2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

hee anladım açıldığı yeri ama bişi dicem ben

bence bebişin meme ile teması çok önemli. o memeyi tutacak kokusunu alacak. ne biliyim yaka kısmın kapalı kalacak yine de bu pijamalarda. emzirirken 2 memeyi de açın çocuk istediğini yapsın diyolar

bence bebişin meme ile teması çok önemli. o memeyi tutacak kokusunu alacak. ne biliyim yaka kısmın kapalı kalacak yine de bu pijamalarda. emzirirken 2 memeyi de açın çocuk istediğini yapsın diyolar

tabi tabi,açalım oynasınlar sonraki yıl da estetik ameliyat olanlar topiğinde doktor araştırması yapalım :roflol::roflol:

çok haklısın çokk

aynen kız bebişlerin çok hoşuna gidiyo ama emdiği yer kafi emerken o minik elinide üstüne koymuyo mu ayyyyyyyyyopuyorumnanaktan

ben emzirmeden sonra estetik yaptırmayı düşünüyorum kızlar

hepimiz yesicayız hehe hepimiz gecelik beğeniyoz:roflol::roflol:

Pijamada emzirme yerine gerek yokki zaten emzirme sütyeni kullancaz...
kız her emzirişinde üstünü mü çıkaracan yeni doğurmuş halinle :roflol:

tabi tabi,açalım oynasınlar sonraki yıl da estetik ameliyat olanlar topiğinde doktor araştırması yapalım :roflol::roflol:
ne kadar elliyecek ki onun gücü ne sarkıtsın
oynasın oğlum değil mi feda olsun annesinin memeleri ona

aynen kız bebişlerin çok hoşuna gidiyo ama emdiği yer kafi emerken o minik elinide üstüne koymuyo mu ayyyyyyyyyopuyorumnanaktan
öyle de ne biliyim ben mesela açacam memeleri istediğini yapsın keyfini çıkarsın. bebekken emecek zaten en fazla 1 buçuk sene hadi bilemedin 2 sene. başka yok anne memesi. neden kısıtlıyım ki. o daha meme emerken saçlarımı yolacaaaaak. kolyelerimi koparacaaaaak. :roflol:

kızlar size hoş sohpetler ben bi yemek molası vereceğim oğluşumun karnı acıkmış teyzoşları

topiği oraya taşırızohaoldumsmile :roflol: :roflol:

başlık hazır;
aman doktor sarkık memeli haziran annelerine bir çare:))))))

valla ben baştan mızmızlanıyordum ya sarkarsa memelerim diye,kocam dedi ki;artık çok kolaylaştı,taktırırız bir silikon kurtuluruz dilinden:)))
gerçi bebişi kucaklayınca umrunda bile olmaz hiçbirşey diyor herkes:)

kızlar çok sağolun yorumlarınız için. en azından bi kaç şeyin de önemli olduğunu ve gözönünde tutulması gerektiğini öğendim

kız her emzirişinde üstünü mü çıkaracan yeni doğurmuş halinle :roflol:

ne kadar elliyecek ki onun gücü ne sarkıtsın
oynasın oğlum değil mi feda olsun annesinin memeleri ona

öyle de ne biliyim ben mesela açacam memeleri istediğini yapsın keyfini çıkarsın. bebekken emecek zaten en fazla 1 buçuk sene hadi bilemedin 2 sene. başka yok anne memesi. neden kısıtlıyım ki. o daha meme emerken saçlarımı yolacaaaaak. kolyelerimi koparacaaaaak. :roflol:

valla benimki bi saç yoluyo seninkini de yolsun gel opuyorumnanaktan

X