2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

aşıları yapılınca bi tehlikesi yok aksine yararlı bile canım. stres neyin bırakmıyo insanda hır hır çok seviyom ben.
iran kedileri uysaldır neden korkuyosun ki düm düz olur suratları ay benim yiğenim var bi tane adı minnoş. iran kedisi o da allahım nası nemrut suratlı ama nası güzel ama nası mis. çok seviyorum onu narincecik bi kız

bben kedisiz bi hayat düşünemiyorum valla

aman nasıl gitsin canım ya günler geçmek bilmiyo biran önce doğursakta kurtulsak sağ salemet dimi ama

Talar hani canim ticker yapmamissin gene lmaz:
Kis ben iyice unutkan oldum hamile kalali ticker yapta gozumun onunde dursun kac haftaliksin kaydirigubbakcemile3

ayyy başın da da şapkası. yumurta kabuğundan hem de . küçük dev yerim ben o devi

sen kendi bebekine bak başında şapkası bile yok öyle açmış kolları beni yiyin diye bekliyooooooooooo

hoşgeldiniz sılacımmmmm

ya biri sedefe de söylesin o da gelsin yesicaya gecelik seççeeeeeezklava:

iran kedisi çok zor bulunan bi türmüş geçen kardeşimin kedisi doğurdu üç tane bitanesini 500 milyona sattı adam istanbuldan ankaraya kediyi almaya geldi ama hakkaten çok uysallar çok ta tatlılar ama genede korkuyorum naparsın

Talar hani canim ticker yapmamissin gene lmaz:
Kis ben iyice unutkan oldum hamile kalali ticker yapta gozumun onunde dursun kac haftaliksin kaydirigubbakcemile3
senle aynıyız ya ben seninkine bakıyom ne kadarlık olduğu ne kadarımız kalmış diye:1hug:

hoşgeldin canım nasılsın oğluşun nasılopuyorumnanaktan

hoşgeldiniz oğluşunlaaaa canlarım opuyorumnanaktan

Hosbulduk teyzeleri.Oglusum iyi ama annesi hasta olunca sanirim onuda etkiledi eskisi gibi kipir kipir degil artik.
Birde dun el hareketlerini tam hissettdim tam kasik kesmigimin yaninda durmadan dürtüyodu beni Kfasi tam asagida artik ayaklarida yukardan vuruyo :ecrin_bebek:

senle aynıyız ya ben seninkine bakıyom ne kadarlık olduğu ne kadarımız kalmış diye:1hug:

Desene ayni gun :roflol:
Ayarlasak denk gelmezdi yani sempatiksalakcinni
Neyse o zaman tamam ayni gunsek sorun yok canimm

artık doğum pozizisyonunu almış bebişin normal doğummu canım senin

aynen gündüz eskisi kada hareketli değil artık. ama akşam 10.30 da tost falan yedim. ben zor uyudum temelerden sağ sol el ayak

ama kafası nerde kestiremiyom. dün göğüs kafesime dayandı. ama neresini dayadı bilmiyorum

hoşgeldin canım nasılsın bakimm:mymeka:

canımmm iyiyim bende ne olsun şimdi kocis geldi bi yandan konusuo benle ben de size yazıyorum heheheheheh

Slm kislar biz geldik oglusumla opuyorumnanaktan

hoş geldinnn oğlusumuzun annesiiii

aman nasıl gitsin canım ya günler geçmek bilmiyo biran önce doğursakta kurtulsak sağ salemet dimi ama

sorma canım ya banada günler giçççç geçmiyor artık nedense

senin kaç haftalık oldu artık

kimin almıs pozisyon noluyo

kızlar dün kaburgamın alt tarafında minicik bir çıkıntı vardı yumurta gibi,sanırım topuğuydu:)))
içim öyle garip oldu ki:) hani hareketleri hissetmek mucize ama o minicik çıkıntı için nerdeyse ağlayacaktım:)

Canim ilk oglumda son ana kadar normal dogum yapicam diye bekledim hatta sat tarihim 5 gun gecikmisti bile.Ama son anda agrim geldi hastaneye gittik acil sezeryan dediler:umursamaz:
Bunda da son ana kadar normal dogum yapmak icin beklicem insallah bu sefer normal dogum yapabilirimm :Saruboceq:
Seninkinin pozisyonu nasil kafasi asagida degilmi canim oglusunun

canım gecenlerde benımkıde dırsegını dayamıstı ufacık bır cıkıntı oldu sok olduk bizde ayyy ne güzel bir duyguuuu

valla ben tam olarak kestiremiyorum ya karnımın her yerinde hareket ediyo kontrole gittiğimizde öğreniriz artık

evet bi de trioları var onların 3 renk onlar daha da pahalı :) safkan olunca naniknanik

aslında sizlerden daha tecrübeliyim bu konuda nede olsa üçüncü ama 10 sene aradan sonra unutmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…