2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar dün kaburgamın alt tarafında minicik bir çıkıntı vardı yumurta gibi,sanırım topuğuydu:)))
içim öyle garip oldu ki:) hani hareketleri hissetmek mucize ama o minicik çıkıntı için nerdeyse ağlayacaktım:)
kız biliyom o duyguyu ben çok tatlı de miiii yakında ayak da hissedilir o zaman :)

alatariell nasıl oldun :icecream:
ah bi denem inci denem gelmiiiiiiiiş. kız kocam evde nası kötü olabilirim kiiiiiiiii
gece 4 e kadar kalas gibi oturdum hala daha kalas gibiyim:roflol: taş gibi göbüşüm

aslında üçtane çok şu zamanda ama kızlarım kardeşlerinin olmasını çok istedi anlıyacağınız kendimi feda ettim iykide olmuş şimdi çok heyecanlıyım heyecanla gelmesini bekliyoruz bakalım

kızlar dün kaburgamın alt tarafında minicik bir çıkıntı vardı yumurta gibi,sanırım topuğuydu:)))
içim öyle garip oldu ki:) hani hareketleri hissetmek mucize ama o minicik çıkıntı için nerdeyse ağlayacaktım:)

senağlama ben de çok duygulanıyorum valla okuyunca içim tuhaf oluyo. ben daha secemiyorum çıkıntılar var ama başı mı poposumu :roflol:

aynen gündüz eskisi kada hareketli değil artık. ama akşam 10.30 da tost falan yedim. ben zor uyudum temelerden sağ sol el ayak
Oyy benim oglusta ne acliga dayanabiliyo nede tokluga.Ac olsamda durmuyo sanki anne yemek ye der gibi durmadan tekmeliyo.Tok olucada annecim eline saglik cok guzel olmus diyo herhaldee kaydirigubbakcemile3
ama kafası nerde kestiremiyom. dün göğüs kafesime dayandı. ama neresini dayadı bilmiyorum
Canim doktor gecen hafta kontrolde dedi bana asagida diye bide ultrasondada gördüm yoksa bende bilemem bilmiyorumkismileBidaki kontrolunde sanada söyler doktorun.
sorma canım ya banada günler giçççç geçmiyor artık nedense
kimin almıs pozisyon noluyo :KK70:
Aynen canim artik gunler gecmiyo ya saymamak lazim aslinda.Ben ilk aylarda hic saymazdim ne kadarlik oldum diye sonra bi bakardim ana kac haftalik olmusum derdim.Simdiyse utanmasam saatleri hesaplicam doguma kac saat var diye :roflol:
Benim oglani diyoz dogum pozisyonu almis diye teyzesi :eek:

Canim bende oglusumun disa dogru vurmalari gördükce bi garip oluyorum.Benim ikinci oldugu halde hala ilkindeki kadar heycan varr ohaoldumsmile
Dusunsenize ufacik bi mercimek tanesi ne hale geliyor 9 aydaa rabbim ne buyuksunn :Saruboceq:

ben iki kızım olmasını çok istemişimdir öylede oldu çünkü ben tek kızım ama üçüncünün de erkek olmasını çok istedim çin takvimini uyguladım allahım da verdi çok şükür allah herkesin gönlüne kalbine göre versin canlarım zaten hamilelerin bütün duası tutarmış,tam sırası ne istiyorsanız

ben iki kızım olmasını çok istemişimdir öylede oldu çünkü ben tek kızım ama üçüncünün de erkek olmasını çok istedim çin takvimini uyguladım allahım da verdi çok şükür allah herkesin gönlüne kalbine göre versin canlarım zaten hamilelerin bütün duası tutarmış,tam sırası ne istiyorsanız

Ne guzel canim rabbim gönlüne göre vermis iste.
CIn takviminin tutucana inanmadigim icin ben ilk karar verdigim anda biraktim korunmayi.
Zaten ilk aydada hamile kaldimm ne hizliymisiz beee:eek:

SILAM hadi gözün aydınnn darısı bizlerin basına

kızlar bir de merak ettiğim birşey var.. hazır meyve sularından içiyor musunuz ben gebelikten önce sevmezdim şimdi sever oldum ama kıme sorsam zararlı dio

Yesica canim 3 ve 8 i begendim ben :emir_bebek:

Ne guzel canim rabbim gönlüne göre vermis iste.
CIn takviminin tutucana inanmadigim icin ben ilk karar verdigim anda biraktim korunmayi.
Zaten ilk aydada hamile kaldimm ne hizliymisiz beee:eek:

benden hızlızsı olamaz bu konuda 2. kızıma spiraille gebe kaldım üçüncüye de karar verdim o ay korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım bizimki ceketimi atsam haile kalıyosun diyo:hooray:

SILAM hadi gözün aydınnn darısı bizlerin basına

kızlar bir de merak ettiğim birşey var.. hazır meyve sularından içiyor musunuz ben gebelikten önce sevmezdim şimdi sever oldum ama kıme sorsam zararlı dio

kız zararını bilmiyom da vitamimi uçup gidiyomuş o zaman da bi faydası yok oluyo diyolardı bende bu lafları çöpe attım içmiştim o zaman kaldırsınlarguclubacismile

CANIM KESİNLİKLE 8 den yana kullanıyorum oyumu hem kullanıslı ayrıca 4 de hoşuma gitti özellikle sabahlıgının ya da lizöz diyeyiim lizozun uzun olması daha rahat gıbı geldi..

canım gönderdiklerimin hepsi pijama. boydana sonra bakıcam. ama sen nette rastlarsan gönder

ben heeeepsini beğendim hepsinden birer tane al fazla gelirse bize dağıt tekstilcini karısıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

X