2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ya taneli nar yemeyin diyorlar bilmiyorum taneler yüzünüzden biyere sıçrarsa bebekde leke yapıyormuş, batul inanç gibi ama korkudan ben alamadım ayva yiyorum ben. )

canım bunun aslı varmı yoksa batıl inançmı dediğin gibi
ben bi doktorun sitesine girdim gebelikte grip için nar suyu öneriyordu

kızlar biizde yarın akşam tekrar gidiyoruz dr a kalp atışlarımızı duycaz inşallahh
birde bişey sorcam ben ilk gittiğimde dr kese için alttan bakmıştı şimdi artık gerek yok sanırım,
bu arada belki çok özel olacak ama özel bölge için ne yapıyorsunuz?? ben hep ağda ile alıyordum
dünde aldım ama korkuyroum da bi sakıncası olurmu acaba?? iler ki zamanlarda çok zorlancaz ya
:KK43:(

ben şimdiye kadar lazer yaptırıyordum
ama bundan sonra lazere yaptıramam sanırım
eskiden gittiğim ağdacıya gidecem sanırım

midem yanıyor bulantım yok şuan çok şükür daha iyiyiym
bizde yarın kalp atışlarımızı duymaya gitcez inşallahhhh

inşallah duyarsın canım çok değişik bir duygu ben duymadım ama görünce de tuhaf oldum anlatamam çok değişik birşey küçücük ama kalp atışı o kadar güzeldi kiii Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu:Saruboceq:

mmerhaba canim tabiki yazarim.
ama burda dil farkli oldugu icin turkcesini yazamiycam cunku bilmiyorum anlarsin sen:))
Immunoferment tahliller yaziyor basinda
tahlilin adi: Cardiolipin M
benim sonucum 30
ama normal 11e kadar olmaliymis.
Positiv >11
bende de 11in uzeri 30 cikti.

Leylacım, antifosfolipid antikorlarının yüksek çıkması plesantanın işlevi ile ve embiyonun gelişimi ile yakından ilgilidir. Belki üstüme vazife değil bu konulara girmek ama umarım aspirin heparin tedavisi görüyorsundur. seni endişelendirmek değil maksadım ama tedaviye başlamadıysan bence bu konuyu biraz araştır canım çünkü kanda pıhtılaşma sorunu çok kişinin canını yakan bir konu

Canım progestan ben de kullanıyorum aynen üç öğün ikişer tane. Aynen beni de kötü yapıyor kalkasım gelmiyor yerimden. Bu arada bildiğim birşey var ki hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat etmek gerekiyor ilaçlara falan. Öncesinde aldığın ilaçların zararı yok diye biliyorum ama bu direk üreme ile ilgili bir iğne olduğundan ne desek yalan olur. Prospektüsünde -Hamilelerde veya ilacı alırken hamile olabilecek kadınlarda kontrendikedir.- tavsiye edilmez yazıyor ama en doğru yanıtı doktorun verir sanırım ve umarım bir sorun olmaz tatlım. Sen içini rahat tut bence....

inşallah bi sorun çıkmaz canım çok bekledim bu meleği beş yıldır uğraşıyoruz

midem yanıyor bulantım yok şuan çok şükür daha iyiyiym
bizde yarın kalp atışlarımızı duymaya gitcez inşallahhhh

Canım biz seninle aynı gidiyoruz sanırım. Ben de yarın görmeye gideceğim kalp atışlarını ve ben de 7+2 yim. Umarım bir sorun çıkmaz ama ben çok endişe ediyorum ya yıllar sonra kendiliğinden geldi umarım bu kadar bekletti bundan sonrası sorunsuz geçer cümlemizin de :)

Canım biz seninle aynı gidiyoruz sanırım. Ben de yarın görmeye gideceğim kalp atışlarını ve ben de 7+2 yim. Umarım bir sorun çıkmaz ama ben çok endişe ediyorum ya yıllar sonra kendiliğinden geldi umarım bu kadar bekletti bundan sonrası sorunsuz geçer cümlemizin de :)

evet canım aynıyız bende 2 yıldan sonra kavuştum meleğime o kadar tedaviden sonra bizede süpriz yaparak geldi.. bende arada endişeleniyorum tabi acaba nasıl iyimi kalbi atıyormu diye düşünmeden edemiyorum ama sakin olmaya çalışıyorum çok endişelenmemeye çalışıyorum Rabbime güveniyorum, ona sığınıyorum meleğimin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet haziranda bizimle olacak diyorum...
inşallah Rabbim hepimizin hamileliklerini sonuna kadar daim eder de meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız...

