sinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonum pek iyi geçti sayılmaz sürekli halsizlik ve yorgunluk vardı kullandığım ilaçtan mı ne kalkmak bile istemiyorum progestan kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı aranızda kızlar günde üç öğün ikişer tane atıyorum ilaçtan sonra çok kötü oluyorum birde benim bebeğim süpriz bir şekilde geldi tüp bebek ilaçlarını kullanıyordum meleğim geldi en son doktora gittiğim ultrasyona baktı bişey çıkmadı bir hafta sonra ilaçlara başla dedi ilaçlara başladıktan sonra ilişkide yasaktı zaten o bir hafta içinde meleğim galiba tutundu şu an içimde korku var ilaçlardan dolayı luckrin iğinesi kullanıyordum bu konuyla ilgili bilgi verirmisiniz kızlar. çarşamba günü doktora randevum var ona da soracağım ama dayanamıyorum işte
canımm maşallahhhh çok sevindimmmslm kızlar ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim dün dr kontrole gittik ve kalp atışlarını gördüm bebeiğim daha küçük duyamayız dedi ancak görebiliriz daha minicik 11 mm ya gerçekten bu bir mucize rabbim görmeyenlere de nasip etsin inşallah içim rahatladı endişelerim azaldı biraz:ecrin_bebek:
Hamile oldğmu öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım ben
sigaranın leş gibi pisliğini içimden sökene kadar akla karayı seçtm zaten
Ihlamur daha da söktürür ii olur ozman
salgın var sanırım
kızlar bol C vitamini alın ve nar suyu iyi gelirmiş nar yiyin
bide bol sıvı alın
canımm maşallahhhh çok sevindimmma.s.
teşekürler canım inşallah sen de görürsün nasılsın miden hala kötü mü inşallah biran önce mide bulantıların geçer