Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var saç dökülmesi. Özellikle doğumdan sonra daha da artıyormuş. Şimdilik mevsimseldir inşallah....
Canim benim gozun aydin cok sevindim, darisi bizlere insAllah. opuyorumnanaktan
Gunaydin kizlar nasilsiniz, sizlere birsey sormak istiyorum ya sizde de sac dokulmesi var mi bende sanki son zamanlarda biraz var gibi de.
slm kızlar.nasılsınız?bugün pek kimsecikler yok gibi,sakin.herkes iyidir umarım.bende sabahtan sağlık ocağına gittim,kayıt yaptılar,kart falan açtılar.bundan sonra ayda 1 kere oraya da gidecekmişim.orası da takip ediyormuş.20 haftadan sonra tetanoz aşısı falan yapcaklarmış.
offf evet yaaa benim de gitmem lazim...dr. var iste niye gidiyorum ki anlamadim,kart falan tr-de yok saniyordum.
10cu haftam olsun da gidecem.
ama dr.um dedi ki,verdigin tahlilleri de al yanina kartin icine koysunlar.bir dah tekraren yaptirma.
herseyi kontrol ediyorlar burda,seker,kalp ve s.
ve butun bu bilgiler kartinda oluyormus ve doguma girerken o karti seni doguma alacak dr.a vermen lazim.
mesela kalp hastaligin varsa dr karta bakiyor ve normal dogum degil sezeryan yaspiyor ve s gibi iste.
orda da oyle mi?
Günaydınnnnnn kızlarr.. dün doktora qittik bebişimi qördükk kalp atışlarını daha net dinledik Allaha çok şükür yaa hihoyyyt
çok şükür ne güzel darısı bu akşam bize inşallahhhhhhhhh
yok burdaki kartı doğumda kullanmıyosun bildiğim kadarıyla.sadece takip ve bilgi amaçlı alıyolar bence bilgileri.
offf evet yaaa benim de gitmem lazim...dr. var iste niye gidiyorum ki anlamadim,kart falan tr-de yok saniyordum.
10cu haftam olsun da gidecem.
ama dr.um dedi ki,verdigin tahlilleri de al yanina kartin icine koysunlar.bir dah tekraren yaptirma.
herseyi kontrol ediyorlar burda,seker,kalp ve s.
ve butun bu bilgiler kartinda oluyormus ve doguma girerken o karti seni doguma alacak dr.a vermen lazim.
mesela kalp hastaligin varsa dr karta bakiyor ve normal dogum degil sezeryan yaspiyor ve s gibi iste.
orda da oyle mi?
merhaba kızlar nasılsınız
slm kızlar.nasılsınız?bugün pek kimsecikler yok gibi,sakin.herkes iyidir umarım.bende sabahtan sağlık ocağına gittim,kayıt yaptılar,kart falan açtılar.bundan sonra ayda 1 kere oraya da gidecekmişim.orası da takip ediyormuş.20 haftadan sonra tetanoz aşısı falan yapcaklarmış.
canım sen ne zaman gideceksin kalp atışları için?sat tarihine baktım da 7 haftayı geçmişsin sanırım dimi maşallah.