kalktım kahverengi akıntım olduğunu gördüm. pek önemsemedim önce ama sonra doktoru aramaya karar verdim.
doktor hemen gel düşük başlangıcı olabilir deyince inanamadım.
kalktık hemen gittik. şimdilik iyi yerinde duruyor ama bir hafta geç gelişimi varmış(
progestan diye bir ilac aldım hemde üç tane birden. düşük engelleyici bir hapmış.
doktor pek şans vermiyor bebeğimize. ama yine de bir takip edelim belki toparlar dedi.
çok üzgünüm.
niye oldu ki boyle hiç anlamadım. hiç zorlayıcı bişey yapmadım da.
siz aman dikkat edin kızlar. herşey pamuk ipliğine bağlı sanki.

canim insallah hayirlisi olur.tutunur bebisin sana.
dua edicem senin icin.

canim insallah hayirlisi olur.tutunur bebisin sana.
dua edicem senin icin.

sitedeye de mesaj yazamiyorum......hep hata hep hata...
sinirlerim bozuldu

archimim takviminden istiyom nası yapılıyo

canım şimdi gördüm yazını
işyerinden kadınlar kulübüne giremiyorum malesef
pregnolojy diye bir site var ordan yaptım canım.
yapamazsan özelden msj at son adet tarihini senin için yaparım

kizlar iki gundur midemde rahatsizlik var.
sanki yediklerim oylece duruyor,midemde hissediyorum o kadar yani.
dun yediklerimi gece yatmadan once cikardim,rahatlayip oyle yattim.
bugunde aynisi olacak galiba.
sizde de oluyor mu boyle?ne yapiyorsunuz hazimsizlik icin?

selam arkadaşlar ben geldim :)
zeyhat ve xthefelix kızlar çok geçmiş olsun Rabbim meleklerinizi korusun ve sağlık versin
hepimizin de.

biz dün gittik dr muza çok şükür kalp atışlarını hem gördük hem duyduk resmimizide aldık geldik
sabahda kan testlerim yapıldı yarın sonuçlarımı alacağım inşallah...
çok fazla giremiyorum koçiş girme diyor evdeyim yarında tatil dinlezcez..
Görüşürüz herkes kendine ve bebişine dikkat etsin...

Korkma canım.. benimde adet qecikmemin ilk qününden beri ara ara lekelenmelerim oluyo .. benimde ilk qünden beri düşük tehlikem var ama bak 8 haftayı tamamladık Allahın izniyle.. sen panik yapma sıkıntı yapma dua et ve dinlen .. kendini yorma tamam mı.. eğer bebeğinin yiyecek rızkı varsa Allah yardım ediyor emin olabilirsin.. ben iki kere düşük yaptım bu üçüncü hamileliğim inşallah bu seferde düşük yapmam.. qünde 1buçuk litre su iç .. bende progestan kullanıyorum hemde 2şer 2şer qünde 4 kapsül içiyorum. o ilaç hem rahim sıkılaştırıcı ve besleyici hemde düşük önleyici.. inşallah bebeğimiz bize sıkı sıkı tutunur ve 9 ay sonunda hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.:Saruboceq:

benimde miğdemde sürekli bi şişkinlik hazımsızlık ve doyqunluk hissi var canım ama ben bir sürü ilaç kullandığım için onlara bağlıyorum ama sanırım onlarla ilqisi yok diğer hamilelerdede bu durum varmı ?

bende ilac kullaniyorum tatlicadim.
progestan,folikasit,kan durulmasi icin aspirin ve igne vitamin kompleksi.bunlardan da kaynaklanabilirmi acaba?

arkadaşlar, aklıma birşey takıldı. dün bir alışveriş merkezine gittim, geçmeyeyim diyordum girişteki xray kapılardan, ama unutmuşum... içime kurt düştü şimdi... siz ne yapıyorsunuz? bir kereden bir şey olmaz di mi?

merak etme mavermis xray kapilar zararli degilmis.ben de merak etmisdim.

Canim benim cok uzuldum, bundan sonra cok dikkat et kedine sadece hareketlerine degil
yemene icmene de dikkat et, bol dua et insAllah hersey duzelir canim. :1hug:

Ya kizlar birde su var hepimizin icinde acaba bu ilk uc ayi gecebilecegiz mi korkusu var
benim de oyle ama sonra geri o korkuyu uzerimden atmaya calisiyorum bol bol dua ediyorum
cunku dusunuyorum da ilk uc ayi atlatmak mesele degil, ileri ki aylarda da sorun olabilir bebek alinabilir
(ne yazik ki bi arkadasimda 5inci ayinda oyle oldu) veya Allah korusun bebek doguma yakin olebilir, dogumda olebilir.
Saglikli sihatli dogduktan sonra Allah korusun bebekken, cocukken, ergenken birsey olabilir
yani demem o ki biz artik insAllah anne olacagiz ve sanirim sadece bu 3 ay degil bir omur boyu endise edecegiz yavrumuz icin
o yuzden korkulara kendimizi fazla kaptirmayalim bizimle beraber olduklari zamanin tadini cikartmaya calisalim
ve bol bol dua edelim yavrularimiz icin, Allahim herseyin hayirlisini versin insAllah.
Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…