2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

memen kadar konuş uleeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn demiş adam

kızlar size hoş sohpetler ben bi yemek molası vereceğim oğluşumun karnı acıkmış teyzoşları

tamam bi git gel yoksa bunların yüzünden evdekilerde aç kalacak benim kucağımda da bezelye var allahım düştüğüm hallare bakakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

evet canım yazdım bak yukarıda...

kuculttürcem inş..

tamam bi git gel yoksa bunların yüzünden evdekilerde aç kalacak benim kucağımda da bezelye var allahım düştüğüm hallare bakakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

:roflol: :roflol: :roflol:

valla benimki bi saç yoluyo seninkini de yolsun gel opuyorumnanaktan

kız ben yolduracam saçlarımı valla
belime kadar saç var herkes kısa kestir oğlan maheder diyo ama oynasın oğlum. bebişler çok seviyo saç yolmayı küçücük tombul parmaklarıyla oyyyyyyyyyyyyyyyyy

benim sırtım dar ama göğüsler koca. beni gören inanmıyo 90 deyince. oğlum görünce annnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o ne sempatiksalakcinni diyecek

kıııııııııııız yesica neye karar verdin:uhm:

nerde kalmıştık yemeğimi yedim sırada kim varsa yemeğini yesin gelsin bebişleri aç bırakmayın gerçi burasıda bağımlılık yapıyo makinada çamaşır var asılacak ben makinaya bakıyom makina bana

canım yemek hazırdı sanıım. ısıtıp yedin. benim yemek yok. ne yapsam acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…