2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar çantanızı yavaş yavaş haızrlayın bence sonradan bir sürü şey geliyor insanın aklına oya. ben neler koydum yazayım
bebeğe hastane çıkışı takımı ( zıbını alt üst takımı vs vs)
2 tane şapka kıza biri yede :)
2 çorap 2.si yede :))
kendime göğüs pedi
hasta bezi
gecelik ama ben henüz almadım gecelik bir boydan alı n birde normal takım alın
bir sütyen bir iki tane kilot mutlaka lazım olur
kenime çorap koymadım bunuda koyucam bende
tabiki vazgeçilmez kırmızı taç doğumdan sonra :))
bi tane emzik koydum büyük ihtimal lazım olmaz ama ben koydum :))
tabiki çocuk bezi
ıslak mendil ( bunları henüz bende alıp koymadım)
şimdilik aklıma bunlar geldi geldikçe yazarım sizinde varsa aklınızda ben,im aklıma gelmeyen söleyin

canım inşallah ama ben yınede temmuz annelerine gıdıyım sızıde rahatsız etmeyım

hahahyy cok alemsin niye rahatsız olalım ask olsunnnn istersen iki forumda da yaz kuralı yok ki canın nasıl isterse

ne demek oyacım rahatsız etmek her zaman beklerizzz
alatariel bende bi uyumuşum sorma tekrar gidip yatmak geliyo içimden
sonsuzhayal sende hoşgeldin cnm

black kız senin kedin vardı de mi. çiş kaka yapıyolar mı onlar ortalığa?

sen burdaydın sabah :KK70: sana küsmedim gııı diğerlerine küstüm . sen şişko değilsin onlar gibiii

ay kıyamam ben sana da bebişine de ben acıklamamı yapayım canım dünnnn çokkkk yoruldumm ama tüm gün misafirim vardı.. ayrıca sabahta kocisim işe biraz gec gitti beraber kahvaltı ettik.. sonra da ben uyudum yine :içelim:

kırk yılın bi başı 7 de uyanıp geldim valla hiç biriniz yoktunuz . çalışan güzel anneler vardı o kadar. uyuşuklar sizi kaydirigubbakcemile3

black kız senin kedin vardı de mi. çiş kaka yapıyolar mı onlar ortalığa?

canım bende 2 tane sokak süprüntüsü var :KK70: :KK70:

ama yapmazlar ortalıga genelde legenlerı var içine gazete atıyorum oraya yapıyorlar.. Bazende kum atıyorum bir avuc içine.. seninki yapıyor mu?

Eğer bir yere alıştırmak istediğin yere kedini tut öndeki iki patisini sürt yapmasını istediğin yere..

bir sağ patisini, bir sol patisini arka arkaya sürt..

canım bende 2 tane sokak süprüntüsü var :KK70: :KK70:

ama yapmazlar ortalıga genelde legenlerı var içine gazete atıyorum oraya yapıyorlar.. Bazende kum atıyorum bir avuc içine.. seninki yapıyor mu?

Eğer bir yere alıştırmak istediğin yere kedini tut öndeki iki patisini sürt yapmasını istediğin yere..

bir sağ patisini, bir sol patisini arka arkaya sürt..

ya alışkın aslında kumuna sürtmeden felan anlamıyo bacım :KK70:
yatağımıza yapmış dün gece 4 buçuğa kadar çiş kaka temizledim

salak kendi yatağına da yapmış miderlerine. gece küstük kendisiyle. sabah kavga ettik. cünkü sabah da halıyo yapmıştı. kehledi bana hiç huyu değildir. erkek kedin varsa bilirsin anam patileri de ağır aslan gibi. küt küt vurdu bana dövdü beni ben de totosuna vurdum. öğlen yatağıma geldi öptü beni barıştık kaydirigubbakcemile3 her yere çişler kakalar yapılmış sonuç itibariyle çok kızdım ne yapsam bilemiyorum

ya kimse bana cevap yazmadı okdar sayfa yazı yazdınız küstüm ben size alsanaalsanasmile

ya alışkın aslında kumuna sürtmeden felan anlamıyo bacım :KK70:
yatağımıza yapmış dün gece 4 buçuğa kadar çiş kaka temizledim

salak kendi yatağına da yapmış miderlerine. gece küstük kendisiyle. sabah kavga ettik. cünkü sabah da halıyo yapmıştı. kehledi bana hiç huyu değildir. erkek kedin varsa bilirsin anam patileri de ağır aslan gibi. küt küt vurdu bana dövdü beni ben de totosuna vurdum. öğlen yatağıma geldi öptü beni barıştık kaydirigubbakcemile3 her yere çişler kakalar yapılmış sonuç itibariyle çok kızdım ne yapsam bilemiyorum

şimdi ne yapıyor o pasaklı püsücük kaydirigubbakcemile3

ben geldim ama küsüm size:umursamaz:

alatariell naniknaniklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kız ben şişkomuyum tığ gibi fıstığım uzun kestane saçlı kara kaşlı beyaz tenli ela gözlüyüm kaşlarımı hiç almadım çünkü kaşımı alıyo zannediyolar ama yay gibibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile bi de 2 tane bebe ev işi yapıcam diye söyledim arada baktım çıktım bi girdim mi bi daha çıkamıyom :eek:lmaz:eek:lumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

X