sedefcim merak ettim sadece bir çay varmıs doğumdan 1 ay önce içilmesi gerekiyormus anne sütü için onu araştırıyorum da o yüzden sonrdum
Yesicacım eşim 10 tl ye aldığın aynı 100tl ye de aynı en fazla 0.5 derece ya da 1 derece fark eder diyor canım .. eşim medical de satıyor karısına pintilik yapmaz herhalde
yesica ben beğenmedim bunlarııı
kimse alınmasın ulen üstüne şişko benim, çirkinim de daha nolsun yok yok. alatariell bak zaten midem bulanıyo bulandırırım ortalığı -tatlicadiarzu-
yesica ben beğenmedim bunlarııı
ayyyyyyyyy benim bayan hırka pijama hoşuma gitti güzel
yok gııı sen güzelsingöbüşün güzel senin bi kere kimseye laf söyletmem
sedefcim merak ettim sadece bir çay varmıs doğumdan 1 ay önce içilmesi gerekiyormus anne sütü için onu araştırıyorum da o yüzden sonrdum
Yesicacım eşim 10 tl ye aldığın aynı 100tl ye de aynı en fazla 0.5 derece ya da 1 derece fark eder diyor canım .. eşim medical de satıyor karısına pintilik yapmaz herhalde
ben de hırka pijamayı beğendima.s
maşallah de nannnnnn başağımın sütü boşa gidiyo senağlamakız ben bilmiyom ki ne çayı imiş istersen bi bakayım benim çaya ihtiyacım yok ki şimdi üstüm battı hep sütüm akmış bende diyom üstüm niye ıslanmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah de nannnnnn başağımın sütü boşa gidiyo senağlama
işte o oğluşumun güselliği. bi çıksın ordan göbüşümü görmek bile istemezsin :1ninca:
kız ben bilmiyom ki ne çayı imiş istersen bi bakayım benim çaya ihtiyacım yok ki şimdi üstüm battı hep sütüm akmış bende diyom üstüm niye ıslanmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sedefin linki mi canım. du ben de bakam. sedefcim sağol buarada a.s.
abooo bi de pasaklı kız buuuu. sütleri bol bulmuş saçıyo hatun
kız benim maşallahım var ped de yetmiyo oğlum da da böyleydim:kedi::kedi:
hheee sedefin linki bacım bunun herşeyi böle alengirli. bu arada akşama size 8 tane kadar pijama takımı hazırlıycam. anket yapacam bakalım hangisi. ben pijama konusunda spora kaçıyorum. siz eminim beni kötü yoldan kurtarırsınızsırnaşık şeybilmiyorum kim verdi linki uzuuuuuuuun bir linkti
bilmiyorum kim verdi linki uzuuuuuuuun bir linkti