2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

KIZLAR MERHABA GEÇMıŞı OKUDUM. YENı GELEN BıR SÜRÜ ARKADAŞIMIZ VAR. HOŞ GELDıNıZ TEBRıKLER :CüvCüv:
BENDE CUMARTESı PAZAR BOL BOL UYUDUM. DÜN BÜTÜN GÜN EŞıMLE SOKAK SOKAK DOLAŞTIK. GıTMEDıĞıMıZ YER KALMADI. YA AŞERıYORUM DA. ŞıMDı BURDA YAZMAYAYIM DA BAŞKALARININ DA CANI ÇEKMESıN. ÇÜNKÜ BULUNMUYOR. AMA MEVSıMı OLMAYAN BıR MEYVE DESEM YETERLı OLUR HERALDE. DONDURULMUŞ ALDIK. ODA DONUKKEN YENMıYOR. ÇÖZÜNÜNCE DE TADI KAÇTIsenağlama. NEYSE KIŞ ORTALARINDA BAŞKA ÜLKELERDEN GELıYORMUŞ. BELKı BıR KAÇ AY SONRA BULURUZ.

slm kizlar. bugün doktara gidebildim nihayet. bebegimi gördüm kalbi atiyo allahima bin sükür bugün hamile olduguma inandim sonunda. cok güzel bir duygu ya aglamamak icin kendimi zor tuttum.

canım ne güzel darısı bize inşallah bende yarın akşam gitcem dr a çok heyecanlıyımmm

erikmi kıs yoksammm fisfisfis
bilmece gibi oldu :roflol:

yine cosmussunuz ayoll..

nasılsınız bakalım

Uklacım erık deĞıl. Erık var bır Çok yerde. Kırazzzzzzzzzzz

kıslar ya benim bu gün tekrar kasık ağrılarım başladı acaba regli zamanım yakın ondanmı???

slm arkadasım bu olay ben de cuma günü keseyı görmek ıcın gıttık normelde hesaplayıcılarla hesapladıgım da 6+3 cıkıodu ama doktor 5+3 dedı .. kese öle gözüküyormus .. önemlı bısey deyıl sanırım gec döllenme ıle alakalı..

yesıl erık var mı bıyerde varsa banada soyleyınnnnn..

canım ben bıraz keyıfsız halsız yorgun hıssedıyorum sureklı gozlerım yanıyor pc ye cok bakmak ıstemıyorum. bırde bas agrısı var fena hald. bırde patronların ankaradan mısafırlerı geldı korkuyorum ya alah korusun domuz grıbı falan:s

iyiyiz tatlım senden naber neredesin sabahtan yoktun??

hımmm erik var yaniii :roflol:ii aldırıyım canım ekşi istiyoda yeşil erik ama :uhm:

güzelim yeşil erik görmedim ama kırmızı, sarı erikler var. ama dondurulmuş yeşil erik oluyor. beyoğlunda çiçek pasajında dondurulmuş var. nişantaşı osmnabey arasında bir kaç manavda da vişne, çilek, kırmızı erik var. canı çekenlere duyrulur.

ya kızlar ben cikolataya bayılırdım şimdi görünce öğ geliyo cikolatay istemiyecegim hiç aklma gelmezdi

kıslar acayıp midem bulanıyo yazarken bişle zorlanıyorum sizde durumlar nasıl..mide bulantısını gecirmek için napıyorsunuz

tubicik canım galeta, çubuk kraker, havuç, badem, ceviz, bunlar bana iyi geliyor. sende dene istersen

tubicik nbr seker.. napalım hıc bısey yapamıyoruz mide bulantısı ıcın:S

ayy Allah korusun daemond canım ya bende sürekli wc ye gidip ellerimi yıkıyorum şefimde yan masada hapşırıp duruyo bende maske takıuyom o hapşurunca

ya kızlar ben cikolataya bayılırdım şimdi görünce öğ geliyo cikolatay istemiyecegim hiç aklma gelmezdi

canım bir dergi de okudum da. gebelik öncesi en çok tükettiği şeyleri gebelikte daha az tüketmek istermişsin. az tükettiklerinide çok . bu vücudun ihtiyaç noktasında denge kurmasıyla alakalıymış ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…