2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Canım bana doktorum salam sucuk sosis yemek yok dedi

Aa ciddi mi, ben yedim de geri de kafama takildi bundan sonra dikkat edeyim ozaman.
Birde esim dun bana pastirma almis, sanirim hamilelerin en son yemesi gereken sey. kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese
bende haziran annesi olcam kızlar. allah nasip ederse.
sizlere test filan yapıldımı.kan ve idrar testi yapıldı bana. hepsi normal çıktı. ultrasonda kalp atışlarını gördük bebişimizin.7. haftaya girdim bende. doktor ilişki yasak dedi. 10 günde rapor verdi. evde yatıyorum 2 gündür.kola çay kahve yasak dedi.
sizlerde durum ne alemde.

Anahhhh yazabildim nihayet
Özlemcim sağol canım benim
Bulantım geçmedi ama haptanmıdır bilmem eskisi gibi sık sık istifra etmiyom en azından
Ama tiksinti bulantı tam gaz devam
sEn nasılsın bidenem?

canım bende de bulantı oluyor.istifra etmiyorum ama yinede kötü bir his. birde gaz ve şişkinlik problemim var. çabucak ilk 3 ayı bitirmek istiyorum. sersem sersem dolaşıyor etrafta. neyse bugün iyiyim. eve gidip yemek yedikten sonra temizlik yapmayı planlıyorum. birazdan çıkacam. görüşürüz hamişler. kendinize iyi bakın. opuyorumnanaktan

Canım bana doktorum salam sucuk sosis yemek yok dedi

bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma koymadım.ama canım sucuk istiyo çookkk.çok severdim sucuğuu :çok üzgünüm:

günaydın herkese
bende haziran annesi olcam kızlar. allah nasip ederse.
sizlere test filan yapıldımı.kan ve idrar testi yapıldı bana. hepsi normal çıktı. ultrasonda kalp atışlarını gördük bebişimizin.7. haftaya girdim bende. doktor ilişki yasak dedi. 10 günde rapor verdi. evde yatıyorum 2 gündür.kola çay kahve yasak dedi.
sizlerde durum ne alemde.

Canim doktor neden rapor verdi ve iliskiyi yasakladi ki?

kızlaaarr merhabaa...
bugün pıt pıt lar duyulduu çok şükür.. çok mutluyum.. herşey normal dedi doktor.. :emir_bebek:

çok sağol canım, evet darısı başınıza inşallah..
öyle duygulandım ki, nasıl da atıyor o kalp, güp güp güp...:)

Ben o ani hayal bile edemiyorum, simdiden herseye duygulaniyorum ozaman naparim bilemem. Esleriniz de duydu mu o ne tepki verdi? :emir_bebek:

slm kıslaaar ben bugün bebe yağı aldım kac gündür karnım karıncalanıyo gibi geriliyodu
aldım sürdüm bebe yağını bebek gibi koktu ev o kadar güzel ki´´

bu arada benim gibi olan var mı????????????????
karnım karıncalanıyo gibi derimi gerriyolar sanki ya da yanıyo gibi
büyüdüğündendir diolar ama daha erken değil mi ki?????????????

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar allah kimseye bunları yaşatmasın

bu arada benim gibi olan var mı????????????????
karnım karıncalanıyo gibi derimi gerriyolar sanki ya da yanıyo gibi
büyüdüğündendir diolar ama daha erken değil mi ki?????????????

Bende o konuda daha hicbirsey yok, senin karnin buyumeye basladi mi ki?
Ben hala ayniyim canim sadece iki gundur hafif bulantilarim basladi ins cogalmaz. :umursamaz:

kızlar cok sükür buğün çok iyiyim gece uykumu alabildim halsizliğim yok çok iyiyim

ben megadyn diye vitamin içiyorum günlük bir tane hamileler için özel üretilmiş. Reçetesinde mide bulantılarına halsizliklere iyi geldiğini yazıyor. Gerçektende faydası oldu ufa ufak midem bulanıyor ama şidetli birşey olmadı hala.

selamlar kizlar.. listeye benim adima pit pitlar duyuldu diye yazarmisiniz.. cok tesekkür ederim. ben herzaman giremiyorum malesef calistigim icin ama sizleri takip ediyorum. opuyorumnanaktan

bozocum canim cok gecmis olsun cok üzüldüm senin adina.. rabbim en yakin zamanda tekrar nasip eder insallah dualarim seninle.

X