2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Iki defa ayni yazi cikmis, sitede baya sorunlar var bugun anlasilan.

Son düzenleme:

gözün aydın canım, darısı bana benim sat da 7 eylül ama ben daha cuma gitcem doktora...

selam kızlar cok şükür bizde keseyi gördük yeniden kan testi yaptık 2250 cıktı

Merhaba kızlar ben yeni maceralarla geldim.

Pazar akşamı artık benden pıhtı gelmeye başladı kanama arttı. Gece rüya görüyorum lavaboya gitmişim benden sonra eşim girmiş buralar hep kan ne oldu sana derken uyandım. Bir anda ıslaklık hissettim lavaboya fırladım kan içindeyim. Üstelik kırmızı işn garibi ağrılarda azalmıştı. Sonra dr a gitttik adam moralimi bozdu kesen bozulmuş içinde bebek yok dahada aşağı inmiş 3-4 gün bekle kürtaj yapalım dedi. Eve yolladı. Sürekli ağlayıp dua ettim.

Sabah yumurta tedavimi uygulayan dr a gittim. Baktı kese düzgün bebek içinde kalbi atıyor dedi ama rahimde kanama olduğunu ultrasonda gördü. Günlük 3 tane progestron alyordm onların yanında iğne verdi. Haftada iki kez iğne yaptıracağım.

Öğleden sonrada kendi dr uma gittim oda baktı ve kanaman çok azmış dedi. Herşeye rağmen kese büymüş bebek gelmiş kalbi atıyor dedi. Şuan pedle geziyorum çok moral bozucu.

Bu arada haftayaca rapor verdi dr sadece tuvalete kalk dedi.

Bebişin kalbini duydum pıt pıt değil resmen küt küt atıyordu :)

zeyhat büyük geçmiş olsun canım hiç kalkma birtanem yerinden

Son düzenleyen: Moderatör:
öğlen bi anda kanamam oldu dr gittik ultrasyonda hiçbirşey gözükmedi kan verdik değer düşümüş

büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu kez mutlu sonla biter.

zeyhat çok geçmiş olsun canım allah sana bağışlasın bebeğini..ay bende korkmaya başladım artık hareketlerimi tamamen kısıtladım bir anlık herşey ya

çok geçmiş olsun canım umarım meleğine bişey olmaz, allah bizlere bağışlar yavrularımızı inşallah...:Saruboceq:

çok teşekkürler kızlar allah hepimizizn bebeğini korusun.

kendinize çok dikkat edin yerden eğilerek birşey almayın dizlerinizi krın öyle alın. Bir yerlere uzanmayın. Yataktan veya koltuktan kalkarken birden fırlamayın yavaş yavaş kontrollü hareket edin.

zeyhat geçmiş olsun canım dikkat et kendine yat hiç kalkma Allah hepimizin bebeğini sağlıklı bi şekilde bizlere bağışlasın

uklaaaaaaaaaaaaaa naptın canım ?????????

Geçmiş olsun Zeyhat aman dikkat et kendine. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder Allah...

iyi akşamlar herkese
zeyhatcım çok geçmiş olsun, umarım bebeğine ve sana birşey olmaz
valla korka korka girmeye başladım dünde bozo nun haberini almıştık
umarım şu zorlu dönemleri hep beraber atlatırız:Saruboceq:

Zeyhatcim cok gecmis olsun, bundan sonra cok dikkatli ol canim.
Sanirim hepimiz ayni korkulari yasiyoruz bu donem,
InsAllah hepimiz sag saglik yavrularimizi kucagimiza aliriz.

kızlar ya bişey sorcam ben balık pişiremiyorum büyük balık zararlıymış ya ton balığı da zararlıdır değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…