bana danone activiayı tavsiye eden akaşım ismini unutum ama çok teekkür ediyorum gerçekten işe yaradı.[/QUOTE
zarırı yoksa bende yiyeyim yaaaa
sölemedik çünki geçen düşükte 7millete davul çaldırdım bu sefer ben sölemedimmmmm aralıkta izne gidicem memlekete o zaman görsünlerrrr eşim söleme demişti haklı çıktı herkez üzüldü o nun için 3 ay geçsinnnbayanlar siz ailelerinize hamile olduğunuzu söylediniz mi??
biz kalp atışlarını görmeden söylememe kararı aldık ama
çok da sabırsızlanıyorum söylemek için
canım Allah korusun bi aksilik çıkarsa zaten ailelere söyleriz Allah hiçkimseye yaşatmasın ama yaşarsakta paylaşıcaz zaten yine de sen bilirsin zaten az kalmış duyun inşallah sesini de sonra bağıra bağıra söylersiniz
sabretmekl azımmmmm da nasıllll heycan vericiiii kızımacayip seviniyo vallahiii
günaydın kızlar
cosmo hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
benimde bulantılarım bi bitiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor
Stellam allah razı olsun, sen ne zman dinliycen inşallah bebişin pıtpıtlarını?
günaydın annişler size bir sey sorcam su kan testlerini sizden kacıncı fta istedi dr yada kalp atışı duyuluncamı yaptırtıyor testleri
bende de senin gibi oldu canim.8ci hafta baslar baslamaz bulanti v kusma oyle siddetlendi ki.8yi bitirince azaldi bende de.8ci haftayi bitiriyorsun sen de.insallah azalir bulantilarin.Kızlar bulantılarım sanki gidiyo gibi yavaş yavaş yada bana mı öyle geliyo?
Birde bugün kalp atışlarını dinlemeye gidicez Dualarınızı esirgemeyin
Gelince yazarım size
günaydın annişler size bir sey sorcam su kan testlerini sizden kacıncı fta istedi dr yada kalp atışı duyuluncamı yaptırtıyor testleri
9.30a rendevu aldım kendİ dr um yoktu sabırsızlıĞmdan baŞkasından aldım
hadİ bakalım hayrlısı...
Kızlar bulantılarım sanki gidiyo gibi yavaş yavaş yada bana mı öyle geliyo?
Birde bugün kalp atışlarını dinlemeye gidicez Dualarınızı esirgemeyin
Gelince yazarım size
canım listeler hangi sayfada ben eklenmişmydim diye bakacaktım
9.30a rendevu aldım kendİ dr um yoktu sabırsızlıĞmdan baŞkasından aldım
hadİ bakalım hayrlısı...
Gunaydin annisler nasilsiniz?
Ozbek bende daha kan test falan yapilmadi canim,
onumuzdeki hafta kalp atislarini dinlemeye gidecegim ozaman kan da alir mi bilemiyorum.