Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bişey sorcam ben balık pişiremiyorum büyük balık zararlıymış ya ton balığı da zararlıdır değil mi??
büyük balıklarda civa olduğu için zararlı , tabi ton balığıda büyük balık kategorisine girdiği için o da zararlıdır sanırım
bende balık hiç yemiyorum, zaten sevmezdim şimdi iyice tiksindim
şu aralar sirke ve sarımsakla aramda sevgi bağı oluştu. ekşi çorbalar yapıp yiyorum
oh afiyet olsun ne demiş atalarımız ye ekşiyi doğur ayşeyi sırnaşık şey balığa bi çözüm bulmalıyım...
kızlar dün akşam doktora gittik.. keseyi gördük.
geçen sefer de görmüştük ama doktor tam emin olamamıştı, 2 mm demişti işte bi hafta öncesinde.
dün akşam 5 mm dedi. sonra pek gelişmemiş daha cok büyümesi gerekirdi dedi(
dünden beri gözüme uyku girmiyo.
bidahaki haftaya tekrar gitcez yeterince büyümemişse yine dopler yapıp yeterince kan gidip gitmediğine bakarız dedi.
yarın baska bi doktora daha gitcem..
bu kadar ekşiden sonra oğlum olursa sorarım ben o atalarıma kaydirigubbakcemile3
hayir canim yaa yok.gecen sefer de yazmisdim buraya.mehtapa ozel mesaj attim 4-5 gun oldu artik ama hala cevap yok.oysa mesajlari cevapsiz birakmazdi.canım yaa mhtp'tan haber var mı hiç?merak ediyorum çok,hiç sesi çıkmıyor :1no2:
Merhaba kızlar ben yeni maceralarla geldim.
Pazar akşamı artık benden pıhtı gelmeye başladı kanama arttı. Gece rüya görüyorum lavaboya gitmişim benden sonra eşim girmiş buralar hep kan ne oldu sana derken uyandım. Bir anda ıslaklık hissettim lavaboya fırladım kan içindeyim. Üstelik kırmızı işn garibi ağrılarda azalmıştı. Sonra dr a gitttik adam moralimi bozdu kesen bozulmuş içinde bebek yok dahada aşağı inmiş 3-4 gün bekle kürtaj yapalım dedi. Eve yolladı. Sürekli ağlayıp dua ettim.
Sabah yumurta tedavimi uygulayan dr a gittim. Baktı kese düzgün bebek içinde kalbi atıyor dedi ama rahimde kanama olduğunu ultrasonda gördü. Günlük 3 tane progestron alyordm onların yanında iğne verdi. Haftada iki kez iğne yaptıracağım.
Öğleden sonrada kendi dr uma gittim oda baktı ve kanaman çok azmış dedi. Herşeye rağmen kese büymüş bebek gelmiş kalbi atıyor dedi. Şuan pedle geziyorum çok moral bozucu.
bana da bugun arkadasim balik getirmisti.hamsiden biraz buyuk.nehirden tutulmus.cok lezzetliydi kokusu da yoktu.ama oglen yedim cok guzeldi.aksam da canim cekti agzima bi koydum kusacak gibi oldum.garip bi tat geldi agzima...nedenini hala anlamis degilim.:)))büyük balıklarda civa olduğu için zararlı , tabi ton balığıda büyük balık kategorisine girdiği için o da zararlıdır sanırım
bende balık hiç yemiyorum, zaten sevmezdim şimdi iyice tiksindim
şu aralar sirke ve sarımsakla aramda sevgi bağı oluştu. ekşi çorbalar yapıp yiyorum
gecmis olsun canim.niye serum verdiler ki?asiri kusman mi var yoksa baska bi sebepmi?arkadaşlar herkese merhaba 3 gündür hastanedeydim serum verildi ikizlerim daha iyi beslensin diye bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduk 2cm'ler sizlerin kaç cm bebişler...
nbr kızlar nasılsınız
nbr kızlar nasılsınız
büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu kez mutlu sonla biter.