Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum balacksiyacım nasılsınnn bi bakayım dedim ne var ne yok topicte :)
selam kızlar kolay gelsin bisey sora bılırmıyım
ne demek tabiiiiiii
ben daha hazırlamadım içine ne koymam gerekiyor tam bilmiyorum ortaya koydum cantayı aklıma geldikce bişeyler atıyorum içine
bende hazırlamadım henüz çantamı kızlar yaa erken diye düşünüyorum bilmiyorum şuan için ama izne ayrıldığımda hazırlarım diye düşünüyorum
evet topic durgun blacsiyacım ilk sayfada koca bir liste var hiç kimse yok topicte
tşk ederim canım ben temmuz annesi olucam inşallah ama icime dogmuş sanki haziranda dogum yapıcam dıye.allah her kesin yardımcısı olsun.sızın fıkırlerınıze ıhtıyacım var kac haftalıksınız nasıl gecıyo hamilelik[/QUOTE
saol canım ben 28+5 haftalık oldum
benimde haziran 15 inden sonra bekliyoruz kızımızı..
Evet aslında yavas yavas hazırlıkları yapmak lazım.. Hamilelik güzel geçiyor umarım seninde öyledir.. E o zaman senide haziran annesi sayarız
tşk edrim canım ceveb yazdıgın ıcınopuyorumnanaktan
tşk ederim canım ben temmuz annesi olucam inşallah ama icime dogmuş sanki haziranda dogum yapıcam dıye.allah her kesin yardımcısı olsun.sızın fıkırlerınıze ıhtıyacım var kac haftalıksınız nasıl gecıyo hamilelik[/QUOTE
saol canım ben 28+5 haftalık oldum
benimde haziran 15 inden sonra bekliyoruz kızımızı..
Evet aslında yavas yavas hazırlıkları yapmak lazım.. Hamilelik güzel geçiyor umarım seninde öyledir.. E o zaman senide haziran annesi sayarız
canım cok şukur ıyı gecıyo hamileliyim dr um 7temmuz olarak soyluyorda ama hazıranın sonuda ola bılırmiş.bende 27+4gunluk hamıleyım bebeyımde 1hafta önde gidiyormuş
evet oyacım bende haziran annesi olucam allah izin verirse sende hoşgeldin aramıza
ben geldim ama küsüm size:umursamaz: