slm kizlar. bugün doktara gidebildim nihayet. bebegimi gördüm kalbi atiyo allahima bin sükür bugün hamile olduguma inandim sonunda. cok güzel bir duygu ya aglamamak icin kendimi zor tuttum.
KIZLAR MERHABA GEÇMİŞİ OKUDUM. YENİ GELEN BİR SÜRÜ ARKADAŞIMIZ VAR. HOŞ GELDİNİZ TEBRİKLER :CüvCüv:
BENDE CUMARTESİ PAZAR BOL BOL UYUDUM. DÜN BÜTÜN GÜN EŞİMLE SOKAK SOKAK DOLAŞTIK. GİTMEDİĞİMİZ YER KALMADI. YA AŞERİYORUM DA. ŞİMDİ BURDA YAZMAYAYIM DA BAŞKALARININ DA CANI ÇEKMESİN. ÇÜNKÜ BULUNMUYOR. AMA MEVSİMİ OLMAYAN BİR MEYVE DESEM YETERLİ OLUR HERALDE. DONDURULMUŞ ALDIK. ODA DONUKKEN YENMİYOR. ÇÖZÜNÜNCE DE TADI KAÇTIsenağlama. NEYSE KIŞ ORTALARINDA BAŞKA ÜLKELERDEN GELİYORMUŞ. BELKİ BİR KAÇ AY SONRA BULURUZ.
yine cosmussunuz ayoll..
nasılsınız bakalım
hımmm erik var yaniii :roflol:ii aldırıyım canım ekşi istiyoda yeşil erik ama :uhm:Uklacım erİk deĞİl. Erİk var bİr Çok yerde. Kİrazzzzzzzzzzz
kızlar bugün tam 6 haftalığım..
doktorum karından da görebildi bebişi.. kalp atışlarını da görmeye çalıştı hatta ama olmadı, daha küçükmüş.. cuma tekrar gel dedi.. bakalım gidecez..
benim normalde 6 haftalık olmam gerekirken, kesenin boyu 1.23 cm çıktı, bu da 5+3 e denk geliyormuş.. yani 4 gün geriden geliyor.
doktor kafaya takacak birşey değil, yumurtlaman geç olmus olabilir dedi..
böyle birşey yaşayan varmı? ben mi çok pimpirikleniyorum yoksa yaa???
iyiyiz tatlım senden naber neredesin sabahtan yoktun??
hımmm erik var yaniii :roflol:ii aldırıyım canım ekşi istiyoda yeşil erik ama :uhm:
ya kızlar ben cikolataya bayılırdım şimdi görünce öğ geliyo cikolatay istemiyecegim hiç aklma gelmezdi