sağol canım. ben de anneme uydum bol al dedi bi kaç beden de büyük aldım. annem huyumu biliyo hastanede daral gelirse herşeyi çıkarıveririm tabi ben ondan biraz büyük aldık. seninkiler kadar süslü değil ama ben zaten süsü başkalarının üstünde seviyom kendime yakıştıramıyom:bbo:
canımmm sana da çok yakısır bakma benim de zayıf noktam taşlı pullu şeyler kotlarıma bile oturup işlerim pul falan o benim rüküşlüğüm ama ne yapayım elimde değil.. :roflol:
bencede büyük beden alman akıllıca ben dısarı cıkamıyorum bu sıra çıksam bakıcam bir gecelik sart..
bünyen kuvvetli demekki doktorun gerek görmemiş. kıskanıyolardır kız seni bakma sen sayıfsın diye aaaaa yapanlara sengözlerimebaksanab
gecelik resimlerinde benim kedim de poz verdiben de onu da koydum
bu küstüğün kedimi yalakalığına gelmiştir orayaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
hee sarışın oğlumdibimden ayrılmıyo ki ben tuvalete bile girsem kapıda miyavlıyıp kapıyı kazmaya çalışıyo. bazen onu da alıyorum içeri o yüzden
kızlaaaaaaar bir şey merak ediyorum süt doğumdan sonra mı geliyor önce mi?
yesica sen balık yagı hapı kullanmışmıydın yoksa doktor vermedimi
bu arada yesica verdiğin linke baktım..
gayet iyi duruyor ama dediğim gibi benim onları alma olanagım yok esım getiriyor dükkandan. Ama hepimizin alması lazım kimden duyduysam cok kullanıslı dedi..
ben sabah geldim. bu şişkolar uyuyodu 12 ye kadar bekledim kimse gelmedi ben de küstüm gittim uyudumkaydirigubbakcemile3
ya kimse bana cevap yazmadı okdar sayfa yazı yazdınız küstüm ben size alsanaalsanasmile