Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğensen ben verdim diycektim :roflol:bişey olmadıııııııııııı sedeffffff begenmedim dedimmmm
hheee sedefin linki bacım bunun herşeyi böle alengirli. bu arada akşama size 8 tane kadar pijama takımı hazırlıycam. anket yapacam bakalım hangisi. ben pijama konusunda spora kaçıyorum. siz eminim beni kötü yoldan kurtarırsınızsırnaşık şey
bişey olmadıııııııııııı sedeffffff begenmedim dedimmmm
süslü değiller sen beğenmezsin delikafadulden
kızlar ben bi tane prima yeni doğan ccooccuk 1 no aldım. molfiks indirimde. bi arkadaşım dedi ki primaya alıştırırsan başkasını kullanamaz bebişin. ben de bim de bez alıyım ona alışsın diyom:lepi:
sedeff sen hangi bezi kullanıyodun. bi de kaçıncı aya kadar mini boy kullanır orta hall, bi bebek.
benim hiç aklım almıyo nası süt çıkçak burdan:uhm:
valla ben iyilerden vazgeçtim bimden alıyom bi bez her bebek bir olmaz ki mesela ben primayı kullanıyodum küçük geliyodu değiştirdim onu kullanınca anlıyosunbilmiyorumkismile
heheh evet canım aynen öleeeeeeeee
İstanbul eminönünde yapışan taşlar var ya onlardan alıp alıp herşeye yapıstıran bi hatunla konusuyorsunuz
alkisalkisalkis:roflol:delikafadulden
inekler gibin olcaz :roflol: halis muhlis sempatiksalakcinni
evet bugun ben o yuzden bıme gittim ceşitte cok bimde ve daha uygun ama yeni doğan bulamadım bulsam alcaktım..
:1ninca: tanışıyor muyus :roflol: kız sayende belki ben de azcık gacı gibi olurum:asigim: