- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi daemon
- #1.261
herkese meraba..zemuszemus
sanırım en son gelen benım..turkbayragi
maasallah mınıklerınız..buyumusler...
allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın.:Saruboceq:
benıde lıstenıze alınn.:CüvCüv:
son adet tarıhım 20 eylulzemuszemus
insallah canimcnmm her doktor farklı oluyor benim doktorumda 3lü ve 4lüye gerk yok dedi mesela. şunuda belirteyim size şimdi biraz zaman sonra hepinizin 2li yada 3lü test heyecanı saracak aranızda test sonuçları kötü çıkan arkadaşlarınız olacak ki inşallah olmaz:Saruboceq: üzülmeyin kızlar. bizde oldu çünkü kimseye vermesin rabbim. cinsiyet olayına gelirsek aslında doktorlar anlıyor yani sen 15. haftada gittiğinde sana çok net söyleyebilir leylacımopuyorumnanaktan
evet cnm doya doya seyrediyorsunuz bebeğinzin kuş bakışı beynini görüyorsunuz büyük ekranda, hareketlerini izliyorsunuz. kalbini damarlarını gsteriyor doktorunuz. çok güzel ve heyecan verici birşey. rica ederim cnm merak ettiğiniz herşeye seve seve yardımcı olurum. sudan çıkmış balık gibiydim ben başımıza ne geleceği hakkında bilgimiz yoktu. yaşayarak bizden tecrübeli annelere bakarak öğrendik.opuyorumnanaktan
günayın taze annişleropuyorumnanaktan
gunaydin canimgünayın taze annişleropuyorumnanaktan
günaydınnnnn canım benimmmmm :)
en erkenci biziz sanırım :))))))
yaaa bende hamişimmmm benide ekleyin listeye yaaaaa :)))))sat 14 eylülll kesemizide gördük:)))))
yahu benim midemmm bulanmıyooo:)))hamile değilim sanki :))))ama feci yorgunluk oluyor orası ayrı :))))böyle bütün gün yatıyımmm:)))
nasıllarrrr bakalım anne adayları ve bebişleri? :))))
zemuszemus
Günaydınnnnnn kızlarr.. dün doktora qittik bebişimi qördükk kalp atışlarını daha net dinledik Allaha çok şükür yaa hihoyyyt
Günaydınnnnnn kızlarr.. dün doktora qittik bebişimi qördükk kalp atışlarını daha net dinledik Allaha çok şükür yaa hihoyyyt
Canim benim gozun aydin cok sevindim, darisi bizlere insAllah. opuyorumnanaktan
Gunaydin kizlar nasilsiniz, sizlere birsey sormak istiyorum ya sizde de sac dokulmesi var mi bende sanki son zamanlarda biraz var gibi de.