- 4 Mart 2010
- 1.351
- 3
-
- Konu Sahibi daemon
- #82.201
ben geldim ama küsüm size:umursamaz:
canım inşallah ama ben yınede temmuz annelerine gıdıyım sızıde rahatsız etmeyım
merhaba ben geldimm ne kaynatıyosunuz bakiym?
hoşgeldin :1rolleyes: bende yeni geldim.nolduki?
sen burdaydın sabahsana küsmedim gııı diğerlerine küstüm . sen şişko değilsin onlar gibiii
ne demek oyacım rahatsız etmek her zaman beklerizzz
alatariel bende bi uyumuşum sorma tekrar gidip yatmak geliyo içimden
sonsuzhayal sende hoşgeldin cnm
sen burdaydın sabahsana küsmedim gııı diğerlerine küstüm . sen şişko değilsin onlar gibiii
black kız senin kedin vardı de mi. çiş kaka yapıyolar mı onlar ortalığa?
kırk yılın bi başı 7 de uyanıp geldim valla hiç biriniz yoktunuz . çalışan güzel anneler vardı o kadar. uyuşuklar sizi kaydirigubbakcemile3
canım bende 2 tane sokak süprüntüsü var
ama yapmazlar ortalıga genelde legenlerı var içine gazete atıyorum oraya yapıyorlar.. Bazende kum atıyorum bir avuc içine.. seninki yapıyor mu?
Eğer bir yere alıştırmak istediğin yere kedini tut öndeki iki patisini sürt yapmasını istediğin yere..
bir sağ patisini, bir sol patisini arka arkaya sürt..
ya alışkın aslında kumuna sürtmeden felan anlamıyo bacım
yatağımıza yapmış dün gece 4 buçuğa kadar çiş kaka temizledim
salak kendi yatağına da yapmış miderlerine. gece küstük kendisiyle. sabah kavga ettik. cünkü sabah da halıyo yapmıştı. kehledi bana hiç huyu değildir. erkek kedin varsa bilirsin anam patileri de ağır aslan gibi. küt küt vurdu bana dövdü beni ben de totosuna vurdum. öğlen yatağıma geldi öptü beni barıştık kaydirigubbakcemile3 her yere çişler kakalar yapılmış sonuç itibariyle çok kızdım ne yapsam bilemiyorum
ben geldim ama küsüm size:umursamaz:
ya kimse bana cevap yazmadı okdar sayfa yazı yazdınız küstüm ben size alsanaalsanasmile
hoşğeldiniz kızlar bende hoşgeldim :)))ben direk daldım konuya :hulya: