2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ayy valla evi aradım annem çıktııı bi sürü yemek yapmış yaaaa çok sevindim bu haftada yırttım yemekten :)

canım benim kıyamam gel bize akşammm yakınsın ne olacak bi tabakta senin için koyarız valla kıs ciddiyimmm.

canım Allah ikisinede uzun ömür versin inşallahhh

kızlar sevincim buraya kadarmış düşük yapıyorum

öğlen bi anda kanamam oldu dr gittik ultrasyonda hiçbirşey gözükmedi kan verdik değer düşümüş

bozo çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa allah yardımcın olsun..ani bi hareket falanmı yaptın neden kaynaklanmış

öğlen bi anda kanamam oldu dr gittik ultrasyonda hiçbirşey gözükmedi kan verdik değer düşümüş

canım çok zor bir durum biliyorum ama yine de kendini çok üzme ne olur.herşeyde vardır bir hayır.allah en kısa zamanda tekrar kavuştursun inşallah meleğine :Saruboceq:

hiç bişey yapmadım öğrendiğimden beri hep yattım sadece yemek yapmaya kalkıyordum

ağrın felan varmıydı canım benim kıyamam sana yaa ne çok sevinmiştik Dr aradınmı? progesteron felan verirdi belki ???

dün rahmim ağrıyordu dr gitmemiştim yarın gidicektim

bozo morelini bozma cocouk yine olur canım..saglıgına bşi olmasın

bencede inş. yeniden hamile kalırsın..keşke hemen ağrın olduğunda doktoruna bildirseydin..allah sabır versin canım

çok üzüldüm bozo gerçekten tatlımm üzülme ama sağlıklı olsa zaten kalırdı bebişin onu düşün inşallah en kısa sürede hamiş kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…