- 4 Mart 2010
- 1.351
- 3
- Konu Sahibi daemon
- #82.221
dur kız küsme pamik prensesim benim hoşgeldin :1hug:
:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur kız küsme pamik prensesim benim hoşgeldin :1hug:
yanımda uyuyo top gibi olmuş. bu gün de çok tatlı eşek kızamıyom hiç. dibimden ayrılmıyo kaydirigubbakcemile3şimdi ne yapıyor o pasaklı püsücük kaydirigubbakcemile3
alatariell naniknaniklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kız ben şişkomuyum tığ gibi fıstığım uzun kestane saçlı kara kaşlı beyaz tenli ela gözlüyüm kaşlarımı hiç almadım çünkü kaşımı alıyo zannediyolar ama yay gibibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile bi de 2 tane bebe ev işi yapıcam diye söyledim arada baktım çıktım bi girdim mi bi daha çıkamıyom lmazlumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ya alışkın aslında kumuna sürtmeden felan anlamıyo bacım
yatağımıza yapmış dün gece 4 buçuğa kadar çiş kaka temizledim
salak kendi yatağına da yapmış miderlerine. gece küstük kendisiyle. sabah kavga ettik. cünkü sabah da halıyo yapmıştı. kehledi bana hiç huyu değildir. erkek kedin varsa bilirsin anam patileri de ağır aslan gibi. küt küt vurdu bana dövdü beni ben de totosuna vurdum. öğlen yatağıma geldi öptü beni barıştık kaydirigubbakcemile3 her yere çişler kakalar yapılmış sonuç itibariyle çok kızdım ne yapsam bilemiyorum
ya kimse bana cevap yazmadı okdar sayfa yazı yazdınız küstüm ben size alsanaalsanasmile
hoşgeldin napıyon bakimolumunekankayizsmile
ya kimse bana cevap yazmadı okdar sayfa yazı yazdınız küstüm ben size alsanaalsanasmile
canımmmm küsmeyin ama farkında degilim.. Bazen bana da hiç cevap yazılmıyor alana kadar yazıyorum
a.s.
canım ona cok iyi davran bende de aslında 5 kedi vardı ikisinin huyu seninki gibi değişti sonra kaçıp gittiler sırayla biri düşü biri erkekdi..
sakın vurma aksıne daha cok sev hasta da olabilir.. kıskanmışda olabilir seni.. ya da psikolojisi bozulmustur. çok dikkatli davran derim cunku kediler normalde bilirsin ki temiz hayvanlar kolay kolay yapmazlar baska bir yere
aha bi küsen daha hoşgeldinn canım.hastane çantasındaki yazdıklarına baktım bende yavaş yavaş hazırlıyorum şimdilik pek bişey hazır değil
ben kedimi aldığımda çişlerin üstünde uyuyodu. kadının biri almış bakıyorum diye bunun anasını babasını bi odaya tıkmış. bu doğmuş hemen başka odaya kapamış bunu da minicik haliyle. gazetelerin üstünde bi minderi bile yok. anne sütü içememiş diş yok doğru düzgün. 3 yaşına kadar nası yaşamış ben aldığımda 1 kg var yoktu. ölüyodu resmen çiş kaka içinde gariban
aldım yıkadım özel mamalar aşılar veterinerler...... iyileşti şimdi allaha şükür iştahlıda çişini kakasını da biliyo ama bazen azıtıyo böyle anlamıyom neden yapıyo
sokağa at diyo herkes. diyorum ben oğlumu nası atayım sokağa nası kıyayım. salak oğşum camdan bakarken bile korkuyo. bi kere bahçeye çimlere çıkardık da çişleri kaçırdı hep korkudan. tünel kazmaya kalktı apartmamın altınakaydirigubbakcemile3
hoşbuldukkk sende hoşgeldin canım kimseye bişey yapmıyorum valla napim sen napıyosunnnn ela gözlü yay kaşlı sedefim :icecream:
ben kedimi aldığımda çişlerin üstünde uyuyodu. kadının biri almış bakıyorum diye bunun anasını babasını bi odaya tıkmış. bu doğmuş hemen başka odaya kapamış bunu da minicik haliyle. gazetelerin üstünde bi minderi bile yok. anne sütü içememiş diş yok doğru düzgün. 3 yaşına kadar nası yaşamış ben aldığımda 1 kg var yoktu. ölüyodu resmen çiş kaka içinde gariban
aldım yıkadım özel mamalar aşılar veterinerler...... iyileşti şimdi allaha şükür iştahlıda çişini kakasını da biliyo ama bazen azıtıyo böyle anlamıyom neden yapıyo
sokağa at diyo herkes. diyorum ben oğlumu nası atayım sokağa nası kıyayım. salak oğşum camdan bakarken bile korkuyo. bi kere bahçeye çimlere çıkardık da çişleri kaçırdı hep korkudan. tünel kazmaya kalktı apartmamın altınakaydirigubbakcemile3
evet geçen yazlığa gittik kocişle haftasonu için. tabi bu baş belasını da götürüyoz orayı da çok seviyo. bütün yol boyunca taşıma kabını kazdı. korkuyo çok hala alışamadı garibim. kutuya girerken de şorrr diye bırakıverditünel kazmaya mı?delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ay nolsun işte ev işi çocuklar bide küsenlerakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
yanımda uyuyo top gibi olmuş. bu gün de çok tatlı eşek kızamıyom hiç. dibimden ayrılmıyo kaydirigubbakcemile3
çirkinmişsin de bide püüüüüüüüüüüüüüüü
kıyamammmmm ben ona benimkilerde bizim evin catısında doğmuslar..
bayram tatiline gitmiştik dondüğümüzde yavrular vardı annesiyle .. bakıyorum hala kıyamam bende 2 tane oğlusm var diyorum.. Beniimkiler hayatları boyunca sokağa hıc cıkmadılar ölürler walla ..
bir defa cıkarayım dedim apt. kapısından çıkmamlar elimi yüzümü çize çize kactılar geri eve
evet geçen yazlığa gittik kocişle haftasonu için. tabi bu baş belasını da götürüyoz orayı da çok seviyo. bütün yol boyunca taşıma kabını kazdı. korkuyo çok hala alışamadı garibim. kutuya girerken de şorrr diye bırakıverdi
kafama taş geldi. bakk şu zilliye ev işi de yaparmış. gelim mi kız yardıma tombul ve de çirkin olduğundan sığamadığın yerleri silerim kaydirigubbakcemile3
kıııskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile