2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Bende de var saç dökülmesi. Özellikle doğumdan sonra daha da artıyormuş. Şimdilik mevsimseldir inşallah....

Canim mevsimsem mi bilemiyorum ama evin her yerinde saclarim geziyor o yuzden dikkatimi cekmisti.

slm kızlar.nasılsınız?bugün pek kimsecikler yok gibi,sakin.herkes iyidir umarım.bende sabahtan sağlık ocağına gittim,kayıt yaptılar,kart falan açtılar.bundan sonra ayda 1 kere oraya da gidecekmişim.orası da takip ediyormuş.20 haftadan sonra tetanoz aşısı falan yapcaklarmış.

Canim benim gozun aydin cok sevindim, darisi bizlere insAllah. opuyorumnanaktan

Gunaydin kizlar nasilsiniz, sizlere birsey sormak istiyorum ya sizde de sac dokulmesi var mi bende sanki son zamanlarda biraz var gibi de.

canım sen ne zaman gideceksin kalp atışları için?sat tarihine baktım da 7 haftayı geçmişsin sanırım dimi :nazar: maşallah.

slm kızlar.nasılsınız?bugün pek kimsecikler yok gibi,sakin.herkes iyidir umarım.bende sabahtan sağlık ocağına gittim,kayıt yaptılar,kart falan açtılar.bundan sonra ayda 1 kere oraya da gidecekmişim.orası da takip ediyormuş.20 haftadan sonra tetanoz aşısı falan yapcaklarmış.

offf evet yaaa benim de gitmem lazim...dr. var iste niye gidiyorum ki anlamadim,kart falan tr-de yok saniyordum.
10cu haftam olsun da gidecem.
ama dr.um dedi ki,verdigin tahlilleri de al yanina kartin icine koysunlar.bir dah tekraren yaptirma.
herseyi kontrol ediyorlar burda,seker,kalp ve s.
ve butun bu bilgiler kartinda oluyormus ve doguma girerken o karti seni doguma alacak dr.a vermen lazim.
mesela kalp hastaligin varsa dr karta bakiyor ve normal dogum degil sezeryan yaspiyor ve s gibi iste.
orda da oyle mi?

offf evet yaaa benim de gitmem lazim...dr. var iste niye gidiyorum ki anlamadim,kart falan tr-de yok saniyordum.
ama dr.um dedi ki,verdigin tahlilleri de al yanina kartin icine koysunlar.bir dah tekraren yaptirma.
ve butun bu bilgiler kartinda oluyormus ve doguma girerken o karti seni doguma alacak dr.a vermen lazim.
mesela kalp hastaligin varsa dr karta bakiyor ve normal dogum degil sezeryan yaspiyor ve s gibi iste.
orda da oyle mi?

yok burdaki kartı doğumda kullanmıyosun bildiğim kadarıyla.sadece takip ve bilgi amaçlı alıyolar bence bilgileri.

yok burdaki kartı doğumda kullanmıyosun bildiğim kadarıyla.sadece takip ve bilgi amaçlı alıyolar bence bilgileri.

hmmm anladim.burda degisik biraz o zaman.
ama o kartin dogumda kullanilmasi bence gereksiz.
eger dr.un varsa oraya gitmem de gereksiz zaten.
dogumu yaptiran bana insallah kendi dr.um olacak ve onda butun bilgilerim var.
formalite geregi yapmaliyiz iste:)

orda da oyle mi?

canım yaa mhtp'tan haber var mı hiç?merak ediyorum çok,hiç sesi çıkmıyor :1no2:

selam hamişler lısteye benıde eklersenız sevınırım dun doktordan geldım 7+6gunluk hamıleyımm

selam arkadaşalar dün siteye girdim bozanın haberi okudum ve daha cevap yazmadan eşim kapatmam için çok ısrar etti üzülüyorum diye canım allah yardımcın olsun en kısa sürede sağlıklı bir şekilde yeniden kavuşursun meleğine inş

bu arada çok şüüüükküüüürrrr bu gün bebeğimin kalp atışını dinledim çok güzel bir an dayanamadım ultrasonda ağladım allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın sağlıkla kucağımıza alır ağlama seslerini de dinleriz inş canım listede güncellersenizde mutlu olurum

Canim ben gecen ilac yazdirmaya gitmistim, beni de hemen yazdirdi ebe,
ama aylik degil ilk verdigi randevu 1inci ayda.
Gerek var mi buraya da gelmem falan dedim,
evet nezaman cagirirsak ozaman geleceksin, kanama vs birsey olursa hemen ara vs dedi,
bana da dedi asilarimi falan orada olacakmisim.

canım sen ne zaman gideceksin kalp atışları için?sat tarihine baktım da 7 haftayı geçmişsin sanırım dimi :nazar: maşallah.

Canim ben gecen hafta yeni ogrendim hamile oldugumu ozaman ultrasonda kese gorunmustu
15 gun sonra gel kalp atislarina bakalim dedi, yani gelecek hafta gidecegim insAllah.

Daemon canim tarihleri duzenlesek olur mu eger istersen yardimci olurum.

X