- 18 Mart 2009
- 3.117
- 1
- 42
- Konu Sahibi daemon
- #82.141
bence de uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnopuyorumnanaktan
hoş geldiiiinn sımartmayın beniii tesekkür ederimm a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnopuyorumnanaktan
kafamçokkarıştı sen dünkü misafirleri naptın canım. yaşıyolar mı hala
yok artık beni de çekin ama güzel olayımm . kocan da güzeldir ama olsun ben seni gördüm. sana benzesin diyosam sana benziycek o kadar:mymeka:demekki ağır kızartma türleri dokunuyor dikkat etmen lazım
haa onlarmı?dün aksi olacak ya bizim servisin şöforü değişmiş.adam ağır gitti.eskisi gibi seri kullanmıyor.birde müziğin sesini çok açmış.arkadan kaptan sesini kıs diyolar.adam müziğin sesinden duymuyor bile.personeller sinir oldular. kaydirigubbakcemile3 6,15te evde oldum.tam indim eve doğru yürüyorum eşim aradı nerdesin tel.ettiler geliyolarmış dedi.neyse dedi kızkardeşimide almışlar o yardımcı olur dedi.eve geldim neyse geldiler işte.hoşgeldiniz beşgittiniz filan.kızımıda kreşten eşim almış.oda odasında oturuyodu.elimi yıkamaya lavaboya gittim.açmısınız?filan diye sormadan görümcem çay koymuş.önceden annemin yaptığı börekler vardı onlardanda koymuş.servis yapacak.mutfakta söyledim görümceme kusura bakmayın yemek yicem dedim.oturdum bigüzel yemeğimi yedim.napiym
yok artık beni de çekin ama güzel olayımm . kocan da güzeldir ama olsun ben seni gördüm. sana benzesin diyosam sana benziycek o kadar:mymeka:
kızlar güvenli yatış yastıgı var ya o cok ise yarıyormus ilk zamanlar haberiniz olsun..
ben bi tane bebedorunkini aldım. marketten öylesine almıştım. geceleri karnıma yatıyorum diye karnıma koydum. ama içi süngermiş bir terledim sorma kış vakti . seninki nasıl canım. çift yönlü diye hatırlıyorum. malzemesi iyi mi? ben hayatta onunla bebeği yatıramam berbattı yaff
sen iste yeterkiiiiiiii ben şimdi modellemeye geçiyorum zaten yesica normal doğum olursa ikimizinkide inş.. seninle baş başa doğurcassssssss bebişlerimizi 1-2 gün var aramızda..
Ama ilk kim kucagına alıyor bebişini ben bilmiyorum bilen var mı
bu arada aldıgım 15 tl idi..
bayanlar bana biraz müsade kociş gelir şimdi öğle yemeğine bir şeyler uydurayım..
hazian annesi yok mu yafffff
selam annişler..nasılız bakalımm,hazırlıklar bittimi?doğum korkuları başladı mı?