2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Kızlar adaçayı maydonoz soğan ve suyu. ahudu çayı çok tehlikeli.

Büyük balıklarda içinde civa olduğu için tehlikeli ama her büyük balıkta civa bulumuyormuş araştırmak gerekli.

Arkadaşlar merhaba,
Ben de 7+1 günlük hamileyim, düşük riskim vardı 3 gün hastanede yattım ardından da 1 hafta evde dinlendim,
Cuma dr'a gittiğimde riskin bittiği söylendi çok şükür, bu hafta tekrar gideceğim,
Merak ettiğim şu dr sizden tam kan sayımı, idrar testi, hepatitler vs. istedi mi acaba?

geçmiş olsun canım, benimde 6+6, sen dr kontrolünde olduğun için erken istemişlerdir, ben 2. kez gitmedim daha doktora önümüzdeki hafta gitcem, belki o zaman isterler bunları...

selam kızalar ben yediğim hiç birşey den tad alamaz oldum hiç bir şey yemek istemiyorum iki üç gün öncesine kadar sabahları midem bulanırdı şimdi sürekli bulanıyor....

yakomoz hosgeldin mersinin hangi ilcesindensin bende mersin limonludayım

iyi akşamlar herkese
ben bu cuma doktora gittim
haftaya tekrardan çağırdı toxoplazma ve kan testleri için
bana da çok erken çağırdı gibi geldi ama gene de gideceğim mecburen

bşi olmamıstır canım yüregini farah tut ve git..bebişlerimizin saglıgı için

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Haftasonu ben pek giremedim epey bi yazmisiniz. kaydirigubbakcemile3
Annem de bana hurma ye bebegin guzel olur dedi az once internetten baktim baya faydasi da varmis hamilelikte,
alttaki yazdigim siteyi okumanizi tavsiye ederim:

HURMA:
http://www.kuranmucizeleri.com/besin_02.html

bana da dün eşim almış hurma 2 gündür iyi yedim hurmayı

Slm kızlar ne Çok yazmıŞsınız oku oku bıtıremedım.dÜn mınıcık kesemızı gÖrdÜk.7,6 mm dı.testlerımız yapıldı herŞey normal.Çok ŞÜkÜr.ama kızlar ya grıp bıttı ıshal oldum hatta dÜn Öyle kÖtÜ oldum kı serum verdı doktor da rahatladım.20 gÜn sonra ÇaĞırdı doktorum.bakalım pıt pıtları beklıyoruz artık.buarada nekadar Çok sat tarıhı 7 eylÜl olan var yaa.

digerlerini yaptirdik ama idrar testi istemedi.onu 3 hafta sonra yani 11. haftada isteyecek.

bende cok seviyorum hurmayi cayla cok guzel gidiyor.cayi hurmayla iciyorum.yazdigin sitede faydalarini da okudum folik asit iceriyormus ve bulantilari da azaltiyormus...ne yedigimden haberim yok benim :)))

benimde sat ım 7 eylül a.s
bu eylül ayında var bir keramet ,benimle beraber 2 arkadaşım daha aynı tarihlerde hamile kaldı
kedilerde mart ayı varsa bizde de eylül ayı var kaydirigubbakcemile3

birde bu hurma küçük hurmalar mı
yoksa domates gibi olan büyük hurma mı

Leylacım merhaba, son yazdığın mesajda kanda pıhtılaşma sorunum varmış dediğini okudum. bu sorun ne zaman ve hangi test sonucu çıktı yazabilirmisin sakıncası yoksa?

mmerhaba canim tabiki yazarim.
ama burda dil farkli oldugu icin turkcesini yazamiycam cunku bilmiyorum anlarsin sen:))
Immunoferment tahliller yaziyor basinda
tahlilin adi: Cardiolipin M
benim sonucum 30
ama normal 11e kadar olmaliymis.
Positiv >11
bende de 11in uzeri 30 cikti.

kizlar ben yuzmek istiyorum.
internette baktim zararli degilmis.
dr.uma sorucam ama bu konuda bilgisi olan varsa benle paylasa bilirmi?

slm kızlar yarın gıtcem kan testında kesınlestırcem ve bu topıge kısmetesehayırlısıyla gelcem benım melegımde eger allahım bana onu yazıdysa hazıranda gelcek offffffffffffff cok sevınclıyım yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…