2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

mızmız seni burda görmek ne güzel hadi yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşllh

kizlar ben yuzmek istiyorum.
internette baktim zararli degilmis.
dr.uma sorucam ama bu konuda bilgisi olan varsa benle paylasa bilirmi?

Bende aynı fikirdeyim
araştırmaya başladım bile
fiyatlarıda uygun olursa inşallah başlıycam

günaydın kızlar ben şimdiden 1 kilo almışım

canım çok geçmiş olsunn

günaydın arkadaşlar, geçmişi okuyorum daha bitiremedim amma kaynatmışsınız
midem yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar sizde kabızlık varmı eğer varsa nasıl hallediyorsunuz ilaç falanmı kullanıyorsunuz

ah canım olmazmı, bana dr ilaç verdi sadece hamileler için probiyotik, multitabs d,ye bir ilaç ama sadece hamileler içinmiş hergün içmek lazım

canımmmmm hoşgeldi,nnn evet arkandan geldik tatlımmm
inşallah o topiğimizdeki tüm arkadaşlarıda peşimizden sürükleriz ....

hehehhehe aynen aynen sende bendensin :) ama benim kokulara karşıda hassasiyetim var yemekte yapamıyorum eşim yapıyor arada saolsun

bende senin gibiyim tatlım gecen hafta annem geldi yemek yaptı, bu hafta sonu bitti
yapamadım ben yemek felan anneme gittik kaldık, bu gün yine gelip yemek yapacak
üzülüyorumda yoruluyor ama ne yapayım çok fena oluyorum mutfağa giremiyorum hiç :dilcikar:

evet ben de eşimi bekliyorum o pişircek balığa elliyemiyorum...bide hamileler küçük balık yemeliymiş

evet canım büyük balık zararlı diyor dr um banada
düşüğe sebep oluyormuş..

ben kayınvalıdemın evıne gıtmıyorum kızlar o yuzden kocısım benınırakıp gıttı bugun..

tamam pılav benden olsun ama yanına bol nanelı bırde cacık yapalım

ohhhh maşallahhhh sabah sabah valla canım cacık isted,i kıssssırnaşık şey

kızlar levrek de fazla civa varmıdır

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bende gecen hafta grip olmustum, sonra da hamile oldugumu ogrendim assagi yukari bir haftadan gecti benim grip
ama uyku falan uyuyamadim burnum tikali oksuruk vs derken iki gun yatip dinlendim hafta sonu gecti cok sukur.
Simdi okuyorum ki bir cogunuz grip olmus, hamilelikte normalden daha zor geciyor grip dikkat edin kendinize mutlaka. :1hug:

kaydirigubbakcemile3 benimde az önce eşim pişirdi
neden küçük balık ilk defa duydum

canım büyük balıklarda civa oranı çok yüksekmiş, bebeğin sinir sistemine zararlıymış,yumurtayıda ii pişmiş yiyin diyorlar , çiğ yumurta ile yapılan (mayonez gibi şeyleri tüketmeyin diyorlar besin zehirlenmelerine neden oluyormuş...midye,istiridye ,karides de yemeyin..küflü peynir (eski kaşar tüketmeyin)

sinir sistemine ii geliyor canım rahat uyutur gece yatarken kafana bişey takmamaya çalış yoksa işe yaramaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…