selam arkadaşalar dün siteye girdim bozanın haberi okudum ve daha cevap yazmadan eşim kapatmam için çok ısrar etti üzülüyorum diye canım allah yardımcın olsun en kısa sürede sağlıklı bir şekilde yeniden kavuşursun meleğine inş
bu arada çok şüüüükküüüürrrr bu gün bebeğimin kalp atışını dinledim çok güzel bir an dayanamadım ultrasonda ağladım allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın sağlıkla kucağımıza alır ağlama seslerini de dinleriz inş canım listede güncellersenizde mutlu olurum
öğlen bi anda kanamam oldu dr gittik ultrasyonda hiçbirşey gözükmedi kan verdik değer düşümüş
zeyhat büyük geçmiş olsun canım hiç kalkma birtanem yerinden
Merhaba kızlar ben yeni maceralarla geldim.
Pazar akşamı artık benden pıhtı gelmeye başladı kanama arttı. Gece rüya görüyorum lavaboya gitmişim benden sonra eşim girmiş buralar hep kan ne oldu sana derken uyandım. Bir anda ıslaklık hissettim lavaboya fırladım kan içindeyim. Üstelik kırmızı işn garibi ağrılarda azalmıştı. Sonra dr a gitttik adam moralimi bozdu kesen bozulmuş içinde bebek yok dahada aşağı inmiş 3-4 gün bekle kürtaj yapalım dedi. Eve yolladı. Sürekli ağlayıp dua ettim.
Sabah yumurta tedavimi uygulayan dr a gittim. Baktı kese düzgün bebek içinde kalbi atıyor dedi ama rahimde kanama olduğunu ultrasonda gördü. Günlük 3 tane progestron alyordm onların yanında iğne verdi. Haftada iki kez iğne yaptıracağım.
Öğleden sonrada kendi dr uma gittim oda baktı ve kanaman çok azmış dedi. Herşeye rağmen kese büymüş bebek gelmiş kalbi atıyor dedi. Şuan pedle geziyorum çok moral bozucu.
gözün aydın canım, darısı bana benim sat da 7 eylül ama ben daha cuma gitcem doktora...[/QUO
çok sağol canım inş sende gittiğinde bebeğinin kalp atışlarını duyarsın gerçekten çok güzel bir duygu bu arada benim sata göre 7hafta 1 günlük ama ultrasonda 5 /6 gün geriden geliyor doktor problem yok dedi adetlerim benim 34 günde bir olurdu sanırım o geriden gelme geç yumurtlamadan kaynaklı ama olsun bebişlerimiz birlikte büyüyecekler inş...:CüvCüv:
gözün aydın canım, darısı bana benim sat da 7 eylül ama ben daha cuma gitcem doktora...[/QUO
çok sağol canım inş sende gittiğinde bebeğinin kalp atışlarını duyarsın gerçekten çok güzel bir duygu bu arada benim sata göre 7hafta 1 günlük ama ultrasonda 5 /6 gün geriden geliyor doktor problem yok dedi adetlerim benim 34 günde bir olurdu sanırım o geriden gelme geç yumurtlamadan kaynaklı ama olsun bebişlerimiz birlikte büyüyecekler inş...:CüvCüv:
amin canım inşallah, ben de bir an önce iyi olduğunu öğrenmek istiyorum, cuma çabuk gelsin :Saruboceq: