ben de iyiyim kızlar kanamam devam ediyor Allaha şükür çok sancım olmuyor çok hafif karın ağrısı oluyor yarın dr gidicem bakalım kaç ay korunma vericek inşllh içimde bişey kalmaz...gebelik çok yeni olduğu için kürtaj yapmazlar heralde..inşllh yapmazlar çok korkuyorum
archimim senin adını listede göremedim senin bebiş kaç haftalık?
cok cok gecmisolsun canim,tez zamanda tekrar güzel haberlerini aliriz insaallah.ben de iyiyim kızlar kanamam devam ediyor Allaha şükür çok sancım olmuyor çok hafif karın ağrısı oluyor yarın dr gidicem bakalım kaç ay korunma vericek inşllh içimde bişey kalmaz...gebelik çok yeni olduğu için kürtaj yapmazlar heralde..inşllh yapmazlar çok korkuyorum
gunaydin canim.günaydın kızlar.
zeyhat canım geçmiş olsun. böyle durumlarda yatmak gerçekten yararlı oluyormuş. sen dinlen. kafana da birşey takma. ve dua et. kızlar ben bugün yarım gün çalışacam. yarında tam gün izinliyim. çok şükür dinlenecem. bende bugün gidip evimi dip köşe temizlemeyi düşünüyorum. 8+3 oldum. dikkatli hareket edersem bişey olmaz dimi?
ben de iyiyim kızlar kanamam devam ediyor Allaha şükür çok sancım olmuyor çok hafif karın ağrısı oluyor yarın dr gidicem bakalım kaç ay korunma vericek inşllh içimde bişey kalmaz...gebelik çok yeni olduğu için kürtaj yapmazlar heralde..inşllh yapmazlar çok korkuyorum