2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

zeyhatcığım, çok geçmiş olsun, sen gönlünü ferah tut, hiçbir şey olmayacak bebeğine Allah'ın izniyle. Moralini bozma sakın, bebişlerimizin bize ihtiyacı var... Dikkat et canım kendine.

zeyhatçığım çok geçmiş olsun dualarımız seninle ve bebeğinle inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olr sana ve hepimize:Saruboceq:

kızlar dün akşam doktora gittik.. keseyi gördük.
geçen sefer de görmüştük ama doktor tam emin olamamıştı, 2 mm demişti işte bi hafta öncesinde.
dün akşam 5 mm dedi. sonra pek gelişmemiş daha cok büyümesi gerekirdi dedi(
dünden beri gözüme uyku girmiyo.
bidahaki haftaya tekrar gitcez yeterince büyümemişse yine dopler yapıp yeterince kan gidip gitmediğine bakarız dedi.
yarın baska bi doktora daha gitcem..

kızlar ya bişey sorcam ben balık pişiremiyorum büyük balık zararlıymış ya ton balığı da zararlıdır değil mi??

büyük balıklarda civa olduğu için zararlı , tabi ton balığıda büyük balık kategorisine girdiği için o da zararlıdır sanırım
bende balık hiç yemiyorum, zaten sevmezdim şimdi iyice tiksindim
şu aralar sirke ve sarımsakla aramda sevgi bağı oluştu. ekşi çorbalar yapıp yiyorum

xthefelix canim benim gonlunu ferah tut insAllah daha iyi olur bebisin.
Moralini bozdukca daha kotu olursun canim, yedigine ictigine dikkat et
duzenli ve dengeli beslen.

Kizlar benim de sorunum cok az iciyorum ya birturlu beceremiyorum
fazla icmeyi gunde en fazla 3/4 bardak iciyorum. :çok üzgünüm:

arkadaşlar herkese merhaba 3 gündür hastanedeydim serum verildi ikizlerim daha iyi beslensin diye bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduk 2cm'ler sizlerin kaç cm bebişler...

oh afiyet olsun ne demiş atalarımız ye ekşiyi doğur ayşeyi sırnaşık şey balığa bi çözüm bulmalıyım...

oh afiyet olsun ne demiş atalarımız ye ekşiyi doğur ayşeyi sırnaşık şey balığa bi çözüm bulmalıyım...

bu kadar ekşiden sonra oğlum olursa sorarım ben o atalarıma kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım umarım bi sorun yoktur, sen içini ferah tutmaya çalış, mutlaka başka bi doktora daha git sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

sağolun kızlar ya..
inanmak istemiyorum büyümediğine. ne bileyim o kadar dikkat ediyorum ki.
inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz sonunda..

canım yaa mhtp'tan haber var mı hiç?merak ediyorum çok,hiç sesi çıkmıyor :1no2:
hayir canim yaa yok.gecen sefer de yazmisdim buraya.mehtapa ozel mesaj attim 4-5 gun oldu artik ama hala cevap yok.oysa mesajlari cevapsiz birakmazdi.

zeyhatcim gecmis olsun.biran once insallah kanaman durur.endiseni anliyorum.kendine ve bebisine dikkat et.
bana da bugun arkadasim balik getirmisti.hamsiden biraz buyuk.nehirden tutulmus.cok lezzetliydi kokusu da yoktu.ama oglen yedim cok guzeldi.aksam da canim cekti agzima bi koydum kusacak gibi oldum.garip bi tat geldi agzima...nedenini hala anlamis degilim.:)))
arkadaşlar herkese merhaba 3 gündür hastanedeydim serum verildi ikizlerim daha iyi beslensin diye bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduk 2cm'ler sizlerin kaç cm bebişler...
gecmis olsun canim.niye serum verdiler ki?asiri kusman mi var yoksa baska bi sebepmi?
nbr kızlar nasılsınız

iyiyiz canim sen nasilsin?

bu aksam da kimsecikler yok.ben de gidip yatayim.herkese iyi geceler...

ben de iyiyim kızlar kanamam devam ediyor Allaha şükür çok sancım olmuyor çok hafif karın ağrısı oluyor yarın dr gidicem bakalım kaç ay korunma vericek inşllh içimde bişey kalmaz...gebelik çok yeni olduğu için kürtaj yapmazlar heralde..inşllh yapmazlar çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…