2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

canım benim sakın üzülme.. gerçi elde değil tabi biliyorum ama.. bir de şu yönden düşün, demekki bir sorunu varmış ki tutunamamış.. daha sonralarda olsa daha çok üzülürdün.. böyle küçükken olması daha iyi.. hem vucudun da beynin de daha cabuk ve rahat hazırlanır bundan sonraki hamileliğine..
hep böyle teselli ver kendine tamam mı?
senağlama

bozocum nolur uzme kendını tahmın edebılıyorum acını ama demekkı boyle olması gerekıyormus ınsallah en kısa zamnda tekrar hamiş kalırsın nolur uzulme arkadasım..

Kizlar ya benim keyfim kacti, dun de bir arkadasimdan haberini aldim 5 aylik hamile idi bebeginin sorunu varmis
aldirmak zorundaymis, bugun de bozo'dan bu uzucu haberi alinca iyicene moralim bozuldu. senağlama

haziran anneleri napıosunuz bakalım...
ya bozoya bende üsüldüm canım benim yaaaa..
sensim kim o arkadaş canım ben tanıyomuyum??

O da bu siteden canim tanimiyorsun galiba, dun profilime haber birakmis cok istiyordu bebegini
ustelik cinsiyetini falan biliyordu ismi hazirdi okadar kotu oldum ki haberi alinca oturdum agladim.

kizlar ben yuzmek istiyorum.
internette baktim zararli degilmis.
dr.uma sorucam ama bu konuda bilgisi olan varsa benle paylasa bilirmi?

yüzebilirsiniz hiç bi sakıncası yokmuş, benim bel fıtığım var bu nedenle özellikle önerdi doktorum...

O da bu siteden canim tanimiyorsun galiba, dun profilime haber birakmis cok istiyordu bebegini
ustelik cinsiyetini falan biliyordu ismi hazirdi okadar kotu oldum ki haberi alinca oturdum agladim.

allah yardımcısı olsun bitanem yaaa..
yarın başımıza ne geliceni bilemioruz işte..
ama pozitif düşünmke gerekio..
hadi bakalım meleklerin anneleri güzel şeyler düşünün..

Evet ya yarin icin hicbir garantimiz yok
Her wc'e girdigimde hemen kontrol ediyorum kanama yok degil mi diye.
Insan ister istemez korku ile yasiyor. senağlama

Kizlar bukadar da endise etmeyin, yani psikologik olarak da iyi olmaz sizin icin.
Yani bebegime birsey olmus mudur, bebegim olmasi gerekenden cok mu kucuktur vs
ben gece karnimin ustune de yatarim bir sakincasi oldugun dusunmuyorum kese
daha okadar kucuk ki yeri de buyuk yani uykuda insan nekadar ani hareket yapabilir ki,
asiri endise size de zarar verir arkadaslar tabiki dikkatli olmak gerekir ama bunu abartmamak sureti ile bence.
Daha cok baslangicindayiz hepimiz bukadar kafaniza takmayin insAllah
hepimizin hamileligi de iyi gecer hepimiz yavrularimizi sag saglim kucagimiza aliriz insAllah.

kesinlikle haklısın, söylediklerine katılıyorum, şu an için karnımıza yatmamızın bi sakıncası yok ilerde zaten istesek de yatamayacağız...

aaaay çok üzüldüm bozo ya yaaaa
acaba bi sorun mu vardı niye düştü ki???????????
çok moralim bozuldu Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dimples 13.haftada cinsiyet mi öğrendin ne güzeeeeeeel ben daha geç belli olur diye biliyodum
sağlıkla gelsin ve büyüsün duru kızın inşallah..

kızlaaaar ya ben hiç bişiden tiksinmedim obur um ben:)))))))))))))))
bugün okuldan gelirken markata gittim
dolabı çikolata doldurdum:)))))))))))))
1 metro,1 dido ve 2 hallay yedim üst üstecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

8. haftada daha sıklasıyormus 12. haftaya kadar doktorlar 4ay ıdare edeceksınız dyorlar. ama ınanılmaz skeılde benım ıstahım arttı sımıdden uc kılo aldım benım durumum bı tuhaf:S

ben de senin gibiyim sigarayı da bırakınca, üstüne bi de gebelik ben de üç kilo aldım ama çok piiişşşmaaannımmm mafoldumben çünkü fazla kilo almam yasak...

Bozo çok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar gelecek mleğin yeterki güçlü ol.Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat gönderir sana inşallah..

