2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kıskanma benim annemi gören ablam anneannemi gören annem zannediyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
benim de annemi ablam sanıyolar benim de benim de ananaemi annem sanıyolar ben de güzelim bana ne bana ne bana ne bana ne güzel olabilirsin ama uyuyosun işte..

krfgyyytg

kvbıduıjd yx7hsx bu7djds nudhuıd87resgsy65q21 77"f

jyysuyygct duhdu nhhhdun cuduıdb jduwu hhcggdyuuduuwesmdjıı65öökjjjnbgf j us7wdu7us8ıe8w7y7e7ye

benim de annemi ablam sanıyolar benim de benim de ananaemi annem sanıyolar ben de güzelim bana ne bana ne bana ne bana ne güzel olabilirsin ama uyuyosun işte..

kız dedim ya 7 40 da ayaktaydım senin kediler seni rahatsız etmeseydi sen daha çok uyurdun şişko patateslülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

gel kı sarılıp barışalım canım dünürüm benim. beraber uyuruz öğlene kadar üzülme senkaydirigubbakcemile3

gel kı sarılıp barışalım canım dünürüm benim. beraber uyuruz öğlene kadar üzülme senkaydirigubbakcemile3

kız küstük müde barışak neyse o bahaneyle sarılak bariiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kız küstük müde barışak neyse o bahaneyle sarılak bariiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

güzelim diyon ya bahaneylen sarılıyom işte kaydirigubbakcemile3

iddia edemem ama bazı erkek müsbetteleri asılıyodu ayılaralsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

güzelsindir gı sen black de güzel gacı mesela yesicanın yüzünü görmedim ama anladım o da güzel.. biz topluca haziran anneleri + sedef olarak hepimiz güzeliz :asigim:

çok hoş benim geceliklerime benziyo
ama kısa kollu olsa baha rahat etmez misin? ben kısakollu aldıım sabahlık da aldım üşürsem giyerim diye

kız hastahanede üşümezsin ki eğer soğuk olursa zaten bebek için klima açıyolar ben oğlumu şubatta doğurmuştum öldüm sıcaktan kızımda ağustosda doğmuştu yine aynıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…