kizlar ben yuzmek istiyorum.
internette baktim zararli degilmis.
dr.uma sorucam ama bu konuda bilgisi olan varsa benle paylasa bilirmi?
O da bu siteden canim tanimiyorsun galiba, dun profilime haber birakmis cok istiyordu bebegini
ustelik cinsiyetini falan biliyordu ismi hazirdi okadar kotu oldum ki haberi alinca oturdum agladim.
Kizlar bukadar da endise etmeyin, yani psikologik olarak da iyi olmaz sizin icin.
Yani bebegime birsey olmus mudur, bebegim olmasi gerekenden cok mu kucuktur vs
ben gece karnimin ustune de yatarim bir sakincasi oldugun dusunmuyorum kese
daha okadar kucuk ki yeri de buyuk yani uykuda insan nekadar ani hareket yapabilir ki,
asiri endise size de zarar verir arkadaslar tabiki dikkatli olmak gerekir ama bunu abartmamak sureti ile bence.
Daha cok baslangicindayiz hepimiz bukadar kafaniza takmayin insAllah
hepimizin hamileligi de iyi gecer hepimiz yavrularimizi sag saglim kucagimiza aliriz insAllah.
8. haftada daha sıklasıyormus 12. haftaya kadar doktorlar 4ay ıdare edeceksınız dyorlar. ama ınanılmaz skeılde benım ıstahım arttı sımıdden uc kılo aldım benım durumum bı tuhaf:S
Bende aynı fikirdeyim
araştırmaya başladım bile
fiyatlarıda uygun olursa inşallah başlıycam
yüzebilirsiniz hiç bi sakıncası yokmuş, benim bel fıtığım var bu nedenle özellikle önerdi doktorum...
ben o kadar nar yiyorum ki,gunde en az bir tane.ama kimse bana nar yesen leke olur diye bisi solemedi.sadece ciger falanda iz kaldigini biliyorum.ya taneli nar yemeyin diyorlar bilmiyorum taneler yüzünüzden biyere sıçrarsa bebekde leke yapıyormuş, batul inanç gibi ama korkudan ben alamadım ayva yiyorum ben. )
evet canim,cocuk aspirini iciyorum gunde bir tane.Leylacım, antifosfolipid antikorlarının yüksek çıkması plesantanın işlevi ile ve embiyonun gelişimi ile yakından ilgilidir. Belki üstüme vazife değil bu konulara girmek ama umarım aspirin heparin tedavisi görüyorsundur. seni endişelendirmek değil maksadım ama tedaviye başlamadıysan bence bu konuyu biraz araştır canım çünkü kanda pıhtılaşma sorunu çok kişinin canını yakan bir konu
ben mehtapa ozel mesaj yazmistim 3 gun once ama hala cevap vermemis.sanirim siteye gimiyor.daemond nerelerde acaba????
mhtp dan haberi olan varmı kızlarrr nerelerde acabaaa????
benim de burnumdan kan gelmisdi kusunca.gecmis olsun.kızlarr benimde bulantım hep oluyodu ama kusamıodum..6.haftamdayım bugün kusmalarım başladı o kadar şiddetliki boğazımdan kan geldi,çok korktum ama damar çatlamış ve farenjit olmuşum, kötü bişi yokmuş..böyle bi durum yaşarsanız korkmayın bebekle ilgili bi durum değilmiş çok şükür
evet yaa canim,ben gece titreyerek uyaniyorum bazen.ya kızlar bende bı usume ardındanda tıtreme oluyor bırde anlamıyorumkı usuttum desem yok epeydır bole bı terlıyıp cıkarıyorum ustumdekılerı bı anda ıcın tıtremeye baslıyor anlamdım gıttı.. ayy b ıde cenem kopacak esnemekten
kızlar sevincim buraya kadarmış düşük yapıyorum
evet cnm 2li testte 4 boyutluda öğrendim daha doğrusu gördük doktorumlakaydirigubbakcemile3.
darısı başınıza inşallah. zor bir dönemdesiniz kızlar bizde geçtik çok şükür ben 2. trimestra girdim dün. bizimde topiğimizde çok arkadaşımız gitti çok üzüldük hatta her okuduğumuz etkiledi. girmesekmi falan bile dedik birsüre. ama malesef olucak bunlar. bozocum seni tanımıyorum ama bir meleğin daha olsun en kısa zamanda inşallah