Bende aynı fikirdeyim
araştırmaya başladım bile
fiyatlarıda uygun olursa inşallah başlıycam
yüzebilirsiniz hiç bi sakıncası yokmuş, benim bel fıtığım var bu nedenle özellikle önerdi doktorum...

ben bugun birkac kisiye sordum,aslinda yuzmek cok yararli ama burda havuz sularinin temizligi icin bir madde kullaniyorlar ki,bana onermediler.enfeksiyon falan kaparsin dediler.ama yine gidince dr.uma da sorucam bakalim.
ya taneli nar yemeyin diyorlar bilmiyorum taneler yüzünüzden biyere sıçrarsa bebekde leke yapıyormuş, batul inanç gibi ama korkudan ben alamadım ayva yiyorum ben. )
ben o kadar nar yiyorum ki,gunde en az bir tane.ama kimse bana nar yesen leke olur diye bisi solemedi.sadece ciger falanda iz kaldigini biliyorum.
Leylacım, antifosfolipid antikorlarının yüksek çıkması plesantanın işlevi ile ve embiyonun gelişimi ile yakından ilgilidir. Belki üstüme vazife değil bu konulara girmek ama umarım aspirin heparin tedavisi görüyorsundur. seni endişelendirmek değil maksadım ama tedaviye başlamadıysan bence bu konuyu biraz araştır canım çünkü kanda pıhtılaşma sorunu çok kişinin canını yakan bir konu
evet canim,cocuk aspirini iciyorum gunde bir tane.
yine o tahlili dr.a gidince vericem.
kafama biseeyi koly kolay takmam ben.
Kismetimse bu bebek gelecek.
Degilse de yine de hayirlisi olsun.
daemond nerelerde acaba????
mhtp dan haberi olan varmı kızlarrr nerelerde acabaaa????
ben mehtapa ozel mesaj yazmistim 3 gun once ama hala cevap vermemis.sanirim siteye gimiyor.
kızlarr benimde bulantım hep oluyodu ama kusamıodum..6.haftamdayım bugün kusmalarım başladı o kadar şiddetliki boğazımdan kan geldi,çok korktum ama damar çatlamış ve farenjit olmuşum, kötü bişi yokmuş..böyle bi durum yaşarsanız korkmayın bebekle ilgili bi durum değilmiş çok şükür
benim de burnumdan kan gelmisdi kusunca.gecmis olsun.
ya kızlar bende bı usume ardındanda tıtreme oluyor bırde anlamıyorumkı usuttum desem yok epeydır bole bı terlıyıp cıkarıyorum ustumdekılerı bı anda ıcın tıtremeye baslıyor anlamdım gıttı.. ayy b ıde cenem kopacak esnemekten
evet yaa canim,ben gece titreyerek uyaniyorum bazen.
hayatimda hic o kadar siddetli titrememisdim :)))))))

kızlar sevincim buraya kadarmış düşük yapıyorum

vallahi canim o kadar kotu oldum ki anlatamam.
hayirlisi buymus demek ki....
basina gelmeyen icin uzulme demek kolay ama nolur uzelmeeeee
yeniden kavusursun insallah bebisine,

evet cnm 2li testte 4 boyutluda öğrendim daha doğrusu gördük doktorumlakaydirigubbakcemile3.

darısı başınıza inşallah. zor bir dönemdesiniz kızlar bizde geçtik çok şükür ben 2. trimestra girdim dün. bizimde topiğimizde çok arkadaşımız gitti çok üzüldük hatta her okuduğumuz etkiledi. girmesekmi falan bile dedik birsüre. ama malesef olucak bunlar. bozocum seni tanımıyorum ama bir meleğin daha olsun en kısa zamanda inşallah

2li test bana yapmiycak doktorum yaaaaaaaaaaaaaaa.....
3lu test yapicak.
simdi ben 16. haftadan sonra mi ogrenicem cinsiyyeti?
yoksa 15-16. haftada ultrasonda gorunur herhale.

2li testlerde nelere bakılıyo yani ne testi yapılıyo ve nasıl yapılıyo ??

bozocum çok geçmiş olsun, allah başka acı yaşatmasın, tez zamanda hamiş kalırsın inşallah...

bütün gün giremiyorum kk ya
şimdi haberi aldım
bozo85 çok geçmiş olsun allah bundan sonra doğacak bebeklerine sağlık ve uzun ömür versin
şu dönemler tehlikeli dönemler malesef, bizim bile ne olacağımız belli değil.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

herkese meraba..zemuszemus
sanırım en son gelen benım..turkbayragi
maasallah mınıklerınız..buyumusler...
allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın.:Saruboceq:
benıde lıstenıze alınn.:CüvCüv:
son adet tarıhım 20 eylulzemuszemus

X