evet canım aynıyız bende 2 yıldan sonra kavuştum meleğime o kadar tedaviden sonra bizede süpriz yaparak geldi.. bende arada endişeleniyorum tabi acaba nasıl iyimi kalbi atıyormu diye düşünmeden edemiyorum ama sakin olmaya çalışıyorum çok endişelenmemeye çalışıyorum Rabbime güveniyorum, ona sığınıyorum meleğimin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet haziranda bizimle olacak diyorum...
inşallah Rabbim hepimizin hamileliklerini sonuna kadar daim eder de meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız...

amin acnım cümlemizin:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonum pek iyi geçti sayılmaz sürekli halsizlik ve yorgunluk vardı kullandığım ilaçtan mı ne kalkmak bile istemiyorum progestan kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı aranızda kızlar günde üç öğün ikişer tane atıyorum ilaçtan sonra çok kötü oluyorum birde benim bebeğim süpriz bir şekilde geldi tüp bebek ilaçlarını kullanıyordum meleğim geldi en son doktora gittiğim ultrasyona baktı bişey çıkmadı bir hafta sonra ilaçlara başla dedi ilaçlara başladıktan sonra ilişkide yasaktı zaten o bir hafta içinde meleğim galiba tutundu şu an içimde korku var ilaçlardan dolayı luckrin iğinesi kullanıyordum bu konuyla ilgili bilgi verirmisiniz kızlar. çarşamba günü doktora randevum var ona da soracağım ama dayanamıyorum işte

canım benim bebişde tüpbebek o yüzden bende progestan kullanıyorum ü öğün ikişer kullanıyodum şimdi birer taneye düşürdü halsizlik ve uyku yapıyo bendede aşırı gazda yapıyo.diğer ilaçlar için bişi diyemicem doktorun daha iyisini bilir ama tahminen etkilememiştir 1 hafta kısa bir süre allaha emanet olun canım

gece uyurken çok tedirgin oluyorum kızlar ben. ani dönüş falan yapıp bebeğime zarar verimiyim diye. dün gedece dönerken ani dönüş yptım heralde uykuluyken kasığım çok ağrıdı bişi batar gibi. şu anda orası hala ağrıyo. inşallah bişi olmamıştır

ben genelde yan yatıyorum karnımın üstüne bıle yatmıyorum canım.... anı hareket yapmamak lazım doktorum benı uyardı.. bence sen de bıraz dıkkat et... merak etme bişey olmamıstır... doktora gıttıgınde sorarsın canım..

kızlar bugün tam 6 haftalığım..
doktorum karından da görebildi bebişi.. kalp atışlarını da görmeye çalıştı hatta ama olmadı, daha küçükmüş.. cuma tekrar gel dedi.. bakalım gidecez..
benim normalde 6 haftalık olmam gerekirken, kesenin boyu 1.23 cm çıktı, bu da 5+3 e denk geliyormuş.. yani 4 gün geriden geliyor.
doktor kafaya takacak birşey değil, yumurtlaman geç olmus olabilir dedi..
böyle birşey yaşayan varmı? ben mi çok pimpirikleniyorum yoksa yaa???

daemond nerelerde acaba????
mhtp dan haberi olan varmı kızlarrr nerelerde acabaaa????

Kizlar bukadar da endise etmeyin, yani psikologik olarak da iyi olmaz sizin icin.
Yani bebegime birsey olmus mudur, bebegim olmasi gerekenden cok mu kucuktur vs
ben gece karnimin ustune de yatarim bir sakincasi oldugun dusunmuyorum kese
daha okadar kucuk ki yeri de buyuk yani uykuda insan nekadar ani hareket yapabilir ki,
asiri endise size de zarar verir arkadaslar tabiki dikkatli olmak gerekir ama bunu abartmamak sureti ile bence.
Daha cok baslangicindayiz hepimiz bukadar kafaniza takmayin insAllah
hepimizin hamileligi de iyi gecer hepimiz yavrularimizi sag saglim kucagimiza aliriz insAllah.

slm kizlar. bugün doktara gidebildim nihayet. bebegimi gördüm kalbi atiyo allahima bin sükür bugün hamile olduguma inandim sonunda. cok güzel bir duygu ya aglamamak icin kendimi zor tuttum.

slm kizlar. bugün doktara gidebildim nihayet. bebegimi gördüm kalbi atiyo allahima bin sükür bugün hamile olduguma inandim sonunda. cok güzel bir duygu ya aglamamak icin kendimi zor tuttum.

Canim gozun aydin. opuyorumnanaktan
Darisi bize ins, gelecek hafta da ben gidecegim insAllah. :emir_bebek:

X