2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

sağol canım. ben de anneme uydum bol al dedi bi kaç beden de büyük aldım. annem huyumu biliyo hastanede daral gelirse herşeyi çıkarıveririm tabi ben ondan biraz büyük aldık. seninkiler kadar süslü değil ama ben zaten süsü başkalarının üstünde seviyom kendime yakıştıramıyom:bbo:

canımmm sana da çok yakısır bakma benim de zayıf noktam taşlı pullu şeyler kotlarıma bile oturup işlerim pul falan o benim rüküşlüğüm ama ne yapayım elimde değil.. :roflol:

bencede büyük beden alman akıllıca ben dısarı cıkamıyorum bu sıra çıksam bakıcam bir gecelik sart..

canımmm sana da çok yakısır bakma benim de zayıf noktam taşlı pullu şeyler kotlarıma bile oturup işlerim pul falan o benim rüküşlüğüm ama ne yapayım elimde değil.. :roflol:

bencede büyük beden alman akıllıca ben dısarı cıkamıyorum bu sıra çıksam bakıcam bir gecelik sart..

bence de gecelik rahat olur. ben pijama bile almayı düşünmüyorum geceliğim var 2 tane yeter heralde

bu küstüğün kedimi yalakalığına gelmiştir orayaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

hee sarışın oğlum :KK70:dibimden ayrılmıyo ki ben tuvalete bile girsem kapıda miyavlıyıp kapıyı kazmaya çalışıyo. bazen onu da alıyorum içeri o yüzden:eek:

kızlaaaaaaar bir şey merak ediyorum süt doğumdan sonra mı geliyor önce mi?

kızlaaaaaaar bir şey merak ediyorum süt doğumdan sonra mı geliyor önce mi?

doğumdan hemen sonra geliyo ama bazen duymuştum bazılarının son aylarında azcık azcık geliyomuş benim doğumdan hemen sonra gelmişti noldu kibilmiyorumkismile

yesica sen balık yagı hapı kullanmışmıydın yoksa doktor vermedimi

ben kullanıyorum ama aksatıyorum canım. doktora kendim söyledim. kullanabilir miyim diye. o da tamam madem tüketmiyosun kullan iyi olur dedi. yani söylemezsen aklına gelmez doktoun. kan ilacı ve vitamin yazıyolar o kadar canım.

bu arada yesica verdiğin linke baktım..

gayet iyi duruyor ama dediğim gibi benim onları alma olanagım yok esım getiriyor dükkandan. Ama hepimizin alması lazım kimden duyduysam cok kullanıslı dedi..

canım bu çok ucuz ama güvenilir mi bilmem. braun falan da 100 den aşağı değil. olmazsa sıradan bişey alacam. şu ağızdan ölçer var ya. bi de sana eşinin getirdiğini yazarsın. sanırım medikalci ona iyi bişey verir arkadaşı sonuçta :roflol:

ben sabah geldim. bu şişkolar uyuyodu 12 ye kadar bekledim kimse gelmedi ben de küstüm gittim uyudumkaydirigubbakcemile3

kimse alınmasın ulen üstüne şişko benim, çirkinim de daha nolsun yok yok. alatariell bak zaten midem bulanıyo bulandırırım ortalığı -tatlicadiarzu-

ya kimse bana cevap yazmadı okdar sayfa yazı yazdınız küstüm ben size alsanaalsanasmile

daha benim hiç bişeyim hazır değil. gecelik yok pijama yok o yok bu yok ne koyacam çantaya. gerçi çanta da yok. ne bebeğin ne benim. offff eyvahedigeldismile

sedefcim merak ettim sadece bir çay varmıs doğumdan 1 ay önce içilmesi gerekiyormus anne sütü için onu araştırıyorum da o yüzden sonrdum

Yesicacım eşim 10 tl ye aldığın aynı 100tl ye de aynı en fazla 0.5 derece ya da 1 derece fark eder diyor canım .. eşim medical de satıyor karısına pintilik yapmaz herhalde

kızlar erken doğumdan sırf bu yüzden korkuyom. hiç bişey yok

ayyyyyyyyy benim bayan hırka pijama hoşuma gitti güzel

X