2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Canim guvenilir markalar var steril sartlarda uretilmis.Bence onlardan icebilirsin gercek meyva suyu gibi cunki onlarda...
Acikcasi ben iciyorum gel beraber tokusturalim :içelim:

kızlar önleri düğmeli alın bebişi nasıl emdirceniz:uhm:

ya valla hepsi güzel ama önü düğmeli al derim:1hug:

Canim guvenilir markalar var steril sartlarda uretilmis.Bence onlardan icebilirsin gercek meyva suyu gibi cunki onlarda...
Acikcasi ben iciyorum gel beraber tokusturalim :içelim:

bende ıcıyorum walla canım ıstıyor ne yapayım

benden hızlızsı olamaz bu konuda 2. kızıma spiraille gebe kaldım üçüncüye de karar verdim o ay korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım bizimki ceketimi atsam haile kalıyosun diyo:hooray:

Spiralllemi hamile kaldin sprale guvenilmiceni bikez daha onayladin canim.
Off yaa dogumdan sonra bide korunma derdi var kizlar nasi korunmayi dusunuyosunuz.
Benim arastirmalarima göre en guvenli yöntem hap ...

Ne guzel canim rabbim gönlüne göre vermis iste.
CIn takviminin tutucana inanmadigim icin ben ilk karar verdigim anda biraktim korunmayi.
Zaten ilk aydada hamile kaldimm ne hizliymisiz beee
ben de hesapladığım ilk ay hamile kalmıştım

hazır meyva sularının yapılışını izlemiştim ben azıcık aroma ekliyip su içiriyolar. ben zaten seevmiyom

kızlar önleri düğmeli alın bebişi nasıl emdirceniz:uhm:
bak sedefcimle yine aynı fikirdeyiz. ben de sırf emzirmek rahat olsun diye göbeğe kadar düğmeli aldım. bence önü düğmeli bi takım al. bizim beğendiğimiz bayan hırka pijama gibi düğmeleri açıp emzirirsin

eeeeeeeeeeeeeeee hangisini alıyon bakem bende karar veremedim tadlum:uhm:

bunlar süslü diye. zaten hiç beceremem süslü giymeyi bu sefer süslü olsun dedim. emzime yerleri de var ayrıca. ama karar veremedim bi türlü ya

bencede emzirirken taaaaaaa aşağıdan yukarıya kaldırıpda mı emzircen benimki önü tamamen dğmeli pijamalı kız yesica onu beğen medi galibaCADIARZUvereliniortak

yesica canım,modellerin hepsi güzel..düğmeli olanlar daha kullanışlı oluyormuş,ona göre seçmek lazım..
benim pijama takımımı 3lü set halinde annem almış izmirden,via diye bir marka,hiç duymamıştım adını ama acaip beğendim,çok güzel kumaşı,yumuşacık..
k.validem de cicikomdan bir gecelik almış,o da çok şeker..
kendim seçemedim pijamamı bile ama uğraşmaktan yıttım:))

ne güzel işte canım. hayırlı olsun. önemli bi dertten kurtulmuşsun. markası önemli değil. beğensem pazardan da alırım. ama netten sipariş edecem mecbur. buralarda beğenmedim. zaten secenek de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…