Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben yuzmek istiyorum.
internette baktim zararli degilmis.
dr.uma sorucam ama bu konuda bilgisi olan varsa benle paylasa bilirmi?
kızlar halinize binlerce kez şükürler edin aranızda en kötüolan benimdir buna emin olun benimki 23 günlükmüş bugün keseyi gördüm ama ben 1 haftadır hiç bişey yiyemiyorum bugün serum filan takıldı sebebide bende anksiyete vardı o yeniden nüksetti kaç gündür doktor doktor geziyorum bişey de yapamıyolar hamileyim diye inanırmısınız düzelirmiyim diye aldırmayı bile düşündüm ama onada gücüm yok hiç bişeye gücüm yok şu an o kadar sıkıntılıyımki anlatamam içimde sürekli huzursuzluk var uykumdan sıçrayarak uyanıyorum bi dahada uyuyamıyorum gözlerim kapanmasına rağmen bacakların zangır zangır titriyo nasıl geçecek ne olacak bilemiyorum fakülteye gittim prozac diye şurup verdi 2 gündür alıyorum oda fayda etmiyo ben nasıl üstesinden kalkıcam hem hamilelik hem bu dert beni yıktı resmen sensicim beni görsen tanıyamazsın inana buna
bayanlar benim bademciklerim şişti
yutkunamıyorum
off bukadar dikkat ederken kendime şu olaya bak
mafoldumben
gecmıs olsun canım dıkkat et.
bendede dun bı dengesızlık vardı ayagımı burktum tam 4 kere dızım -yururken bı anda sendelıyo ve sag bacagım abasamıyorum
kızlar sizde kabızlık varmı eğer varsa nasıl hallediyorsunuz ilaç falanmı kullanıyorsunuz
merhaba haziran anneleri ziyarete geldim sizi mayıs anneleri topiğinden kimler var diye bir göz atayım dedim ve uklayı gördüm çooook sevindim kendisini ağustos eylül ayı hamile kalmak isteyenler topiginden tanıyorum o topik bana uğurlu geldi ve istediğimiz ilk ayda hamile kaldım demekki uklada bende sonraki ay kalmış tanıdık birilerinin hamileliğini görmek senin yaşadıklarını arkadaşının yaşaması ne mutluluk verici biz biraz büyüdük mayıs annelerini cinsiyet öğrenme telaşı sardı hepinize mutlu hamilelikler inş sizde benim gibi hiç sıkıntısız bulantısız bir hamilelik geçirirsiniz
hehehhehe aynen aynen sende bendensin :) ama benim kokulara karşıda hassasiyetim var yemekte yapamıyorum eşim yapıyor arada saolsun
evet ben de eşimi bekliyorum o pişircek balığa elliyemiyorum...bide hamileler küçük balık yemeliymiş
ben kayınvalıdemın evıne gıtmıyorum kızlar o yuzden kocısım benınırakıp gıttı bugun..
tamam pılav benden olsun ama yanına bol nanelı bırde cacık yapalım
dikkat edin kızlarr geçmiş olsunnn
kaydirigubbakcemile3 benimde az önce eşim pişirdi
neden küçük balık ilk defa duydum
hoşgeldiniz canım aramızaaa.s.merhabalar ben de 6+5 hamileyim bu topikten yeni haberdar oldum, beni ve bebişimi de aranıza kabul eder misiniz :1rolleyes:
sinir sistemine ii geliyor canım rahat uyutur gece yatarken kafana bişey takmamaya çalış yoksa işe yaramaz...aranızda en kötü benim ben hiç bişey yiyemiyorum üstelik henüz25 günlük sıkıntımda olduğu için ilaç alıyorum bugün doktor gitim pasiflora diye i şurup verdi sizce etkilimidir kızlar rahat uyuturmu
kızlar levrek de fazla civa varmıdır