2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

du ben geceliklerimin resmini çekeyim de bakın
blacksiyanınkilerin yanında çok süssüz ama ben severek aldım :)

çok hoş benim geceliklerime benziyo
ama kısa kollu olsa baha rahat etmez misin? ben kısakollu aldıım sabahlık da aldım üşürsem giyerim diye

bu modeli düşünüyorumda lilası çok güzel olur.benim sezeryan olcak ya sezeryanda gecelikle daha çok rahat ettim ben.üşürüm doğumdan sonra diye uzun kolluya baktım

sedef nette güzel model varmı uzun gecelik için ? yada fikir vermek için bana netten baktıklarının linkini filan ver bişiler yap işte opuyorumnanaktan

kız hastahanede üşümezsin ki eğer soğuk olursa zaten bebek için klima açıyolar ben oğlumu şubatta doğurmuştum öldüm sıcaktan kızımda ağustosda doğmuştu yine aynıopuyorumnanaktan

ama benim kızım 27 ağustosta sezeryanla doğdu.ayaklarım ve kollarım çok üşümüştü ilk çıktığımda

sedef nette güzel model varmı uzun gecelik için ? yada fikir vermek için bana netten baktıklarının linkini filan ver bişiler yap işte opuyorumnanaktan

du bi bakam sana ama ben görübde yani kendi ellerimle alıcam sitededn değilbayanssulusmile

kız hastahanede üşümezsin ki eğer soğuk olursa zaten bebek için klima açıyolar ben oğlumu şubatta doğurmuştum öldüm sıcaktan kızımda ağustosda doğmuştu yine aynıopuyorumnanaktan

ben hep üşüyom kız kanım yok benim

ama benim kızım 27 ağustosta sezeryanla doğdu.ayaklarım ve kollarım çok üşümüştü ilk çıktığımda

valla bilmiyom ben çoooooook daralmıştım klima yı bile açıcaktım ama bebek vardı işteguclubacismile

kaynanam aradı. hayret hergün aramalara başladı bu kadın kaydirigubbakcemile3 bişey istiycek heralde
çektim resimleri şimdi koyuyorum kızlar

kızlar dalmışım.saat 17,30 olmuş banada hiç sölemiyosunuz mesaim doldu.kaydirigubbakcemile3 akşam saat 7 de girerim.alatariel resim eklersen bakayim.görüşürüz sonra

geceliklerim bunlar yakından da çektim desenini görün diye

Eklentiler

• $DSC00410.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 30
canım Allah sağlıkla güle güle giydirsin geceliğini ben de alamadım daha gecelik almam lazımmmmmm

canım Allah sağlıkla güle güle giydirsin geceliğini ben de alamadım daha gecelik almam lazımmmmmm

sağol canım. ben de anneme uydum bol al dedi bi kaç beden de büyük aldım. annem huyumu biliyo hastanede daral gelirse herşeyi çıkarıveririm tabi ben ondan biraz büyük aldık. seninkiler kadar süslü değil ama ben zaten süsü başkalarının üstünde seviyom kendime yakıştıramıyom:bbo:

kız zaten ben pek ilaç içmedim içirmedi doktor ben zayıfım ya herkes şaşırıyo sanki zayıflık hastalık deliler:mymeka:

bünyen kuvvetli demekki doktorun gerek görmemiş. kıskanıyolardır kız seni bakma sen sayıfsın diye aaaaa yapanlara sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…