Arkadaşlar merhaba,
Ben de 7+1 günlük hamileyim, düşük riskim vardı 3 gün hastanede yattım ardından da 1 hafta evde dinlendim,
Cuma dr'a gittiğimde riskin bittiği söylendi çok şükür, bu hafta tekrar gideceğim,
Merak ettiğim şu dr sizden tam kan sayımı, idrar testi, hepatitler vs. istedi mi acaba?
bana da dün eşim almış hurma 2 gündür iyi yedim hurmayı
digerlerini yaptirdik ama idrar testi istemedi.onu 3 hafta sonra yani 11. haftada isteyecek.Arkadaşlar merhaba,
Ben de 7+1 günlük hamileyim, düşük riskim vardı 3 gün hastanede yattım ardından da 1 hafta evde dinlendim,
Cuma dr'a gittiğimde riskin bittiği söylendi çok şükür, bu hafta tekrar gideceğim,
Merak ettiğim şu dr sizden tam kan sayımı, idrar testi, hepatitler vs. istedi mi acaba?
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Haftasonu ben pek giremedim epey bi yazmisiniz. kaydirigubbakcemile3
Annem de bana hurma ye bebegin guzel olur dedi az once internetten baktim baya faydasi da varmis hamilelikte,
alttaki yazdigim siteyi okumanizi tavsiye ederim:
HURMA:
http://www.kuranmucizeleri.com/besin_02.html
Slm kızlar ne Çok yazmıŞsınız oku oku bıtıremedım.dÜn mınıcık kesemızı gÖrdÜk.7,6 mm dı.testlerımız yapıldı herŞey normal.Çok ŞÜkÜr.ama kızlar ya grıp bıttı ıshal oldum hatta dÜn Öyle kÖtÜ oldum kı serum verdı doktor da rahatladım.20 gÜn sonra ÇaĞırdı doktorum.bakalım pıt pıtları beklıyoruz artık.buarada nekadar Çok sat tarıhı 7 eylÜl olan var yaa.
Leylacım merhaba, son yazdığın mesajda kanda pıhtılaşma sorunum varmış dediğini okudum. bu sorun ne zaman ve hangi test sonucu çıktı yazabilirmisin sakıncası yoksa?