2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

şimdi ne yapıyor o pasaklı püsücük kaydirigubbakcemile3
yanımda uyuyo top gibi olmuş. bu gün de çok tatlı eşek kızamıyom hiç. dibimden ayrılmıyo kaydirigubbakcemile3

çirkinmişsin de bide püüüüüüüüüüüüüüüü

canım ona cok iyi davran bende de aslında 5 kedi vardı ikisinin huyu seninki gibi değişti sonra kaçıp gittiler sırayla biri düşü biri erkekdi..

sakın vurma aksıne daha cok sev hasta da olabilir.. kıskanmışda olabilir seni.. ya da psikolojisi bozulmustur. çok dikkatli davran derim cunku kediler normalde bilirsin ki temiz hayvanlar kolay kolay yapmazlar baska bir yere

ben kedimi aldığımda çişlerin üstünde uyuyodu. kadının biri almış bakıyorum diye bunun anasını babasını bi odaya tıkmış. bu doğmuş hemen başka odaya kapamış bunu da minicik haliyle. gazetelerin üstünde bi minderi bile yok. anne sütü içememiş diş yok doğru düzgün. 3 yaşına kadar nası yaşamış ben aldığımda 1 kg var yoktu. ölüyodu resmen çiş kaka içinde gariban
aldım yıkadım özel mamalar aşılar veterinerler...... iyileşti şimdi allaha şükür iştahlıda çişini kakasını da biliyo ama bazen azıtıyo böyle anlamıyom neden yapıyo
sokağa at diyo herkes. diyorum ben oğlumu nası atayım sokağa nası kıyayım. salak oğşum camdan bakarken bile korkuyo. bi kere bahçeye çimlere çıkardık da çişleri kaçırdı hep korkudan. tünel kazmaya kalktı apartmamın altınakaydirigubbakcemile3

aha bi küsen daha hoşgeldinn canım.hastane çantasındaki yazdıklarına baktım bende yavaş yavaş hazırlıyorum şimdilik pek bişey hazır değil

hoşbulduk canım benimde bir çoğu yok aslında geceliğimi bile almadım çocuğua bez almadım en önemli şeyler kaldı onlarıda alı koysam iyi olucak eskisi gibi gezinemiyorum doktor kasıklarına ağrı giriyorsa gezme bu aylarda oluyor erken doğumlar dedi korkuttu beni benim kız başı aşşağıda bide dönmüş galiba ya sizinkide dönmüşmü benim erkenmi dönmüüşeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

tünel kazmaya mı?delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hoşbuldukkk sende hoşgeldin canım kimseye bişey yapmıyorum valla napim sen napıyosunnnn ela gözlü yay kaşlı sedefim :icecream:

ay nolsun işte ev işi çocuklar bide küsenlerakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

sorma canım hayvanlar korktuğu zaman çişlerini kaçırıyorlar bizimde köpeğimiz var alman kurdu avru daha ama çok şeker gerçi şimdi büyüdü ama hemen babası bağırsın damla damla kaçırıyor olduğu yere çömelip wc olayını alıştırmıştık kulubesine yapıyordu ama şimdi dışarlada yapıyor hele korktuğu zman dediğim gibi olduğıu yere bıraıyor babasıda bağırıyr yani eşim kaydirigubbakcemile3 bende üzülüyorum ay öleki bazen gözünde yaş oluyor ağlıyor kıyamma ben ınaaaaaaaaa :teselli:

kıyamammmmm ben ona benimkilerde bizim evin catısında doğmuslar..

bayram tatiline gitmiştik dondüğümüzde yavrular vardı annesiyle .. bakıyorum hala kıyamam bende 2 tane oğlusm var diyorum.. Beniimkiler hayatları boyunca sokağa hıc cıkmadılar ölürler walla ..

bir defa cıkarayım dedim apt. kapısından çıkmamlar elimi yüzümü çize çize kactılar geri eve

tünel kazmaya mı?delikafadulden delikafadulden delikafadulden
evet geçen yazlığa gittik kocişle haftasonu için. tabi bu baş belasını da götürüyoz orayı da çok seviyo. bütün yol boyunca taşıma kabını kazdı. korkuyo çok hala alışamadı garibim. kutuya girerken de şorrr diye bırakıverdi

ay nolsun işte ev işi çocuklar bide küsenlerakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

kafama taş geldi. bakk şu zilliye ev işi de yaparmış. gelim mi kız yardıma tombul ve de çirkin olduğundan sığamadığın yerleri silerim kaydirigubbakcemile3

yanımda uyuyo top gibi olmuş. bu gün de çok tatlı eşek kızamıyom hiç. dibimden ayrılmıyo kaydirigubbakcemile3

çirkinmişsin de bide püüüüüüüüüüüüüüüü

kıııskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ben de kıyamam kız onlara dışarı çıkmamış kedi çok güzel oluyo

kıskanma benim annemi gören ablam anneannemi gören annem zannediyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben kaçırdımmmmmmm sedef kendini mi gösterdi noluyorrrrrrrrrrr

kıııskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ne kıskancam ben de güzelim ne olmuş ben de ela gözlüyüm benim de saçlarım kumral tenim beyaz.benim de benim deeeee hemde saçlarım upuzuuuuuuuuuun.boyum da upuzuuuuun izmirliyim gı ben de sen beni kıskan

ayıptır sölemesiiiiiiiiiiii ıZMıR li olmak ayrıcalıktır ltfnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…